|
Post by adammalysza on Aug 22, 2016 10:27:26 GMT 1
Szász Emese győzelme, Katinka 1. aranya (mert azt még láttam élőben), Cancellara győzelme
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 22, 2016 11:09:33 GMT 1
Kerdes egesz pontosan hogyan szolnak a szabalyok es a birok mire adtak a buntetopontot, mert ez akar szabalyos is lehet. Az unneplese pedig sportszerutlen volt. Utolsó fél percben elvileg nincs intés, szóval mint minden más sportban, ő is ünnepelhetett az utolsó néhány másodpercben. Nem szép, de nem szabályellenes. A pontozóbíróknak Veréb István meccsén eszükbe jutott, hogy utolsó fél percben nincs büntetőpont, itt nem.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 22, 2016 11:11:49 GMT 1
1. Neymar büntetője 2. Hosszú győzelmei 3. Szilágyi címvédése
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 22, 2016 12:54:11 GMT 1
Kerdes egesz pontosan hogyan szolnak a szabalyok es a birok mire adtak a buntetopontot, mert ez akar szabalyos is lehet. Az unneplese pedig sportszerutlen volt. Utolsó fél percben elvileg nincs intés, szóval mint minden más sportban, ő is ünnepelhetett az utolsó néhány másodpercben. Nem szép, de nem szabályellenes. A pontozóbíróknak Veréb István meccsén eszükbe jutott, hogy utolsó fél percben nincs büntetőpont, itt nem. Ezt nem tudtam, nem vagyok tisztaban a szabalyokkal. Minden esetre egyre mocskosabb lesz az osszes sportag amibe bele tudnak szolni a birok. Ugyebar bokszban is volt az a balhe amikor az ir gyerek kiakadt. Ideje lenne videobirot szerezni mindenhova.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 24, 2016 11:00:29 GMT 1
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 24, 2016 11:23:52 GMT 1
Én irigylem ezt az optimizmust, de nem az az igazi kérdés, hogy rendezhetünk-e olimpiát (ez főleg a diplomácián múlik), hanem hogy mit csinálunk, ha kiszúrnak velünk és megkapjuk. És nem azért a 17 napért, amíg megállna az élet itthon, mert ha csak arról lenne szó, akkor teljes mellszélességgel tudnám támogatni a dolgot. A politikát direkt nem akarom idekeverni, de azért csak nem véletlen, hogy hozzánk hasonló méretű országok a görögöket leszámítva szóba sem kerültek mint rendezők, ugyanis egy ekkora beruházásba (a jelenlegi feltételekkel) reálisan nekünk nem érdemes belevágni. Akkor már nyerjen inkább Párizs vagy Róma, legyen elérhető közelségben az olimpia, de ne mi álljuk a számlát, mert az nekünk sok.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 26, 2016 19:33:32 GMT 1
1. Szász Emese lehengerlő vívása 2. Szabó Gabi sportemberi teljesítménye, mögötte a cifrafosás másnapján lévő Danutával 3. Megdőlt Michael Johnson világrekordja
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 7, 2017 23:57:02 GMT 1
Bajinak az olimpián valami szépre. Váó, már idén összejött a siker Nem semmi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 10, 2017 11:40:40 GMT 1
Bajinak az olimpián valami szépre. Váó, már idén összejött a siker Nem semmi. Telefonrol vagyok. Mi jott ossze neki?
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 10, 2017 12:24:34 GMT 1
Meg azóta tegnap Márton Anita is szerzett egy ezüstérmet.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 10, 2017 21:59:46 GMT 1
Meg azóta tegnap Márton Anita is szerzett egy ezüstérmet. Az igen. Nem semmi eredmény magyarként egy általában nem európaiak által dominált szakágban.
|
|