|
Post by bendzsi98 on Aug 19, 2016 16:58:17 GMT 1
Ez a csapat meg sem érdemelte volna a bronzérmet. Szégyen volt. Ne is próbáljuk menteni a dolgokat, ez az egész egy katasztrófa.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 19, 2016 21:14:48 GMT 1
Ez a csapat meg sem érdemelte volna a bronzérmet. Szégyen volt. Ne is próbáljuk menteni a dolgokat, ez az egész egy katasztrófa. Mert, mi történt?
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 19, 2016 21:34:13 GMT 1
Ez a csapat meg sem érdemelte volna a bronzérmet. Szégyen volt. Ne is próbáljuk menteni a dolgokat, ez az egész egy katasztrófa. Mert, mi történt? Vízipólós csajok.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 19, 2016 21:44:59 GMT 1
Arra rájöttem, de miért írtad azt a hozzászólást? Nem láttam a meccset. Csak a végeredmény van meg.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 19, 2016 22:31:43 GMT 1
Arra rájöttem, de miért írtad azt a hozzászólást? Nem láttam a meccset. Csak a végeredmény van meg. Utolsó két percre kétgólos vezetéssel fordultunk, támadtunk többször a háromért és a biztos bronzért, de rendre elszórakoztuk. Utolsó két másodpercre egygólos vezetéssel fordultunk, de ahelyett, hogy akárhogyan megakadályozzuk, centerből (!!!) találtak be az oroszok a dudaszó pillanatában. Az ötösökről meg ne is beszéljünk, olyan lazán lőtték be, ahogy akarták.
|
|
|
Post by snec on Aug 20, 2016 3:13:42 GMT 1
ez olyan magyaros, már nem először fordul elő, máshol volt ettől nagyobb vezetés, amit sikerült elszúrni
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 20, 2016 8:52:53 GMT 1
Tipikus intelligenciaszint csapatsportokat illetően. Mindig is ilyenek voltak a magyarok.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 20, 2016 10:16:50 GMT 1
Tipikus intelligenciaszint csapatsportokat illetően. Mindig is ilyenek voltak a magyarok. Azért akad ellenpélda is, csak arra senki nem szokott emlékezni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 20, 2016 13:28:29 GMT 1
Tipikus intelligenciaszint csapatsportokat illetően. Mindig is ilyenek voltak a magyarok. Azért akad ellenpélda is, csak arra senki nem szokott emlékezni. Lehet igazad van, de én mégis csak a legfájóbb vereségekre emlékszem csapatsportokból. Női kézilabda ezüst a franciák ellen 2005 környékén, rengeteg utolsó perces vereség fociban és kézilabdában. Most meg ez. Mondj ellenpéldákat ha tudsz, de nekem nem nagyon rémlenek.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 20, 2016 13:37:00 GMT 1
Azért akad ellenpélda is, csak arra senki nem szokott emlékezni. Lehet igazad van, de én mégis csak a legfájóbb vereségekre emlékszem csapatsportokból. Női kézilabda ezüst a franciák ellen 2005 környékén, rengeteg utolsó perces vereség fociban és kézilabdában. Most meg ez. Mondj ellenpéldákat ha tudsz, de nekem nem nagyon rémlenek. Hogy mást ne mondjak, a vízilabdázók ugyanígy büntetőkkel jutottak az elődöntőbe, vagy ott van Londonból a férfi kézisek dupla hosszabbításos győzelme, fociban is voltak utolsó pillanatban kiharcolt győzelmeink (finnek, izland ellen pl.). Csak ezeket könnyű "természetesnek" venni.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 20, 2016 14:12:01 GMT 1
Lehet igazad van, de én mégis csak a legfájóbb vereségekre emlékszem csapatsportokból. Női kézilabda ezüst a franciák ellen 2005 környékén, rengeteg utolsó perces vereség fociban és kézilabdában. Most meg ez. Mondj ellenpéldákat ha tudsz, de nekem nem nagyon rémlenek. Hogy mást ne mondjak, a vízilabdázók ugyanígy büntetőkkel jutottak az elődöntőbe, vagy ott van Londonból a férfi kézisek dupla hosszabbításos győzelme, fociban is voltak utolsó pillanatban kiharcolt győzelmeink (finnek, izland ellen pl.). Csak ezeket könnyű "természetesnek" venni. Csak ezekkel nem sokra mentünk, Londonban sem, most sem lett érem, márpedig ez a célkitűzés. Fociban hasonló a helyzet, az Izland elleni talán az egyetlen említésre érdemes példa.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 20, 2016 16:10:27 GMT 1
Hogy mást ne mondjak, a vízilabdázók ugyanígy büntetőkkel jutottak az elődöntőbe, vagy ott van Londonból a férfi kézisek dupla hosszabbításos győzelme, fociban is voltak utolsó pillanatban kiharcolt győzelmeink (finnek, izland ellen pl.). Csak ezeket könnyű "természetesnek" venni. Csak ezekkel nem sokra mentünk, Londonban sem, most sem lett érem, márpedig ez a célkitűzés. Fociban hasonló a helyzet, az Izland elleni talán az egyetlen említésre érdemes példa. Ez az egyik, a másik pedig az ellenfél minősége is számít. Az ilyen "nagyobb" eredményeink a finnek és Izland ellen jönnek össze. A nagy lebőgések pedig a franciák és oroszok ellen. Nem mindegy.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 20, 2016 17:15:29 GMT 1
Csak ezekkel nem sokra mentünk, Londonban sem, most sem lett érem, márpedig ez a célkitűzés. Fociban hasonló a helyzet, az Izland elleni talán az egyetlen említésre érdemes példa. Ez az egyik, a másik pedig az ellenfél minősége is számít. Az ilyen "nagyobb" eredményeink a finnek és Izland ellen jönnek össze. A nagy lebőgések pedig a franciák és oroszok ellen. Nem mindegy. Így igaz. A fontos meccseken, eseményeken rendre jön a blama.
|
|
|
Post by snec on Aug 20, 2016 17:46:18 GMT 1
Lehet igazad van, de én mégis csak a legfájóbb vereségekre emlékszem csapatsportokból. Női kézilabda ezüst a franciák ellen 2005 környékén, rengeteg utolsó perces vereség fociban és kézilabdában. én is ezt emlegettem mindig
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 21, 2016 0:02:09 GMT 1
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de így az olimpia utolsó napjára fordulva, a konklúziókat lassan levonva maradt bennem hiányérzet, ami a mi szereplésünket illeti. Londonnál mindenképp jobbat vártam, de ez nem jött össze. Persze szép ez a 15 érem, köztük 8 arany és az éremtáblázaton elfoglalt előkelő hely, de ha megnézzük, nem sok mindenki hozta magát. A vívóinkat lehet kiemelni, Szász Emese aranya és Áron címvédése volt az idei meglepetés (ami nem is valódi meglepetés), mellettük Katinka és Danuta repített minket, Imrét, Lacit, Kenderesit, Kapást lehet dicsérni, de gyakorlatilag a három sikersportunk villogott csak, Márton Anita a kellemes meglepi. De ez így kicsit soványka. Legalább egy érmet vártam volna a póló, öttusa, birkózás, judo négyes tagjaitól.
|
|