Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 13, 2016 12:58:57 GMT 1
Tegnap jó kis napot zártunk. Úszásban 2 ezüst és egy bronz + még egy váratlan bronz Márton Anitától. Nem rossz. Katinka esetében mondjuk aranyra számítottam, de egyet elveszíthet ha a másik hármat megnyeri melléje. Vajon ezzel a 3 arany és egy ezüsttel van esélye a legeredményesebbnek lennie az olimpián?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 13, 2016 13:35:03 GMT 1
A tegnapi nap képe, jót röhögtem mindhármat rajta:
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 13, 2016 15:13:14 GMT 1
Századok küzdelme, sporttörténelmi emlékek... Még ha esélye egy pillanatig nem volt ma aranyra, a sors, az istenadta sors megadta Cseh Lacinak, hogy újabb ezüstérme ellenére mosolygósan, örömmel búcsúzhasson a világ úszósportjának színpadáról. A Cseh-Le Clos-Phelps hármas holtverseny jókora zrika a sorstól, a pozitív hangulatú lezárás biztosítéka. Gratulálok, Lacika! Katinka negyedjére kikapott egy roppant szimpatikus versenyzőtől. Kell ez neki, hogy a budapesti vb-re is meglegyen a pluszmotivációja. (Mármint az ideihez mérten plusz. ) Szerintem túl keményen kezdett, a végére elfogyott, eközben Di Rado fordulói klasszisokat javultak a középfutamhoz képest. Legalábbis én ezt figyeltem meg. Kár a 6 századért, de kellett egy ilyen is. Kapás Bogi remekül felépített úszáson van túl, végre megszületett az érem, amivel a sok-sok munka, szenvedés végre kifizetődött. A pályabeosztásból sajnos sejteni lehetett, hogy legnagyobb riválisa túl messzire került tőle, máskülönben talán esélyes lehetett volna Carlinnal szemben. No majd Budapesten. A hajnal nagy örömét okozta ezzel a bronzzal is. Anita bronza azzal együtt szenzációszámba ment, hogy híres a mi lányunk küzdőszelleméről versenyeken. Ő akkor dob a legnagyobbat, amikor a legjobb kell. Az elkövetkező Gyémánt Ligás versenyek valamelyikén 20 méter fölé fog kerülni, még idén. Kellett a bronzhoz a német és a kínai betlije, de a dobószámokban ez mindig benne van. Robert Harting is kizuhant a selejtezőből. Kővágó Zolitól egy pontszerző hely elvárható, aztán ki tudja...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 13, 2016 21:33:04 GMT 1
A duplázás Nadalnak már nem jött össze, de azért jó újra ilyen magasságokban látni, küzdeni a címekért és ilyen drámai meccseket látni tőle ahol a semmiből is visszahozza csak ki ne kapjon. Remélem ez nem csak pillanatnyi fellendülés az olimpia idejére és még néhány GS sorsába talán bele tud szólni egy-két évig. A mai vereséghez az is hozzájárult, hogy már olyan fáradt volt, hogy alig bírta. Épp csak le nem hányta magát. Ez volt a 10. meccse egy hét alatt. Továbbá jó újra Del Potro-t is ilyen magasságokban látni. Ugyan nem szeretem ezt a faltörő kos teniszét főleg tenyeres oldalról, de azt el kell ismerni, hogy neki ott a helye a top 10-ben és a sérülések csúnyán kibabráltak egy olyan játékossal aki az ötszörös címvédőt Federert győzte le annak idején a US Openen első és azóta is egyetlen nagy trófeájáért.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 13, 2016 23:09:46 GMT 1
Oroszok durván tarolnak vívásban. Ez a női kard csapat lesz már a 4. aranyuk, és a 7. érmük. Mindezt 9 számból. Elmúlt 3 olimpián szereztek nyolcat. Ha holnap is sikerül egy dobogó, akkor itt is 8 lesz.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 14, 2016 1:52:41 GMT 1
"Jó lesz ez, úgysincs pénz újranyomtatni." "Te, már megint elbasztuk. Nem figyeli ezt senki, ugye?"
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 12:18:29 GMT 1
Azért Phelps búcsúja nem volt semmi. Thank you Rio felirat és elérzékenyülés. Itt látszik, hogy azért egy nagy ember is, nem csak egy nagy úszó. Az ilyen sportolókat valahogy mindig többre tartottam, mint az olyat aki nyer és aztán övé az világ és jártassa a pofáját.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 20:08:51 GMT 1
Nincs valakinek egy streamje a Nadal-Nishikori bronzmeccshez? Mindenhol csak a vegyes páros döntőjéhez találok.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 14, 2016 21:34:11 GMT 1
És a döntőhöz? M4 Sport honlapján nincs tenisz...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 21:48:08 GMT 1
És a döntőhöz? M4 Sport honlapján nincs tenisz... Ahhoz van rengeteg. Például: www.yopika.com/20160805/v--1388045-57a43ce05cca49.72841538.htmlDe ha fenn vagy azon a proxmate BBC feliratkozáson ami ide volt linkelve, akkor a BBC HD-ben közvetíti és egyébként ott majdnem mindent lehet élőben nézni. Én most a vívás és a román-norvég kézilabdát nézem párhuzamosan. Vívás után térek át a teniszre.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2016 8:43:29 GMT 1
Rossz rajt, féltávnál le van maradva, aztán benyomja a nitrót és a végén már van ideje mellveregetésre. Beszarás a csávó! Jöhet a 200.
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Aug 15, 2016 10:40:58 GMT 1
Rossz rajt, féltávnál le van maradva, aztán benyomja a nitrót és a végén már van ideje mellveregetésre. Beszarás a csávó! Jöhet a 200. Ez micsoda? Milyen sport?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2016 11:13:05 GMT 1
Rossz rajt, féltávnál le van maradva, aztán benyomja a nitrót és a végén már van ideje mellveregetésre. Beszarás a csávó! Jöhet a 200. Ez micsoda? Milyen sport? Bolt, 100 méteren tegnap.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2016 11:29:32 GMT 1
Most már nem azért, de a nőknél mi értelme volt a csoportkörnek vízilabdában ha mindenki továbbjutott? Én eddig abban a hitben éltem, hogy kiestünk, de ezek szerint a torna lényegében még csak most kezdődik. Férfiaknál mit szóltok az eredményekhez? A horvátok az erős kezdést követően elszenvedtek pár csúfos vereséget, a szerbek se remekeltek a csoportkörben és igazából senki sem. Most jó kérdés ki az esélyese a tornának.
|
|
|
Post by erik1013 on Aug 15, 2016 15:54:50 GMT 1
Nagyon örülök a világrekordoknak, de mondjuk nekem az elég furcsa hogy Van Niekerk a 8-as pályarol elég simán megdöntötte MJ világcsúcsát ami még nagyon sokaig elérhetetlennek tűnt. Ahogy eddig néz ki még egy jó pár világcsúcs meg fog dőlni ezen az olimpián.
|
|