Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2016 16:20:01 GMT 1
Korrekt felvetés, hogy így nem teljesen 100%-ig fair a verseny a világcsúcsok szempontjából, de azt sem lehet, hogy leragadnak egy borításnál és azt használják míg a világ, mert egyszerűen fejlődik a technológia és igen is fontos, hogy olcsóbb és jobb megoldásokat találjanak. Olvastam olyat is, hogy az újítások a borításokat illetően nem csak teljesítményt maximalizálnak hanem sérülésveszélyt is csökkentenek ami nem elhanyagolandó dolog.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 15, 2016 18:28:15 GMT 1
Most már nem azért, de a nőknél mi értelme volt a csoportkörnek vízilabdában ha mindenki továbbjutott? Én eddig abban a hitben éltem, hogy kiestünk, de ezek szerint a torna lényegében még csak most kezdődik. Férfiaknál mit szóltok az eredményekhez? A horvátok az erős kezdést követően elszenvedtek pár csúfos vereséget, a szerbek se remekeltek a csoportkörben és igazából senki sem. Most jó kérdés ki az esélyese a tornának. Ocsmány taktikázás zajlott a vízilabdatorna utolsó csoportkörében. Kezdésként a spanyolok és Montenegró leikszelt, harcolt mindkettő, nem volt probléma. Arra viszont jó volt, hogy biztossá vált a hegyi szerbek 4. helye. Erre jöttek a görögök, simán megadták magukat az ausztráloknak. Egyfelől így nincs csoportelsőség (győzelem esetén biztosan meglett volna), elkerülik Montenegrót, s papíron a spanyolokkal játszottak volna. Másrészt a magyarokat beszorítják, ha esetleg a brazilok hozzák korábbi formájukat, kiejthettek volna minket. (Ausztrál vereség esetén biztossá vált volna továbbjutásunk.) Ezután jöttek az olaszok, s kis előny után szépen kikaptak az USA-tól, hadd legyenek ők csak a spanyolok mögött a csoportban. A végén a horvátok voltak a legszánalmasabbak, a pont nélkülim franciák ellen "hasaltak el". Volt ott minden: látványos kapuspotya mosolygással a végén, alibipasszolgatás, végén kapusba tüzelés; alibiblokk, felkínálva a tiszta lövőhelyzetet. Hadd legyen a spanyolok a csoportelsők! S hogy miért? Mivel Szerbia a másik csoport 4. helyezettje, erre gyakorlatilag mérget lehetett venni. Zárásként azért a szerbek elengedték 4 góllal Japánt, mondhatni bundáztak egy jót. Magyarország-Montenegró Brazília - Horvátország
Görögország - Olaszország Szerbia - Spanyolország
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 15, 2016 18:32:17 GMT 1
Korrekt felvetés, hogy így nem teljesen 100%-ig fair a verseny a világcsúcsok szempontjából, de azt sem lehet, hogy leragadnak egy borításnál és azt használják míg a világ, mert egyszerűen fejlődik a technológia és igen is fontos, hogy olcsóbb és jobb megoldásokat találjanak. Olvastam olyat is, hogy az újítások a borításokat illetően nem csak teljesítményt maximalizálnak hanem sérülésveszélyt is csökkentenek ami nem elhanyagolandó dolog. A kezdő 10 000 méteres verseny (egy WR, egy WR-közeli idő, s majd' tucatnyi egyéni csúcs) után még az is felmerült, hogy nem stimmel valami a pálya hosszával. 3000 méteren is világcsúcs született volna, Szabó Gábor jól megérezte, a kenyai szerintem is Gyémánt Ligás pénzdíjra hajtott, így a végére visszafogta magát. Wlodarczyk eszméletlent dobott, 1 méterrel tolta feljebb saját korábbi világcsúcsát. Úszásban elég sok volt a gyöngébb időeredmény, az atlétika eddig kompenzált.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 15, 2016 20:44:03 GMT 1
Hú mekkora meccs volt ez az ausztrálok elleni. Az elején nagyon sima vereségnek tűnt, de visszamásztak valahogy a lányok és büntetőkkel kiejtették az ausztrálokat. Remélem idén most már egy érem összejön és nem lesznek harmadjára is negyedikek.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 15, 2016 21:29:42 GMT 1
Kb mintha én integetnék büntetőpontokat mint cselgáncs/jelen esetben birkózóbíró. Egyszerűen szégyen, amit csinálnak, a sport legalja.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 16, 2016 16:47:28 GMT 1
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Aug 16, 2016 17:36:07 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 16, 2016 20:06:18 GMT 1
Hát sajnos a fiúk már nem jöttek ki jól a büntetőpárbajból úgyhogy idén sem lesz érem férfi vízilabdában.
|
|
|
Post by erik1013 on Aug 16, 2016 23:38:53 GMT 1
Szép volt UCI és Brian Cookson ! A legnagyobb esélyes Britet csak úgy nem zárhatjuk ki még ha meg is szegte a szabályokat !
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 17, 2016 0:47:48 GMT 1
Áá de kár ezért :/
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 17, 2016 1:08:53 GMT 1
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 17, 2016 1:16:37 GMT 1
Nagyon szimpatikus srác, remélem 4 év múlva lesz újra esélye.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 17, 2016 8:38:55 GMT 1
Nagyon szimpatikus srác, remélem 4 év múlva lesz újra esélye. Kinek es mire?
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 17, 2016 13:27:32 GMT 1
Nagyon szimpatikus srác, remélem 4 év múlva lesz újra esélye. Kinek es mire? Bajinak az olimpián valami szépre.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 17, 2016 16:05:42 GMT 1
Nem követem egyáltalán a boxot, ezt az interjút láttam tegnap, most ezután hazaküldött a szövetség néhány bírót a gyanús/téves döntések miatt, de az eredményeken nem változtatnak... Érdekes. (meg ez a srác megkérdezte Putyintól twitteren, hogy mennyit fizetett a szövetségnek)
|
|