|
Post by bendzsi98 on Aug 21, 2016 0:12:11 GMT 1
Ez az olimpiai döntő a focitörténelem egyik legcsodálatosabb meccse volt. Álomszerű.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 21, 2016 9:51:35 GMT 1
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de így az olimpia utolsó napjára fordulva, a konklúziókat lassan levonva maradt bennem hiányérzet, ami a mi szereplésünket illeti. Londonnál mindenképp jobbat vártam, de ez nem jött össze. Persze szép ez a 15 érem, köztük 8 arany és az éremtáblázaton elfoglalt előkelő hely, de ha megnézzük, nem sok mindenki hozta magát. A vívóinkat lehet kiemelni, Szász Emese aranya és Áron címvédése volt az idei meglepetés (ami nem is valódi meglepetés), mellettük Katinka és Danuta repített minket, Imrét, Lacit, Kenderesit, Kapást lehet dicsérni, de gyakorlatilag a három sikersportunk villogott csak, Márton Anita a kellemes meglepi. De ez így kicsit soványka. Legalább egy érmet vártam volna a póló, öttusa, birkózás, judo négyes tagjaitól. Szerintem rendben volt a szereplés, én a problémát inkább abban érzem, hogy a régi nagy sportágakból kevesebb érem jön. Például férfi kajak-kenu 0 ha jól tudom, vízilabda 0, ez a kettő eléggé fájó. Továbbá a többiben is nem egy nagy csapat szerezte az érmeinket, hanem egy-egy kimagasló teljesítmény, lásd Katinka és Danuta. Ha ők eltűnnek ki jön helyettük pár év múlva?
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 21, 2016 10:29:51 GMT 1
Hogy mást ne mondjak, a vízilabdázók ugyanígy büntetőkkel jutottak az elődöntőbe, vagy ott van Londonból a férfi kézisek dupla hosszabbításos győzelme, fociban is voltak utolsó pillanatban kiharcolt győzelmeink (finnek, izland ellen pl.). Csak ezeket könnyű "természetesnek" venni. Csak ezekkel nem sokra mentünk, Londonban sem, most sem lett érem, márpedig ez a célkitűzés. Fociban hasonló a helyzet, az Izland elleni talán az egyetlen említésre érdemes példa. A nem sokra mentünk azért elég relatív, ha ezek nincsenek, addig sem jutunk el, mint így.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 21, 2016 16:24:09 GMT 1
Ez a foci döntő te jó ég. Mintha megírták volna a forgatókönyvet. Neymar visszakapta amit a VB-n elvettek tőle. A végén pedig a brazil himnusz a foci aranyért a Maracanaban nem semmi volt!
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 21, 2016 16:26:08 GMT 1
Csak ezekkel nem sokra mentünk, Londonban sem, most sem lett érem, márpedig ez a célkitűzés. Fociban hasonló a helyzet, az Izland elleni talán az egyetlen említésre érdemes példa. A nem sokra mentünk azért elég relatív, ha ezek nincsenek, addig sem jutunk el, mint így. Ilyen szinten mindegy, hogy mikor kapnak ki, ha idő előtt van, akkor így is-úgy is fáj. Sajna az idei év a mélypont csapatsportok szempontjából, a sors fintora, hogy a fociválogatott most mutatta meg magát.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 21, 2016 16:55:24 GMT 1
Bolond ez a Sagan, biztos arany helyett ezt a sziklás szórakozást választotta Kicsit akad a netem úgyhogy nem sokat látok belole, de pont elcsíptem, hogy az első kereke miatt meg kellett állnia :/
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 21, 2016 21:47:50 GMT 1
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 21, 2016 22:49:24 GMT 1
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 21, 2016 23:31:33 GMT 1
|
|
|
Post by snec on Aug 22, 2016 5:37:15 GMT 1
nem ünnepeljen már így, nincs vége és a másiknak elkezdi játszani az agyát, én simán belevertem volna egyet a fejébe...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 22, 2016 9:15:43 GMT 1
Kerdes egesz pontosan hogyan szolnak a szabalyok es a birok mire adtak a buntetopontot, mert ez akar szabalyos is lehet. Az unneplese pedig sportszerutlen volt.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 22, 2016 9:16:39 GMT 1
Erdekes kerdes igy a vegere: kinek mi volt az olimpia legszebb 3 pillanata? Nekem: 1) Neymar buntetoje 2) Nadal paros aranya 3) Katinka eredmenyei
|
|
|
Post by snec on Aug 22, 2016 9:26:21 GMT 1
4)Danuta?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 22, 2016 9:58:53 GMT 1
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Aug 22, 2016 10:00:32 GMT 1
1. Szász Emese aranya 2. Hosszú Katka érmei 3. Szilágyi Áron aranya (4.) Kenderesi bronzérme (5.) Danuta aranyai
|
|