Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2015 14:28:26 GMT 1
Én is. Még Sztrego is jó lenne. vagyok, csak most kicsit sokminden történik körülöttem, de Márknak hála megjöttem Ennek orulunk.
|
|
|
Post by f1mre on Jun 21, 2015 19:17:11 GMT 1
|
|
|
Post by Laima on Jun 25, 2015 18:56:03 GMT 1
Angol szakosként mondom, hogy kiégtem ezen.
|
|
|
Post by McDave985 on Jun 27, 2015 20:26:59 GMT 1
David Szekely @szekelyd
Kedves Mindenki! Nemrég úgy alakult, hogy eljöttem a Jurótól. Nem volt könnyű döntés, csak hálával tartozom a kollégáknak az ottani 10 évért
|
|
|
Post by adammalysza on Jun 29, 2015 20:48:21 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 30, 2015 16:31:31 GMT 1
HELP!
Jatekkal igy meg nem jartam, mint az NBA 2k15 PC verziojaval, de ahogy olvastam mashol is fennall ez a problema (ertsd konzol verziokon). Csinaltam egy jatekost My Careerben, undrafted, szezon kozepen teszt, majd leigazolnak, majd uj szezon, jo csapatba kerulok, lejatszok kb. 35 meccset, mar MVP jeloltek kozott is vagyok es akkor egyik nap ugy gondolja a jatek, hogy tobbet nem menti el a profilt. Januar 10-en kellene jatszanom a Lakers ellen, a meccset mar haromszor lejatszottam, ugy tunik elmenti, kilepek a fomenube es vissza a My Careerbe es minden rendben van, a kovetkezo meccset mutatja, de amikor kilepek a jatekbol es vissza, akkor mindig ugyan oda a Lakers elleni meccshez mutatja a mentesemet es nem tudok haladni sehogysem. Probaltam lejatszani a kovetkezo meccset is es utana hatha megjavul, de szinten semmi valtozas, probaltam leszimulalni a Lakers elleni meccset, de szinten semmi valtozas. Google sem sokat segitett, csak emlegetik ezt a hibat, de senki nem irt megoldast rola es probaltam mar ujratelepiteni is a jatekot a mentest kimenteni es majd az ujratelepitett jatekhoz visszamasolni a helyere, de ez sem oldotta meg. Barkinek barmi otlete, hogy most mit tegyek? Mar semmi otletem es a Google sem segit rajtam. Semmi kedvem nullarol ujrakezdeni az egeszet.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 4, 2015 19:41:54 GMT 1
Vásárhelyi Tamással mi a helyzet? Székely Dávid bizonyosan távozott, már az M1 Híradójának is készített nem egy összeállítást, minap pedig közvetített Debrecenből. Tamás pedig a Speciális Olimpiát megelőző ünnepélyes fogadalomtétel apropóján tudósított a palotából. Őt is elszipkázta a közmédia?
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 4, 2015 21:00:00 GMT 1
Vásárhelyi Tamással mi a helyzet? Székely Dávid bizonyosan távozott, már az M1 Híradójának is készített nem egy összeállítást, minap pedig közvetített Debrecenből. Tamás pedig a Speciális Olimpiát megelőző ünnepélyes fogadalomtétel apropóján tudósított a palotából. Őt is elszipkázta a közmédia? Legutóbbi információim szerint - igaz ez mg márciusban volt - Tamás párhuzamosan csinálja még a jurót is.
|
|
|
Offtopik
Jul 4, 2015 23:58:09 GMT 1
via mobile
Post by sm. kiscsávó on Jul 4, 2015 23:58:09 GMT 1
Vásárhelyi Tamással mi a helyzet? Székely Dávid bizonyosan távozott, már az M1 Híradójának is készített nem egy összeállítást, minap pedig közvetített Debrecenből. Tamás pedig a Speciális Olimpiát megelőző ünnepélyes fogadalomtétel apropóján tudósított a palotából. Őt is elszipkázta a közmédia? www.nb1.hu/hirek/m4-sport-rivalis-adoktol-igazoltak-riportereket
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 5, 2015 16:57:38 GMT 1
Vásárhelyi Tamással mi a helyzet? Székely Dávid bizonyosan távozott, már az M1 Híradójának is készített nem egy összeállítást, minap pedig közvetített Debrecenből. Tamás pedig a Speciális Olimpiát megelőző ünnepélyes fogadalomtétel apropóján tudósított a palotából. Őt is elszipkázta a közmédia? www.nb1.hu/hirek/m4-sport-rivalis-adoktol-igazoltak-riportereketAzóta Székely Dávid már megosztotta Facebook-on búcsúját az ES-től. Kérdés, Vásárhelyivel mi a helyzet?
|
|
|
Post by Žaneta on Jul 8, 2015 12:27:09 GMT 1
Vásárhelyi Tamással mi a helyzet? Székely Dávid bizonyosan távozott, már az M1 Híradójának is készített nem egy összeállítást, minap pedig közvetített Debrecenből. Tamás pedig a Speciális Olimpiát megelőző ünnepélyes fogadalomtétel apropóján tudósított a palotából. Őt is elszipkázta a közmédia? Legutóbbi információim szerint - igaz ez mg márciusban volt - Tamás párhuzamosan csinálja még a jurót is. Dáviddal is ez volt a helyzet, aztán mi lett belőle...
|
|
|
Post by samuray51 on Jul 9, 2015 8:14:04 GMT 1
Legutóbbi információim szerint - igaz ez mg márciusban volt - Tamás párhuzamosan csinálja még a jurót is. Dáviddal is ez volt a helyzet, aztán mi lett belőle... gondolom több a pénz... elvégre a juróban nem lehet túl sok pénz ahhoz képest, hogy az mtva-t hogy kitömték...
|
|
|
Post by samuray51 on Jul 24, 2015 9:19:34 GMT 1
A Discoveryé az egész Eurosport
A Discovery Communications bejelentette, hogy az amerikai médiavállalkozás megszerezte a TF1 Group francia televíziós társaságtól a Eurosport egészét.
A lépés egy hosszabb vásárlási folyamat eredménye, amelynek első lépéseként a Discovery még 2012 decemberében 20 százalékos részesedést szerzett a többek között az Eurosport 1 és 2 csatornákat is üzemeltető vállalatban, majd egy 2014-es megállapodás során 51 százalékra emelkedett a médiacég tulajdonrésze.
A Discovery mostani közleménye szerint a TF1 élt eladási opciójával és a francia médiavállalat 491 millió euróért, azaz hozzávetőleg 150 milliárd forintért szerezte meg a Eurosport teljes tulajdonjogát.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 24, 2015 10:34:36 GMT 1
A Discoveryé az egész Eurosport A Discovery Communications bejelentette, hogy az amerikai médiavállalkozás megszerezte a TF1 Group francia televíziós társaságtól a Eurosport egészét. A lépés egy hosszabb vásárlási folyamat eredménye, amelynek első lépéseként a Discovery még 2012 decemberében 20 százalékos részesedést szerzett a többek között az Eurosport 1 és 2 csatornákat is üzemeltető vállalatban, majd egy 2014-es megállapodás során 51 százalékra emelkedett a médiacég tulajdonrésze. A Discovery mostani közleménye szerint a TF1 élt eladási opciójával és a francia médiavállalat 491 millió euróért, azaz hozzávetőleg 150 milliárd forintért szerezte meg a Eurosport teljes tulajdonjogát. Es ez vajon milyen valtozasokkal jarhat?
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 27, 2015 17:37:26 GMT 1
A Discoveryé az egész Eurosport A Discovery Communications bejelentette, hogy az amerikai médiavállalkozás megszerezte a TF1 Group francia televíziós társaságtól a Eurosport egészét. A lépés egy hosszabb vásárlási folyamat eredménye, amelynek első lépéseként a Discovery még 2012 decemberében 20 százalékos részesedést szerzett a többek között az Eurosport 1 és 2 csatornákat is üzemeltető vállalatban, majd egy 2014-es megállapodás során 51 százalékra emelkedett a médiacég tulajdonrésze. A Discovery mostani közleménye szerint a TF1 élt eladási opciójával és a francia médiavállalat 491 millió euróért, azaz hozzávetőleg 150 milliárd forintért szerezte meg a Eurosport teljes tulajdonjogát. Es ez vajon milyen valtozasokkal jarhat? Állítólag a Discovery minden követ megmozdít a La Liga közvetítési jogának megszerzéséért a közép-kelet-európai régióban, felvéve a palettára a Bundesliga mellé egy másik elitligát. A PL lenne a következő. Szóval én rossz jövőképet látok magam előtt, sajnos könnyen lehet, hogy a hagyományos ES-paletta eltűnőben lesz. Snooker, mindenfajta bringaverseny és a téli sportok...
|
|