|
Post by Žaneta on Jun 5, 2015 15:07:35 GMT 1
Ti mit tudtok az elozo forumrol? En ugy veszem eszre, hogy meg mindig mukodik, de mar senki sem ir ra. Csak eljatszottak a nagy halalt es hagyjak mukodni? Nekem nem hozza be az oldalt...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 5, 2015 17:09:33 GMT 1
Ti mit tudtok az elozo forumrol? En ugy veszem eszre, hogy meg mindig mukodik, de mar senki sem ir ra. Csak eljatszottak a nagy halalt es hagyjak mukodni? Nekem nem hozza be az oldalt... Most mar nekem se, de tegnap meg ment es 10 napja nem volt hozzaszolas rajta.
|
|
|
Post by Žaneta on Jun 5, 2015 18:24:01 GMT 1
Nekem nem hozza be az oldalt... Most mar nekem se, de tegnap meg ment es 10 napja nem volt hozzaszolas rajta. Ez érdekes... Persze úgy nyilván nem használható, hogy egyszer bejön, egyszer meg nem. Úgyhogy jó, hogy itt ez az új fórum.
|
|
|
Post by snec on Jun 6, 2015 8:10:09 GMT 1
pár napig látható volt, de úgy két napja se kép, se hang
|
|
|
Post by McDave985 on Jun 6, 2015 12:30:53 GMT 1
Örömmel látom, hogy lassan mindenki idetalált. Olvaslak titeket, ám aktivitásomat mérsékli a tanév végi diliház. Lezárás, utolsó feleltetések, dolgozatok, meg ez a kibe....ott kompetenciamérés. Szokottnál kedvesebb voltam, csupán négyet buktattam.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 8, 2015 19:23:06 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 9, 2015 20:59:45 GMT 1
Beszaras mik vannak a mai vilagban. Egy kolozsvari ferfi bement a surgossegire, mert aortaelzarodasa volt (vagy valami ilyesmi, nem ertem a roman orvosi szoveget) es az egyetlen ugyeletes nover epp telefonalt es kikuldte. A csavo ott vart fel orat es amikor ujra megprobalt bemenni mivel sulyosbodott a helyzete a nover raorditott, hogy varjon. Ketsegbeeseseben kiirta Facebookra, hogy bajban van es az ismerosei addig telefonaltak az osszes elerheto telefonszamon a korhazba, amig megerkezett az orvosi garda, ellattak es eletben maradt. Elvileg ha 1 oranal tobb idobe telt volna, hogy ellassak, akkor 99.9%, hogy meghal. Szerencsere ebbol 45 percet eltelefonalt a nover. Eskuszom az ilyet ugy meg kellene rugdosni, hogy neki lesz szuksege ellatasra es akkor megvaratni vele a 45 percet.
|
|
|
Post by Laima on Jun 11, 2015 21:06:52 GMT 1
Beszaras mik vannak a mai vilagban. Egy kolozsvari ferfi bement a surgossegire, mert aortaelzarodasa volt (vagy valami ilyesmi, nem ertem a roman orvosi szoveget) es az egyetlen ugyeletes nover epp telefonalt es kikuldte. A csavo ott vart fel orat es amikor ujra megprobalt bemenni mivel sulyosbodott a helyzete a nover raorditott, hogy varjon. Ketsegbeeseseben kiirta Facebookra, hogy bajban van es az ismerosei addig telefonaltak az osszes elerheto telefonszamon a korhazba, amig megerkezett az orvosi garda, ellattak es eletben maradt. Elvileg ha 1 oranal tobb idobe telt volna, hogy ellassak, akkor 99.9%, hogy meghal. Szerencsere ebbol 45 percet eltelefonalt a nover. Eskuszom az ilyet ugy meg kellene rugdosni, hogy neki lesz szuksege ellatasra es akkor megvaratni vele a 45 percet. Ez most komoly? Köpni-nyelni nem tudok. Ha már kórházi sztori, nekem is van egy Egerből. Vizsgaidőszakban voltunk. Épp szerettük volna kipihenni magunkat az albiban. Erre hajnal fél 2-kor két emberke elkezdett énekelni hangosan. Meguntunk és rájuk szóltunk. Nem hagyták abba és ki kellett hívjuk a rendőrséget. Az embereink: "Há' ne mondják meg nekünk odafenn, hogy mit csináljunk." A rendőrök: "Remélem ismerik a csendháborítás fogalmát. A diákok szeretnének aludni. Maguk pedig nem hagyták őket."
|
|
|
Post by gondi97 on Jun 12, 2015 11:40:40 GMT 1
Nem is tudtam, hogy rafa szokott twitteren írni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 12, 2015 14:06:00 GMT 1
Nem is tudtam, hogy rafa szokott twitteren írni. Ezt most ram erted es a Pitbullos hozzaszolasra? Nem hasznalok twittert, de ugy latszik nem vagyok egyedul a velemenyemmel.
|
|
|
Post by adammalysza on Jun 12, 2015 16:31:31 GMT 1
Beszaras mik vannak a mai vilagban. Egy kolozsvari ferfi bement a surgossegire, mert aortaelzarodasa volt (vagy valami ilyesmi, nem ertem a roman orvosi szoveget) es az egyetlen ugyeletes nover epp telefonalt es kikuldte. A csavo ott vart fel orat es amikor ujra megprobalt bemenni mivel sulyosbodott a helyzete a nover raorditott, hogy varjon. Ketsegbeeseseben kiirta Facebookra, hogy bajban van es az ismerosei addig telefonaltak az osszes elerheto telefonszamon a korhazba, amig megerkezett az orvosi garda, ellattak es eletben maradt. Elvileg ha 1 oranal tobb idobe telt volna, hogy ellassak, akkor 99.9%, hogy meghal. Szerencsere ebbol 45 percet eltelefonalt a nover. Eskuszom az ilyet ugy meg kellene rugdosni, hogy neki lesz szuksege ellatasra es akkor megvaratni vele a 45 percet. Mikor nem rég egy sportsérülés okán több délelőttöt is az orvosnál töltöttem, nekem is mondta egyszer az egyik asszisztens, hogy ja hát fiatalember ez az egészségügy, itt várni kell... (mondjuk orvosi szempontból az enyém nem volt ennyire sürgős eset)... Mindenesetre anélkül, hogy nagyon elvesznék a részletekben, az általános benyomásom szerint tudnának mit kezdeni az egészségügyben egy nagyobb rakás pénzzel, ha valaki adna nekik.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2015 11:33:13 GMT 1
Samurayrol mit tudunk? Ot azert hianyolom innen.
|
|
|
Post by gondi97 on Jun 18, 2015 22:37:43 GMT 1
Samurayrol mit tudunk? Ot azert hianyolom innen. Én is. Még Sztrego is jó lenne.
|
|
|
Post by samuray51 on Jun 19, 2015 8:41:39 GMT 1
Samurayrol mit tudunk? Ot azert hianyolom innen. Én is. Még Sztrego is jó lenne. vagyok, csak most kicsit sokminden történik körülöttem, de Márknak hála megjöttem
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2015 14:28:14 GMT 1
Samurayrol mit tudunk? Ot azert hianyolom innen. Én is. Még Sztrego is jó lenne. Koszonom en azert o belole nem kerek.
|
|