Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 23, 2015 22:22:25 GMT 1
Eurovision valaki? Nekem iden kivetelesen volt valamennyire idom kovetni. Akik tetszettek: sved, ausztral, nemet, roman, magyar (bar szerintem nem sok eselye, de szep dal), gruz es orosz (szerintem ok fognak nyerni).
|
|
|
Post by bendzsi98 on May 24, 2015 10:46:31 GMT 1
Eurovision valaki? Nekem iden kivetelesen volt valamennyire idom kovetni. Akik tetszettek: sved, ausztral, nemet, roman, magyar (bar szerintem nem sok eselye, de szep dal), gruz es orosz (szerintem ok fognak nyerni). Szerencsére megnyerte Mans, a legjobb dallal. Előrébb vártam egy kicsit Boggie-t...
|
|
|
Post by Žaneta on May 24, 2015 11:25:01 GMT 1
Nekem a belga dal volt a kedvencem, és úgy látszik, ezzel nem voltam egyedül Magyarországon
|
|
|
Post by McDave985 on May 24, 2015 16:31:18 GMT 1
Én az orosz lányra voksoltam, önkívületit énekelt, nincs mese. De a svéd győzelmet sem érzem érdemtelennek.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2015 17:16:44 GMT 1
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha vissza tudok emlekezni 8 produkciora akkor az mar sok. Nagyon semmilyen volt az egesz.
|
|
|
Post by gondi97 on May 24, 2015 18:27:16 GMT 1
Másnak is volt már gondja bejelentkezéssel mobilról? Nekem tegnap egyáltalán nem működött.
|
|
|
Post by Žaneta on May 24, 2015 20:10:05 GMT 1
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha vissza tudok emlekezni 8 produkciora akkor az mar sok. Nagyon semmilyen volt az egesz. Szerintem az eurovíziós dalfesztivál általában ilyen. Sok egyforma dal, a legtöbbször gagyi és felejthető. Az idei még egész jó volt az elmúlt évekhez képest...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2015 20:43:14 GMT 1
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha vissza tudok emlekezni 8 produkciora akkor az mar sok. Nagyon semmilyen volt az egesz. Szerintem az eurovíziós dalfesztivál általában ilyen. Sok egyforma dal, a legtöbbször gagyi és felejthető. Az idei még egész jó volt az elmúlt évekhez képest... Szerintem is, de az elozo evekbol mindig maradt valami emlekezetes. Ott volt Loreen gyoztes szama amit mai napig szivesen meghallgatok, ott volt a Conchita sztori, akkor valamelyik evben ott voltak a neptancolo orosz venasszonyok, mindig volt amire emlekezni, kiveve iden.
|
|
|
Post by Žaneta on May 24, 2015 21:48:13 GMT 1
Szerintem az eurovíziós dalfesztivál általában ilyen. Sok egyforma dal, a legtöbbször gagyi és felejthető. Az idei még egész jó volt az elmúlt évekhez képest... Szerintem is, de az elozo evekbol mindig maradt valami emlekezetes. Ott volt Loreen gyoztes szama amit mai napig szivesen meghallgatok, ott volt a Conchita sztori, akkor valamelyik evben ott voltak a neptancolo orosz venasszonyok, mindig volt amire emlekezni, kiveve iden. Igen, idén tényleg nem volt igazán kiemelkedő vagy figyelemfelhívó produkció. Bár nekem a belga dal az volt.
|
|
|
Post by m0226 on May 25, 2015 14:11:28 GMT 1
Nálam a magyar és az orosz volt a két legjobb dal. Utánuk szorosan az olasz, a belga és az észt. Polina megnyerhette volna ha már Boggie ennyire nem kapott szavazatot.. Azt sem értem a német dal miért nem kapott pontot..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 27, 2015 18:42:19 GMT 1
Kernenk szepen a teniszhez is egy tippelde temat. Akar versenyenkenti kulon tema is lehet. Ahogy gondolod. Nekem utobbi jobban tetszik.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 28, 2015 1:13:13 GMT 1
Topikot mindenki tud csinálni.
|
|
|
Post by adammalysza on May 28, 2015 12:47:02 GMT 1
Kernenk szepen a teniszhez is egy tippelde temat. Akar versenyenkenti kulon tema is lehet. Ahogy gondolod. Nekem utobbi jobban tetszik. Csinálhatok én is, de elvileg van hozzá nektek is jogosultságotok és szerintem egyszerűbb is, ha a tippeldés topikokat mindig az kezeli, aki az adott játékot vezeti.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 28, 2015 18:26:13 GMT 1
Kernenk szepen a teniszhez is egy tippelde temat. Akar versenyenkenti kulon tema is lehet. Ahogy gondolod. Nekem utobbi jobban tetszik. Csinálhatok én is, de elvileg van hozzá nektek is jogosultságotok és szerintem egyszerűbb is, ha a tippeldés topikokat mindig az kezeli, aki az adott játékot vezeti. Mar megcsinaltam. Nem tudtam, hogy lehet, de amikor megtudtam intezkedtem. Persze, igy szerintem is egyszerubb.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 5, 2015 14:24:48 GMT 1
Ti mit tudtok az elozo forumrol? En ugy veszem eszre, hogy meg mindig mukodik, de mar senki sem ir ra. Csak eljatszottak a nagy halalt es hagyjak mukodni?
|
|