|
Post by adammalysza on Apr 19, 2017 21:39:20 GMT 1
Kedves Admin! Megint van egy kis törölnivalód a snooker topikban. Előre is köszönjük. Megoldva.
|
|
|
Post by adammalysza on Apr 20, 2017 14:16:58 GMT 1
Nagyon kérem, hogy a személyes jellegű ellentéteiteket ne itt, ezen a fórumon beszéljétek meg, van erre rengeteg más felület az interneten. Köszönöm
|
|
|
Post by adammalysza on Apr 20, 2017 15:08:19 GMT 1
Szolgálati közlemény:
A topikokat átmenetileg ismét csak regisztrált felhasználóként (belépés után) lehet elérni. (Ha másként nem megy...)
|
|
|
Post by adammalysza on Apr 24, 2017 13:11:34 GMT 1
Snookeresek! Ti egyébként ismeritek ezt a név helyett 3 pontot használó valakit, aki miatt másodszor kell egy héten belül lezárnom a topikokat?
|
|
|
Post by Ágnes on Apr 27, 2017 17:19:46 GMT 1
Snookeresek! Ti egyébként ismeritek ezt a név helyett 3 pontot használó valakit, aki miatt másodszor kell egy héten belül lezárnom a topikokat? Nem tudom, hogy pontosan ki ő, de mivel rólam olyan tényeket, adatokat írt le, amelyeket csak az ősfórum nyolc-kilenc évvel ezelőtti hozzászólásaiból szemezgethetett ki, valószínűleg a régi fórumozók közül valaki.
Egyébként nagy baj lenne, ha a továbbiakban is (mindig) csak a regisztrált fórumozók írhatnának hozzászólást? A lakásunkba sem engedünk be idegent, aki be sem mutatkozik, csak rögvest a padlóra köp.
|
|
|
Post by adammalysza on Apr 27, 2017 21:53:40 GMT 1
Snookeresek! Ti egyébként ismeritek ezt a név helyett 3 pontot használó valakit, aki miatt másodszor kell egy héten belül lezárnom a topikokat? Nem tudom, hogy pontosan ki ő, de mivel rólam olyan tényeket, adatokat írt le, amelyeket csak az ősfórum nyolc-kilenc évvel ezelőtti hozzászólásaiból szemezgethetett ki, valószínűleg a régi fórumozók közül valaki.
Egyébként nagy baj lenne, ha a továbbiakban is (mindig) csak a regisztrált fórumozók írhatnának hozzászólást? A lakásunkba sem engedünk be idegent, aki be sem mutatkozik, csak rögvest a padlóra köp.
A mostani eset után mindenképp ez a megoldás fog élni.
|
|
|
Post by adammalysza on Apr 27, 2017 22:55:14 GMT 1
Beállítottam úgy, hogy bárki olvashatja a topikokat, de hozzászólni most már csak regisztrációval lehet.
|
|
|
Post by McDave985 on Sept 20, 2017 16:03:04 GMT 1
Nicsak, egy jó ismerősünkről készült videóra leltem épp. Minden szava arany!
|
|
|
Post by adammalysza on Sept 20, 2017 19:31:30 GMT 1
Nicsak, egy jó ismerősünkről készült videóra leltem épp. Minden szava arany! És miért nem lepődöm ezen meg? Szerencsére nekünk ő már rég elmúlt.
|
|