|
Post by neilrobertsonfan on Oct 13, 2015 18:10:16 GMT 1
Telnek a napok az egyetemen. Szombaton megyek a Gerecsébe terepgyakorlatra. Nagyon jó lesz, még akkor is, ha esetleg esik. A feltárások nézegetése mellett lesz ősmaradványgyűjtés is. Veled mi újság Laima?
|
|
|
Post by Laima on Oct 18, 2015 10:00:49 GMT 1
Telnek a napok az egyetemen. Szombaton megyek a Gerecsébe terepgyakorlatra. Nagyon jó lesz, még akkor is, ha esetleg esik. A feltárások nézegetése mellett lesz ősmaradványgyűjtés is. Veled mi újság Laima? Velem sem sok minden. Telnek a napok a fősulin is. Legalább két beadandó írok hetente. De hát itt már így meg. Tegnap végre a kedvemre nézhettem kézilabdát. Ma pedig megyek vissza Egerbe Kötegyánból. Szép lesz az a négy és fél óra busszal. Remélem jól érezted magad Gerecsén, és jó idő volt rátok. Itt hol esett, hol nem.
|
|
|
Post by McDave985 on Oct 18, 2015 11:54:50 GMT 1
Telnek a napok az egyetemen. Szombaton megyek a Gerecsébe terepgyakorlatra. Nagyon jó lesz, még akkor is, ha esetleg esik. A feltárások nézegetése mellett lesz ősmaradványgyűjtés is. Veled mi újság Laima? Velem sem sok minden. Telnek a napok a fősulin is. Legalább két beadandó írok hetente. De hát itt már így meg. Tegnap végre a kedvemre nézhettem kézilabdát. Ma pedig megyek vissza Egerbe Kötegyánból. Szép lesz az a négy és fél óra busszal. Remélem jól érezted magad Gerecsén, és jó idő volt rátok. Itt hol esett, hol nem. Nocsak, Kötegyán? Amikor még a viharsarki Végegyházán tanítottam, ismerős volt ez a helység is.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 18, 2015 12:23:32 GMT 1
Valakinek egy ncore meghívója? Megígértem egy haveromnak, hogy küldök és nem tudtam, hogy már csak a top 50000 tagjai tehetik meg.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Oct 19, 2015 19:57:21 GMT 1
Szombattól lesz Digi Sport 3, amin közvetítik a Formula E-t
|
|
|
Post by Laima on Oct 20, 2015 11:26:32 GMT 1
Velem sem sok minden. Telnek a napok a fősulin is. Legalább két beadandó írok hetente. De hát itt már így meg. Tegnap végre a kedvemre nézhettem kézilabdát. Ma pedig megyek vissza Egerbe Kötegyánból. Szép lesz az a négy és fél óra busszal. Remélem jól érezted magad Gerecsén, és jó idő volt rátok. Itt hol esett, hol nem. Nocsak, Kötegyán? Amikor még a viharsarki Végegyházán tanítottam, ismerős volt ez a helység is. Hát Végegyháza tőlem olyan laza 90 km-re van, és még nem jártam ott. Ami aránylag közel esik is az Orosháza, amin keresztül utaztam. Ha jól emlékszem Apum járt Végegyházán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
|
|
|
Post by f1mre on Oct 21, 2015 19:42:12 GMT 1
Szombattól lesz Digi Sport 3, amin közvetítik a Formula E-t Ne már, hogy ott közvetítik... mire lesz MindigTV-n Digisport 3...
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Oct 21, 2015 20:10:49 GMT 1
Szombattól lesz Digi Sport 3, amin közvetítik a Formula E-t Ne már, hogy ott közvetítik... mire lesz MindigTV-n Digisport 3... Mondjuk nekem is eszembe jutott, hogy lehet nem lenne az első napon a legjobb egy új sorozatot rakni oda De szerencsére nem is ott lesz.
|
|
|
Post by McDave985 on Oct 23, 2015 11:22:20 GMT 1
Nocsak, Kötegyán? Amikor még a viharsarki Végegyházán tanítottam, ismerős volt ez a helység is. Hát Végegyháza tőlem olyan laza 90 km-re van, és még nem jártam ott. Ami aránylag közel esik is az Orosháza, amin keresztül utaztam. Ha jól emlékszem Apum járt Végegyházán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Amikor hajnalok hajnalán ott dekkoltam a csabai vasútállomáson, nézegettem a térképet, onnan ismertem meg Kötegyánt. Annyira nem érdekes ez a falu, max. 10%-ban emlékszek rá vissza pozitívan.
|
|
|
Post by Laima on Oct 23, 2015 20:28:04 GMT 1
Hát Végegyháza tőlem olyan laza 90 km-re van, és még nem jártam ott. Ami aránylag közel esik is az Orosháza, amin keresztül utaztam. Ha jól emlékszem Apum járt Végegyházán, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Amikor hajnalok hajnalán ott dekkoltam a csabai vasútállomáson, nézegettem a térképet, onnan ismertem meg Kötegyánt. Annyira nem érdekes ez a falu, max. 10%-ban emlékszek rá vissza pozitívan. Őszinte leszek, egész jó az a 10%. Nekem ha 2 van, már egész tűrhetőnek mondanám. Nem szeretek annyira itt élni. Ha nem kötne ide a családom, legszívesebben elmennék.
|
|
|
Post by McDave985 on Oct 24, 2015 9:22:09 GMT 1
Amikor hajnalok hajnalán ott dekkoltam a csabai vasútállomáson, nézegettem a térképet, onnan ismertem meg Kötegyánt. Annyira nem érdekes ez a falu, max. 10%-ban emlékszek rá vissza pozitívan. Őszinte leszek, egész jó az a 10%. Nekem ha 2 van, már egész tűrhetőnek mondanám. Nem szeretek annyira itt élni. Ha nem kötne ide a családom, legszívesebben elmennék. Na ja, "veszélyes" kölykök jártak oda, akár a romákat, akár a romásodó magyarokat nézem.
|
|
|
Post by Laima on Oct 24, 2015 12:52:36 GMT 1
Őszinte leszek, egész jó az a 10%. Nekem ha 2 van, már egész tűrhetőnek mondanám. Nem szeretek annyira itt élni. Ha nem kötne ide a családom, legszívesebben elmennék. Na ja, "veszélyes" kölykök jártak oda, akár a romákat, akár a romásodó magyarokat nézem. Ahogy mondod. Nagyon kevés normális kölök van erre. Nem nagyon szerettem ált. suliba járni, mert mindenért piszkáltak. De nemcsak a diákok, hanem az osztályfőnököm is.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Nov 1, 2015 14:55:23 GMT 1
Valakinek egy ncore meghívója? Megígértem egy haveromnak, hogy küldök és nem tudtam, hogy már csak a top 50000 tagjai tehetik meg. Én most tudok küldeni, kell még?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 1, 2015 15:04:36 GMT 1
Valakinek egy ncore meghívója? Megígértem egy haveromnak, hogy küldök és nem tudtam, hogy már csak a top 50000 tagjai tehetik meg. Én most tudok küldeni, kell még? Igen. Elkérem az email címét és szólok. Köszi!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 1, 2015 16:16:43 GMT 1
Én most tudok küldeni, kell még? Igen. Elkérem az email címét és szólok. Köszi! Itt is van, köszi szépen: deaknorbi2007@freemail.hu
|
|