|
Post by adammalysza on Apr 26, 2016 23:14:23 GMT 1
Kedves Adminisztrátor! Egy "2132U987UJNFGTH" felhasználói nevű neveletlen és iskolázatlan alak ide nem illő stílusban írt a snooker topikba. Kérem szíves intézkedésedet. Előre is köszönöm. Töröltem a hozzászólásokat. (Ha esetleg lett volna, ami elkerülte a figyelmemet, kérlek jelezzétek.)
|
|
|
Offtopik
Jun 5, 2016 11:42:25 GMT 1
via mobile
Post by bendzsi98 on Jun 5, 2016 11:42:25 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 12:56:06 GMT 1
Én csak annyit mondok, hogy Armin van Buuren az elektronikus zene istene! Tavaly 2 órás koncertjét 3 és félre nyújtotta ki annyira élvezte a hangulatot, most pedig a 3 órás koncertjéből lett 4 és fél. Az utolsó egy órát már világosságban nyomta le, de még mindig nem akart leállni és azt saccolják, hogy nagyjából még 40000 ember bulizott hajnali fél 7-kor is az utolsó számaira. RESPECT!
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 26, 2016 14:03:12 GMT 1
|
|
|
Offtopik
Oct 20, 2016 15:28:52 GMT 1
via mobile
Post by bendzsi98 on Oct 20, 2016 15:28:52 GMT 1
Pedig jöhet a következő rész!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 9, 2016 22:00:36 GMT 1
Na mit szóltok hozzá? Megcsinálta Trump. Esélytelenből sima győzelem lett. Nem gondoltam volna, hogy Wisconsint vagy Pennsylvaniat megfordítja. Iowa, Ohio, North Carolina és Florida végig képben volt, hogy az szoros lehet, de Wisconsin és Pennsylvania azért váratlan meglepetés márpedig azok is értek 30 pontot együttvéve. Azért durva milyen nüanszokon múlik, Floridaban 1.3%-al nyert és szerzett 29 pontot. Pennsylvaniaban is valami 1% körül volt. Ezek közül bármelyiket elvesztette volna most még mindenki izgatottan nézné az utolsó 2-3 állam eredményhirdetését. Összességében azért jól odabaszott minden pollnak és oddsnak márpedig amekkora ügyet csinálnak ebből az amerikai elnökválasztásból és amennyi különféle poll van elég durva ennyire elnézni. A választások reggelén még ilyen 88%, hogy Hillary nyer dolgokról beszéltek. Szerintem van akkora sumák taktikus az ember, hogy mindvégig gyengítette a saját poll eredményeit, hogy Hillary biztonságban érezze magát a vezető pozícióban és aztán jött a hideg zuhany, de lehet csak én látok bele sokat.
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 9, 2016 23:33:47 GMT 1
Én egyikükért sem vagyok oda, de szerintem sikerült a rosszabbat, kiszámíthatatlanabbat választani. Amúgy a választási rendszerről sokat elmond, hogy amúgy Clintonra összességében többen szavaztak, mégis simán nyert Trump.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 10, 2016 16:34:45 GMT 1
Én egyikükért sem vagyok oda, de szerintem sikerült a rosszabbat, kiszámíthatatlanabbat választani. Amúgy a választási rendszerről sokat elmond, hogy amúgy Clintonra összességében többen szavaztak, mégis simán nyert Trump. En orulok, hogy Trump nyert. Hillary az a tipikus hazudozo politikus akinek egy szavat sem hiszem el es semmi nem valtozna ha o kerulne oda. Trump egy uj jelenseg amiben van riziko, de az otleteket amiket kepvisel majdnem egytol egyig tamogaton. Kicsit drasztikusan kozeliti meg, de biztos vagyok benne, hogy ezeket a megoldasokat lehet formalni annyira, hogy konnyebben emeszthetoek legyenek. A kampanya pedig ezerszer jobb volt, mint Hillarye aki ilyen retardalt ervekkel allt elo, hogy azert szavazzanak ra, mert o no. Ki nem szarja megis le? Felolem lehet egy fellabu autista torpe is ha az valami jot tesz az allamert. Beszeljen arrol, hogy mit csinalna, ne arrol, hogy o no. Trump eseteben ha csak a legnagyobb vitatemakat vesszuk, akkor a fal az egy jogos felteves, csak drasztikus megoldas. Az illegalis drogcsempeszet egy valos problema a deli allamoknak. Az imigracio ugyszinten es rendesen meg kell szurni, hogy kit engedsz be az orszagodba. Tovabba o az aki rendbe akarja rakni a gazdasagot, csokkenteni a working class es a felso 10000 kozti hatalmas szakadekot (amit mellesleg Hillary csak novelt volna, hogy a szegenyek dogoljenek meg, mint a gazdagok dozsolnek) stb. Szerintem nagyon jo otletei vannak Trumpnak csak a kivitelezesi feltevesek egyelore tul drasztikusak. (Mellesleg lehet csak en latom bele ezt a dolgokba, de az is eleg fura, hogy a semmibol eselytelenkent megnyerte a valasztasokat. Szerintem hatalmas taktikus az ember es volt 5-10%-a egy-egy allamban pluszba amirol senki se tudott csak azert, hogy Hillaryt tegye vezeto pozicioba es novelje az onbizalmat, hogy nem lesz ebbol baj, aztan majd meglepi ot a valasztasi napon.)
|
|
|
Offtopik
Nov 11, 2016 13:34:54 GMT 1
via mobile
Post by sm. kiscsávó on Nov 11, 2016 13:34:54 GMT 1
Aztakurva.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 12, 2016 19:39:55 GMT 1
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Nov 12, 2016 21:49:27 GMT 1
Próbálok elegendő dolgot leírni róla, de még rengeteget lehetne összeszedni. 1) Hillary az a tipikus hazudozo politikus akinek egy szavat sem hiszem el es semmi nem valtozna ha o kerulne oda. 2) Trump egy uj jelenseg amiben van riziko, de az otleteket amiket kepvisel majdnem egytol egyig tamogaton. Kicsit drasztikusan kozeliti meg, de biztos vagyok benne, hogy ezeket a megoldasokat lehet formalni annyira, hogy konnyebben emeszthetoek legyenek. 3) A kampanya pedig ezerszer jobb volt, mint Hillarye aki ilyen retardalt ervekkel allt elo, hogy azert szavazzanak ra, mert o no. Ki nem szarja megis le? Felolem lehet egy fellabu autista torpe is ha az valami jot tesz az allamert. Beszeljen arrol, hogy mit csinalna, ne arrol, hogy o no. 4) Trump eseteben ha csak a legnagyobb vitatemakat vesszuk, akkor a fal az egy jogos felteves, csak drasztikus megoldas. Az illegalis drogcsempeszet egy valos problema a deli allamoknak. Az imigracio ugyszinten es rendesen meg kell szurni, hogy kit engedsz be az orszagodba. 5) Tovabba o az aki rendbe akarja rakni a gazdasagot, csokkenteni a working class es a felso 10000 kozti hatalmas szakadekot (amit mellesleg Hillary csak novelt volna, hogy a szegenyek dogoljenek meg, mint a gazdagok dozsolnek) stb. 6) Szerintem nagyon jo otletei vannak Trumpnak csak a kivitelezesi feltevesek egyelore tul drasztikusak. (Mellesleg lehet csak en latom bele ezt a dolgokba, de az is eleg fura, hogy a semmibol eselytelenkent megnyerte a valasztasokat. Szerintem hatalmas taktikus az ember es volt 5-10%-a egy-egy allamban pluszba amirol senki se tudott csak azert, hogy Hillaryt tegye vezeto pozicioba es novelje az onbizalmat, hogy nem lesz ebbol baj, aztan majd meglepi ot a valasztasi napon.) 1) Clinton 27%-ban mond téves dolgokat, ami jobb az átlag politikusnál. Trump 71%-ban. Ja, és még csak nem is politikus. 2) "kicsit drasztikus"3) Ezt nem mondod komolyan... 4) A fal egy nagyon hangzatos koncepció - viszont felesleges kiadásnak tűnik hosszú távon. Az emigrációs korlátozások megerősítését pedig Clinton is támogatta, még ha nem is olyan mértékben (pl. ő nem tiltana ki minden muszlimot az országból). 5) Nem tudom, hogyan hozná közelebb Trump a gazdagokhoz a szegényeket, amikor a felső rétegnek adókedvezményeket adna, Clinton meg pl. 15 dolláros minimálbért támogatott. 6) !!!!!!!!!!!!!!!!!!TAGADJA A KLÍMAVÁLTOZÁST!!!!!!!!!!!!!!!, betiltaná az abortusz mindennemű formáját, hatalmas hadsereget akar (ami tudtommal nem olcsó)... Konkrét terve semmire nincs azon kívül, hogy minden a Legnagyobb Legjobb Legelképesztőbb lesz (az egészségügy csak egy álom lesz az emberek számára). index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/11/12/trump_gazdasagpolitika_jeloltek/Trump hatszor ment csődbe, 18 éve nem fizet jövedelemadót, több ezerszer volt perelve, jelenleg is rengeteg eljárás zajlik ellene. Ja, és emberileg egy selejt. Trump iszonyú egyszerűséggel és nagyon megfogóan mondja azt, amit az egyszerű tömeg hallani akar - ezt pedig az egyszerű tömeg meghallotta. Clinton nem egy megragadó személyiség, de jól elvégezte volna a dolgát elnökként. Trump viszont elképesztő károkat okozhat a világban is, de Amerikában mindenképp, pláne hogy minden területen republikánus többség alakult ki. Szeretnék tévedni mindebben, de semmi bizonyítékot nem találok az ellenkezőjére. Pedig az elmúlt fél évben elég sokat követtem a dolgokat. Nézd meg ezt a videót, ez Trump egyik embere, akit a celebműsoraiból hozott "African American Outreach" vezetésére. Ilyen státuszt, amit leír, harmadik világbeli diktátorok képviselnek. Minden továbbiért ajánlom elolvasni az aláírásomat.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 13, 2016 10:50:42 GMT 1
1) Remélem tudod, hogy az ilyen statisztikák szart sem érnek, mert MINDENT tartalmaznak. Itt ugyan úgy 1 pontot ér a másik mocskolása, a saját terveid felhozatala és minden random mondat amit mondtál. Továbbá ki az aki nem politikus? Ha Hillaryre gondolsz akkor valamit elnéztél, ha Trumpra akkor nagyon is helyes, hogy végre nem egy politikus kerül oda. Politikusoktól láttunk eleget, üzletembert még nem. 2) Semmi újat nem mondtál vele, még mindig rengeteg ember konzultál vele. 3) De, komolyan mondom. Hillary egyik nagy ütőkártyája a feminizmus volt. Trump legalább policyról beszélt, ami tudjuk jól, hogy emberek hülyítése, de legalább arról beszélt ami egy elnök dolga. 4) A fal önmagában hülyeség, de az ötlet jó. Éppen ezt mondtam, hogy nem a kivitelezés tetszik, hanem az ötletek amelyek mögöttük vannak. Továbbá nem azt mondta, hogy minden muszlimot kitiltana, azt csak a média hozta ki belőle amely teljesen biased Hillary irányába. Azt mondta, hogy deportálná az illegális bevándorlókat és utána mondott számokat. Az illegális szó a kulcsa a dolognak, nem az, hogy muszlimok vagy sem. Csak a média valahogy elfelejtette közölni a cikkekben az illegális szót és úgy jött ki, hogy minden muszlimot. (Meglepő, nem?) 5) Az adókedvezményes dologgal nem teljesen vagyok tisztában, de azzal igen, hogy a working classnek akar legfőképp munkákat teremteni. Mert akármilyen is szépen hangzik, hogy Amerikában milyen szép az élet, ez még mindig csak a gazdag államok nagy városaira igaz. A szegény közép-amerikai államokban siralmas a helyzet, mert az iparosodás véget ért és elvesztették a munkájukat. Ő ezt próbálja valamilyen szinten mérsékelni, habár ő is belátta, hogy ipari nagyhatalmat ma már nem lehet építeni, mert a gazdaságunk teljesen átállt a szolgáltatásokra. 6) És ezt te honnan veszed, hogy konkrét terve nincs? Az egész kampány arról szól, hogy a célközönségedet érd el. Az egyszerű embert nem a konkrét terv érdekli, hanem a koncepció és ő egyértelműen az egyszerű embereket célozta meg a kampányával. Aztán majd jönnek a konkrét tervek amikortól oda kerül ő az élre.
Hatszor ment csődbe? Na és? Ezek csak az egyszerű embernek számítanak. Egy üzletember gondolkodása teljesen más és amíg nem vagy az addig ezt nem tudod megérteni. A mi világunkban a csőd az a rossz kategóriába van besorolva. Amikor nagy pénzek forognak kockán akkor már megváltozik a dolog. Sokszor inkább csődbe viszel egy céget amikor nem produkálja a megfelelő adatokat, hogy még valami pénzt szedj ki belőle és kezdj bele egy másikba. A nap végén ezeknek az embereknek egy végösszeg számít. Márpedig ez egyre csak nagyobb Trump esetében. Nem kell messze menni, itt Kolozsváron is mondok neked én olyan üzletembert aki sokszor csődbe ment és büszkén vállalja, mert amíg egy ajtót becsuksz addig egy másikat kinyithatsz és neki is csak folyton nőtt a vagyona.
Az eljárásokat pedig hagyjuk, mert mindkettő ellen zajlanak, csak amíg az egyiknek van embere mindenhol és el tudja feketézni addig a másikból médiabotrány ver ki az egyiknek a kampánya.
Én úgy vagyok vele, hogy eleget láttam a "tradicionális" politikusokból. Trump biztosan egy változás lesz és én ennek örülök. Aztán, hogy jó vagy rossz az a jövő zenéje. Szerintem nem olyan rossz, mint amilyennek a média beállítja.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 13, 2016 20:37:57 GMT 1
Itt van például Trump mai interjúra. Azt mondta, hogy egyike az első intézkedéseinek annak a 3 millió embernek a deportálása lesz akik körözöttek, bandatagok, drogkartellek részei vagy dílerek. Ez szerintem egy korrekt intézkedés.
|
|
|
Post by adammalysza on Mar 2, 2017 10:17:14 GMT 1
A napokban a snooker topikban trolltámadás alatt álltunk, ezért a topikokat átmenetileg csak regisztrált felhasználóként (belépés után) lehet elérni, amíg a falu bolondja kicsit lehiggad.
|
|
|
Post by adammalysza on Mar 2, 2017 10:28:26 GMT 1
Illetve regisztrálni is csak az én jóváhagyásommal lehet, így talán távol lehet tartani.
|
|