Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 27, 2015 20:02:35 GMT 1
Es ez vajon milyen valtozasokkal jarhat? Állítólag a Discovery minden követ megmozdít a La Liga közvetítési jogának megszerzéséért a közép-kelet-európai régióban, felvéve a palettára a Bundesliga mellé egy másik elitligát. A PL lenne a következő. Szóval én rossz jövőképet látok magam előtt, sajnos könnyen lehet, hogy a hagyományos ES-paletta eltűnőben lesz. Snooker, mindenfajta bringaverseny és a téli sportok... Akkor tomegsportcsatorna lesz ebbol is ahonnan omlik a foci es neha mas esemenyek ...
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 28, 2015 17:26:39 GMT 1
Vásárhelyi Tamásról is le lehet mondani, közvetít, riportokat készít. MTV-s lett egyoldalúan.
UPDATE
Hogyan lehet topikot nyitni? Egy "Vizes sportok" nevű elkélne azért. Külön vízilabda és úszás valóban szükségtelen, ne aprózzuk el.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 29, 2015 8:57:11 GMT 1
Vásárhelyi Tamásról is le lehet mondani, közvetít, riportokat készít. MTV-s lett egyoldalúan. UPDATE Hogyan lehet topikot nyitni? Egy "Vizes sportok" nevű elkélne azért. Külön vízilabda és úszás valóban szükségtelen, ne aprózzuk el. Nagy topicot azt hiszem csak az admin tud nyitni, azon belul temakat barki. Szoval kerd meg Sanyit ra.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 29, 2015 9:39:05 GMT 1
Vásárhelyi Tamásról is le lehet mondani, közvetít, riportokat készít. MTV-s lett egyoldalúan. UPDATE Hogyan lehet topikot nyitni? Egy "Vizes sportok" nevű elkélne azért. Külön vízilabda és úszás valóban szükségtelen, ne aprózzuk el. Nagy topicot azt hiszem csak az admin tud nyitni, azon belul temakat barki. Szoval kerd meg Sanyit ra. A vívás mellé nyitottam egyet, de egyébként topikot tudtok nyitni ti is.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 29, 2015 11:39:47 GMT 1
Belsot igen, de azt hittem David fotemat akar, nem egyet az egyeb sportokon belul.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 29, 2015 16:50:14 GMT 1
Belsot igen, de azt hittem David fotemat akar, nem egyet az egyeb sportokon belul. Igen, úgy szerettem volna, ez mégis csak egy bő lére eresztett témakör.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 29, 2015 18:33:06 GMT 1
Belsot igen, de azt hittem David fotemat akar, nem egyet az egyeb sportokon belul. Igen, úgy szerettem volna, ez mégis csak egy bő lére eresztett témakör. Még tudom orvosolni, csak akkor törölném a mostanit a 2 hsz-el együtt, mert áthelyezni sajnos nem lehet topikot, viszont kettő vizes topik azért sok lenne. Így is mehet?
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 29, 2015 21:03:06 GMT 1
Igen, úgy szerettem volna, ez mégis csak egy bő lére eresztett témakör. Még tudom orvosolni, csak akkor törölném a mostanit a 2 hsz-el együtt, mert áthelyezni sajnos nem lehet topikot, viszont kettő vizes topik azért sok lenne. Így is mehet? Végülis sikerült megoldanom (csak telefonról valamiért nem volt elérhető az összes admin menüpont), úgyhogy sztornózom a fentit, remélem megfelel a mostani állapot mindenkinek.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 29, 2015 22:57:36 GMT 1
Még tudom orvosolni, csak akkor törölném a mostanit a 2 hsz-el együtt, mert áthelyezni sajnos nem lehet topikot, viszont kettő vizes topik azért sok lenne. Így is mehet? Végülis sikerült megoldanom (csak telefonról valamiért nem volt elérhető az összes admin menüpont), úgyhogy sztornózom a fentit, remélem megfelel a mostani állapot mindenkinek. Igen, köszi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 30, 2015 11:44:23 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 31, 2015 12:45:23 GMT 1
|
|
|
Post by snec on Jul 31, 2015 16:51:01 GMT 1
túlórába megleshetnék...
|
|
|
Post by gondi97 on Jul 31, 2015 22:13:16 GMT 1
10 éve nem sikerült elfogni, ráadásul kamerákat is csak mostanra terveznek beszerelni? Meg mi ez hogy lekapcsolja a reflektort?
|
|
|
Post by f1mre on Aug 1, 2015 7:45:04 GMT 1
14 év alatt két olimpia Pekingben...
|
|
|
Post by snec on Aug 1, 2015 9:17:41 GMT 1
van pénz, addigra még épek is maradhatnak a létesítmények, persze, ha nem akarnak mindenből újat csinálni.
|
|