|
Post by Lindi on Jul 3, 2016 7:35:19 GMT 1
2. szakasz:
1. Cancellara 2. Sagan 3. van Avermaet 4. Alaphilippe 5. Syl. Chavanel
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 3, 2016 7:47:50 GMT 1
2. szakasz:
Sagan van Avermaet Alaphilippe Matthews Degenkolb
|
|
|
Post by Lindi on Jul 3, 2016 7:57:02 GMT 1
07.09.-én ESBringás találkozó lesz Pesten, a De Haaag Pizzázóban, 12:30-tól. Közös szakasznézéssel. Utána jönnek a Fiúk is! A "twitteres" várnak egy visszajelzést, ki az, aki jönne... vagy jön!
|
|
|
Post by erik1013 on Jul 3, 2016 8:39:03 GMT 1
2. szakasz:
1. P. Sagan 2. M. Matthews 3. G. Van Avermaet 4. J. Alaphilippe 5. E. Boasson Hagen
|
|
|
Post by TdF2016 on Jul 3, 2016 8:56:25 GMT 1
2
1 Valverde, Sagan, Martin(Dan) ,Alaphiliphe,Gerrans
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 3, 2016 9:01:01 GMT 1
2. szakasz: 1. Sagan 2. Alaphilippe 3. Chavanel 4. Rodriguez 5. van Avermaet
|
|
|
Post by santaboleny on Jul 3, 2016 10:12:02 GMT 1
2. szakasz:
1. Sagan, 2. Alaphilippe, 3. van Avermaet, 4. Valverde, 5. Matthews.
|
|
olilone
Kezdő
shut up legs
|
Post by olilone on Jul 3, 2016 10:26:24 GMT 1
2. szakasz:- Sagan
- Alaphilippe
- Van Avermaet
- Dumoulin
- Vichot
|
|
|
Post by both5 on Jul 3, 2016 11:29:16 GMT 1
2. szakasz:
1. Sagan 2. Rodriguez 3. Valverde 4. Dumoulin 5. Alaphilippe
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 3, 2016 16:32:42 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 3, 2016 16:37:13 GMT 1
Csak úgy megjegyezném a csapatok szerveződését illetően, hogy lehetséges lett volna 4 darab 3 fős csapatot csinálni és használni az én ötletemet, hogy 2 legjobb eredmény számít a háromból ha egy kicsit is figyelembe lett volna véve ez az ötlet és netán szavazásra bocsájtva ez is a két másik lehetőség mellett. Most van két 3 fős csapatunk és három két fős amelyekből az egyik helyett egy-egy ember mehetett volna a két fős csapatokhoz, hogy azok is hármasok legyenek ... Igazságos módszer is lenne és meg is maradhattunk volna a bringa szabályainál és nem síugrásból átvenni dolgokat egy bicikli tippversenyhez.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 3, 2016 16:39:08 GMT 1
3: 1) Kittel 2) Greipel 3) Cavendish 4) Sagan 5) Kristoff
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 3, 2016 16:46:49 GMT 1
Csak úgy megjegyezném a csapatok szerveződését illetően, hogy lehetséges lett volna 4 darab 3 fős csapatot csinálni és használni az én ötletemet, hogy 2 legjobb eredmény számít a háromból ha egy kicsit is figyelembe lett volna véve ez az ötlet és netán szavazásra bocsájtva ez is a két másik lehetőség mellett. Most van két 3 fős csapatunk és három két fős amelyekből az egyik helyett egy-egy ember mehetett volna a két fős csapatokhoz, hogy azok is hármasok legyenek ... Igazságos módszer is lenne és meg is maradhattunk volna a bringa szabályainál és nem síugrásból átvenni dolgokat egy bicikli tippversenyhez. Veled vagyok!!! Két szakasz után majdnem 10:pont a harmadik csapat hátránya!!!! Félreteve, hogy Sky-os vagyok. Lehet, hogy matematikailag jó a rendszer, de megosztó.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 3, 2016 17:05:21 GMT 1
Csak úgy megjegyezném a csapatok szerveződését illetően, hogy lehetséges lett volna 4 darab 3 fős csapatot csinálni és használni az én ötletemet, hogy 2 legjobb eredmény számít a háromból ha egy kicsit is figyelembe lett volna véve ez az ötlet és netán szavazásra bocsájtva ez is a két másik lehetőség mellett. Most van két 3 fős csapatunk és három két fős amelyekből az egyik helyett egy-egy ember mehetett volna a két fős csapatokhoz, hogy azok is hármasok legyenek ... Igazságos módszer is lenne és meg is maradhattunk volna a bringa szabályainál és nem síugrásból átvenni dolgokat egy bicikli tippversenyhez. Veled vagyok!!! Két szakasz után majdnem 10:pont a harmadik csapat hátránya!!!! Félreteve, hogy Sky-os vagyok. Lehet, hogy matematikailag jó a rendszer, de megosztó. Látszólag te még mindig nem érted a rendszert. Itt a 10 pont az olyan, mint máshol a 3 pont, mert úgyis fel lesz szorozva. Tehát lehet 10 pont a hátrány, de sokkal könnyebb is behozni, mert szakaszonként nagyobbak a különbségek, mert fel vannak szorozva a csapatod szorzójával.
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 3, 2016 17:12:34 GMT 1
Veled vagyok!!! Két szakasz után majdnem 10:pont a harmadik csapat hátránya!!!! Félreteve, hogy Sky-os vagyok. Lehet, hogy matematikailag jó a rendszer, de megosztó. Látszólag te még mindig nem érted a rendszert. Itt a 10 pont az olyan, mint máshol a 3 pont, mert úgyis fel lesz szorozva. Tehát lehet 10 pont a hátrány, de sokkal könnyebb is behozni, mert szakaszonként nagyobbak a különbségek, mert fel vannak szorozva a csapatod szorzójával. Te is matekos beállítottságú vagy.... Hagyjuk már ezt a túlmisztifikálást. Egyszerű, letisztult rendszer kell. Egyszerűen idegesít ez a rendszer, ennyi az egész...
|
|