|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 19:06:16 GMT 1
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 2, 2016 19:28:14 GMT 1
A részletes csapatpontozást nem látom, nem tudom megnyitni...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 19:50:33 GMT 1
A részletes csapatpontozást nem látom, nem tudom megnyitni... Nekem működött, de belinkeltelm újra,
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 2, 2016 20:15:52 GMT 1
Köszi megvan! Gratulálok Sanyi, elrontottad a versenyt.... Ahelyett, hogy 1-2 pontra lennének egymástól a csapatok a régi rendszer szerint, most nagyobb különbségek vannak, mint ami a valós...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 20:27:17 GMT 1
Köszi megvan! Gratulálok Sanyi, elrontottad a versenyt.... Ahelyett, hogy 1-2 pontra lennének egymástól a csapatok a régi rendszer szerint, most nagyobb különbségek vannak, mint ami a valós... Nincsen itt semmi elrontva, egyrészt elég csak ránézni az egyéni listára, hogy lássuk, ez a sorrend reális, másrészt meg jelezném, a szorzók miatt ebben a rendszerben 4-5 pont sem nagy különbség. Meg egyébként kemény 1 szakasz ment le. Néha gondolkodni meg számolni is lehetne egy kicsit, mielőtt csípőből kritizálsz...
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 2, 2016 20:35:40 GMT 1
Köszi megvan! Gratulálok Sanyi, elrontottad a versenyt.... Ahelyett, hogy 1-2 pontra lennének egymástól a csapatok a régi rendszer szerint, most nagyobb különbségek vannak, mint ami a valós... Nincsen itt semmi elrontva, egyrészt elég csak ránézni az egyéni listára, hogy lássuk, ez a sorrend reális, másrészt meg jelezném, a szorzók miatt ebben a rendszerben 4-5 pont sem nagy különbség. Meg egyébként kemény 1 szakasz ment le. Néha gondolkodni meg számolni is lehetne egy kicsit, mielőtt csípőből kritizálsz... Neked is kellett volna gondolkodnod, hogy eddig senkinek nem volt semmi baja a régi rendszerrel. Nem volt értelme változtatni. Ez a rendszer a szorzók miatt favorizálja a kétfős csapatokat, duókat.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 20:42:36 GMT 1
Nincsen itt semmi elrontva, egyrészt elég csak ránézni az egyéni listára, hogy lássuk, ez a sorrend reális, másrészt meg jelezném, a szorzók miatt ebben a rendszerben 4-5 pont sem nagy különbség. Meg egyébként kemény 1 szakasz ment le. Néha gondolkodni meg számolni is lehetne egy kicsit, mielőtt csípőből kritizálsz... Neked is kellett volna gondolkodnod, hogy eddig senkinek nem volt semmi baja a régi rendszerrel. Nem volt értelme változtatni. Ez a rendszer a szorzók miatt favorizálja a kétfős csapatokat, duókat. Nincsenek favorizálva a 2 fős csapatok, az esély pont ugyanakkora győzni akárhány fővel, ez matematikailag könnyen belátható és pont ez az egész lényege. Épphogy a korábbi szisztéma volt ilyen szempontból igazságtalan.
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 2, 2016 21:23:08 GMT 1
Neked is kellett volna gondolkodnod, hogy eddig senkinek nem volt semmi baja a régi rendszerrel. Nem volt értelme változtatni. Ez a rendszer a szorzók miatt favorizálja a kétfős csapatokat, duókat. Nincsenek favorizálva a 2 fős csapatok, az esély pont ugyanakkora győzni akárhány fővel, ez matematikailag könnyen belátható és pont ez az egész lényege. Épphogy a korábbi szisztéma volt ilyen szempontból igazságtalan. Oké, de miért kell ennyire belevenni a matekot? Egyszerű, könnyen megérthető, követhető tippversenynek indult. A kiszámíthatóság sosem volt túl nagy a kerékpársportban.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 23:26:43 GMT 1
Nincsenek favorizálva a 2 fős csapatok, az esély pont ugyanakkora győzni akárhány fővel, ez matematikailag könnyen belátható és pont ez az egész lényege. Épphogy a korábbi szisztéma volt ilyen szempontból igazságtalan. Oké, de miért kell ennyire belevenni a matekot? Egyszerű, könnyen megérthető, követhető tippversenynek indult. A kiszámíthatóság sosem volt túl nagy a kerékpársportban. Olyan tippeldét, de tulajdonképpen bármilyen bajnokságot elég nehéz lenne csinálni, amiben nincs matek, eddig is volt. Azt elfogadom, hogy ez egy kicsit bonyolultabb mint korábban, mert most már nem csak összeadni kell hanem szorozni is, bár ettől szerintem a rendszer (és maga az alapelv --> az átlag számít) még átlátható marad, bár nyilván műszaki végzettséggel azt kétségtelenül kevésbé tudom megítélni, hogy mi az, ami egyértelmű annak is, aki ilyesmivel abszolút nem foglalkozik. Én a saját oldalamról meg vagyok győződve arról, hogy a mostani rendszer a jelenlegi csapatlétszámokkal jobban működik mint a korábbi, síugrásban jól működött/működik (ami mint tippelde nagyon kevés dologban tér el ettől, megjegyzem ott nem volt gond a rendszer elfogadtatásával) remélhetőleg ezt majd idővel az eredmények is mutatni fogják. Addig is egy kis türelmet és egy kicsit pozitívabb hozzáállást, ha kérhetnék. Már előrébb lennénk...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 2, 2016 23:28:16 GMT 1
2 Sagan, Alaphilippe, Matthews, Valverde, van Avermaet
|
|
|
Post by flzoli on Jul 3, 2016 0:27:54 GMT 1
Szakasz2
$Peter Sagan$$$$$$ $$Greg Van Avermaet$$$$ $$$Tom Dumoulin$$$ $$$$Edvald Boasson Hagen$$ $$$$$Julian Alaphilippe$
|
|
|
Post by paltam93 on Jul 3, 2016 0:39:36 GMT 1
2.szakasz:
1.Sagan 2.Alaphilippe 3.van Avermaet 4.Boasson Hagen 5.Degenkolb
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 3, 2016 5:55:54 GMT 1
2 Sagan,van Avermaet,Alaphilippe,Matthews,Valverde
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jul 3, 2016 7:31:14 GMT 1
Oké, de miért kell ennyire belevenni a matekot? Egyszerű, könnyen megérthető, követhető tippversenynek indult. A kiszámíthatóság sosem volt túl nagy a kerékpársportban. Olyan tippeldét, de tulajdonképpen bármilyen bajnokságot elég nehéz lenne csinálni, amiben nincs matek, eddig is volt. Azt elfogadom, hogy ez egy kicsit bonyolultabb mint korábban, mert most már nem csak összeadni kell hanem szorozni is, bár ettől szerintem a rendszer (és maga az alapelv --> az átlag számít) még átlátható marad, bár nyilván műszaki végzettséggel azt kétségtelenül kevésbé tudom megítélni, hogy mi az, ami egyértelmű annak is, aki ilyesmivel abszolút nem foglalkozik. Én a saját oldalamról meg vagyok győződve arról, hogy a mostani rendszer a jelenlegi csapatlétszámokkal jobban működik mint a korábbi, síugrásban jól működött/működik (ami mint tippelde nagyon kevés dologban tér el ettől, megjegyzem ott nem volt gond a rendszer elfogadtatásával) remélhetőleg ezt majd idővel az eredmények is mutatni fogják. Addig is egy kis türelmet és egy kicsit pozitívabb hozzáállást, ha kérhetnék. Már előrébb lennénk... Rendben van. Elnézésedet kérem a kirohanásokért, csak nem tudom nem kifejezni véleményemet. Meglehet, a vélemény olyan, mint a fing, jobb, ha benn tartod, egy neves stand-upos szerint. Hadd fejezzem ki még elkeseredettségem. A csapatverseny régen tényleg csapatverseny volt, mivel nagyobb volt a létszám. Az ES fórum fénykorában sokkal többen játszottak, színesebb volt a mezőny. Jobb volt a hangulat. Ezen az utódfórumon újra meg tudjuk vitatni a szeretett sportjaink történéseit, de sajnos sosem lesz olyan a hangulatk mint volt. Hiányoznak számomra: sztich, gugu, a tourázzunk blog szerkesztője ( ha jól emlékszem, akkor Annika volt a neve), amatoer, nemrég (tavaly) felbukkant fuxx, és M021 vagy 24?, a lényeg, hogy ők sem jelentkeztek be most.... Egyszóval hiányzik a régi idő, a képernyőn Sipi és Jenő arcával, nagy aranyköpéseikkel, a kastélyok elosztásától kezdve Sipi szakmai megjegyzéseig. Ugyan Rév Daniék próbálkoznak ilyennel, és már egészen meg is szoktam, sosem lesz olyan élvezetes.
|
|
|
Post by Lindi on Jul 3, 2016 7:33:17 GMT 1
Olyan tippeldét, de tulajdonképpen bármilyen bajnokságot elég nehéz lenne csinálni, amiben nincs matek, eddig is volt. Azt elfogadom, hogy ez egy kicsit bonyolultabb mint korábban, mert most már nem csak összeadni kell hanem szorozni is, bár ettől szerintem a rendszer (és maga az alapelv --> az átlag számít) még átlátható marad, bár nyilván műszaki végzettséggel azt kétségtelenül kevésbé tudom megítélni, hogy mi az, ami egyértelmű annak is, aki ilyesmivel abszolút nem foglalkozik. Én a saját oldalamról meg vagyok győződve arról, hogy a mostani rendszer a jelenlegi csapatlétszámokkal jobban működik mint a korábbi, síugrásban jól működött/működik (ami mint tippelde nagyon kevés dologban tér el ettől, megjegyzem ott nem volt gond a rendszer elfogadtatásával) remélhetőleg ezt majd idővel az eredmények is mutatni fogják. Addig is egy kis türelmet és egy kicsit pozitívabb hozzáállást, ha kérhetnék. Már előrébb lennénk... Rendben van. Elnézésedet kérem a kirohanásokért, csak nem tudom nem kifejezni véleményemet. Meglehet, a vélemény olyan, mint a fing, jobb, ha benn tartod, egy neves stand-upos szerint. Hadd fejezzem ki még elkeseredettségem. A csapatverseny régen tényleg csapatverseny volt, mivel nagyobb volt a létszám. Az ES fórum fénykorában sokkal többen játszottak, színesebb volt a mezőny. Jobb volt a hangulat. Ezen az utódfórumon újra meg tudjuk vitatni a szeretett sportjaink történéseit, de sajnos sosem lesz olyan a hangulatk mint volt. Hiányoznak számomra: sztich, gugu, a tourázzunk blog szerkesztője ( ha jól emlékszem, akkor Annika volt a neve), amatoer, nemrég (tavaly) felbukkant fuxx, és M021 vagy 24?, a lényeg, hogy ők sem jelentkeztek be most.... Egyszóval hiányzik a régi idő, a képernyőn Sipi és Jenő arcával, nagy aranyköpéseikkel, a kastélyok elosztásától kezdve Sipi szakmai megjegyzéseig. Ugyan Rév Daniék próbálkoznak ilyennel, és már egészen meg is szoktam, sosem lesz olyan élvezetes. A dolgok változnak, ezt el kell fogadni. Gergő és Lanti szerintem kifejezetten jól közvetít. Ez pedig "csak" egy jó játék, nehogy összevesszünk már rajta!
|
|