|
Post by adammalysza on Jul 14, 2015 22:02:53 GMT 1
Inringről vettem: "This evening the race appears to be settled after just one mountain climb, the equivalent of starting an Agatha Christie novel only to discover the identity of the murderer on page ten."
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 14, 2015 22:05:26 GMT 1
felfelé nem megy de lehet lefelé majd megy
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 15, 2015 20:56:59 GMT 1
No, ha ez így megy tovább, Nibali szerintem előbb-utóbb fel fogja adni.
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 15, 2015 21:26:01 GMT 1
Majka szakaszt nyert,36km-nél meg Contador melett egy Saxo-s sem volt....
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 15, 2015 21:53:07 GMT 1
Majka szakaszt nyert,36km-nél meg Contador melett egy Saxo-s sem volt.... Rogers pedig a magazinban előadta Lemondéknak, hogy ők még szeretnének Contadorral összetettet nyerni. Erre azért kíváncsi leszek.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 15, 2015 22:53:15 GMT 1
A Tinkoffnál valóban meglepő ez a felállás, azért azt nem gondolnám, hogy egy segítő sem tudja tartani a lépést a legjobbakkal, miközben megannyiszor szedték már ők is ízekre a pelotont... Azért még ha nincs jó formában sem Rogers, sem Kreuziger, egyszer legalább képesek lennének ők is ott ragadni Contadorral. Komolyan, lassan elgondolkoznék, mi lenne, ha Sagan maradna a hegyekre utolsó embernek. Kaliforniában jól ment mindenesetre. Na de lehet, hogy csak tartalékol a csapat amúgy... A másik érdekesség az Astana. Nem akarom menteni őket, de könnyen lehet, hogy nagy betegségjárvány van náluk, Boom után Taaramäe is kiesett, Scarponi szintén beteg, Fuglsang is visszaesett ma. Nibali nincs jó formában, ez látszik, de azért hogy egy kékmezes se legyen elöl, ott már lennie kell valaminek.
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 16, 2015 6:36:20 GMT 1
nem kedvelem a Sky-t de ahogyan ők csinálják úgy kell nyerni Tour-t..
|
|
|
Post by samuray51 on Jul 17, 2015 9:10:38 GMT 1
nem kedvelem a Sky-t de ahogyan ők csinálják úgy kell nyerni Tour-t.. kicsit olyan, mint láncos csapata volt...
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 18, 2015 16:57:58 GMT 1
"A spectator threw a cup of urine in my face and said 'doper'" - Chris Froome tells us Azért...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 18, 2015 18:16:10 GMT 1
"A spectator threw a cup of urine in my face and said 'doper'" - Chris Froome tells usAzért... Az ilyen embereket nem is értem, egyáltalán minek mennek ki az út szélére...
|
|
|
Post by gondi97 on Jul 18, 2015 23:27:31 GMT 1
"Richie Porte, a key team-mate to the Tour de France leader, Chris Froome, claims he was punched and Team Sky has been subjected to abuse from spectators during the 2015 race."
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 19, 2015 23:39:13 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 21, 2015 11:02:28 GMT 1
Ugy veszem eszre ezen a Touron mar teljesen kiakadtak a szurkolok a tul eros, tul jo versenyzok ellen. Zavarja oket is a sok doppingbotrany es akkor egy ilyen teljesitmeny ...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 21, 2015 12:07:47 GMT 1
Szerintem ez a tipikus "nekünk semmi sem jó", helyzet, bár azért néhány idiótából nem biztos, hogy érdemes "A szurkolókra" általánosítani...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 21, 2015 17:18:45 GMT 1
Szerintem ez a tipikus "nekünk semmi sem jó", helyzet, bár azért néhány idiótából nem biztos, hogy érdemes "A szurkolókra" általánosítani... Szerintem csak versenyt akarnak latni. Nem zavarna oket egy Froome gyozelem ha ennyire nem dongolnek foldbe az egesz mezonyt. Ha minden szakaszon kihajtana magat 10 perc folotti elonnyel nyerhetne, de egyet jol megnyomott es aztan csak utazik.
|
|