Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 12, 2015 18:45:59 GMT 1
Az első hét után: Froome Contador +1:03 Quintana +1:59 Nibali +2:22 Nem volt ugyan még igazi hegy, de amilyen erősnek tűnt az első héten Froome és a csapata is, ez a verseny nagyon neki áll. A másik három nagy esélyes közül Contador nagyjából rendben van, de kérdés, hogy egy Giro után mit tud, a legtöbb potenciál még Quintanában lehet, akinek eddig nem nagyon volt olyan terep, ahol mutathatta volna magát, Nibali meg eddig csalódás, én megmondom őszintén előzetesen azt gondoltam, hogy az első hét neki fekszik majd a legjobban, ehhez képest már két perc fölött van a hátránya. Nibali szerintem gyenge. Nincs olyan formaban, mint tavaly. Tole nem sokra szamitok en mar. Contadorra kivancsi leszek, hogy felfele vagy lefel indul el a listan. Ha a formajat veszem figyelembe felfele szamitok ra, de ha azt, hogy iden mar egy Giro es egy bukas is benne van, akkor azert benne van a pakliban, hogy ne tudjon beleszolni. Froome eros, Quintana kerdojel meg egyelore.
|
|
|
Post by fuxx0 on Jul 12, 2015 18:51:15 GMT 1
Na csao mindenki jó hogy 1 év után rá találtam a ex eurosport fórumra ! :-)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 13, 2015 14:54:17 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 13, 2015 14:54:50 GMT 1
Na csao mindenki jó hogy 1 év után rá találtam a ex eurosport fórumra ! :-) Udv ujra itt! Orulunk a regi arcoknak (kettot kiveve, de nem tartozol kozejuk, ne aggodj).
|
|
|
Post by Lindi on Jul 13, 2015 19:18:19 GMT 1
Bízzunk benne, hogy mielőbb meggyógyul!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 13, 2015 19:20:23 GMT 1
Bízzunk benne, hogy mielőbb meggyógyul! Nem semmi milyen hamar mutetet intezett maganak. Komoly lelekjelenletrol tesz tanubizonysagot. (Amugy eleg morbid amikor ilyen focimeket olvasol, hogy "withdrawn with cancer" ahhoz kepest, hogy olyanokhoz vagy szokva, hogy leg injury vagy muscle injury vagy bringaban esetleg meg kulcscsonttores es tarsai.)
|
|
|
Post by snec on Jul 13, 2015 19:35:55 GMT 1
mire várna? úgy tűnik az az esés amit mondtak, segített is benne
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 13, 2015 19:37:24 GMT 1
mire várna? úgy tűnik az az esés amit mondtak, segített is benne Semmire, de lenne aki eloszor ketsegbeesne es hazautazna es akkor a csaladjaval kozosen majd ugyis meghoznak ugyan azt az egyertelmu dontest, de 2 het kesessel.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 13, 2015 19:38:33 GMT 1
Egyebkent ha most nagyon morbid akarok lenni es verseny szempontjabol nezni ezt az egeszet (ami persze nem szep dolog), akkor ez nyujthatja a plusz motivaciot Contadornak a siker elereseben. Hogy ugyis megcsinalom, mar csak Bassoert is megnyerem ezt. Neki sokkal nehezebb, mint nekem. Nehogy mar egy hegy vagy egy hegyen a nagy sebesseg kifogjon rajtam ha o kozben a mutoasztalon kuzd a rak ellen. Nagyon motivalo tud lenni az ilyesmi.
|
|
|
Post by snec on Jul 13, 2015 20:18:00 GMT 1
amikor Basso lassabbnak tűnt az időfutamon, lehetett ennek az eredménye. Ugye a ráknál először olyan jelek vannak, hogy le vagy gyengülve, fáradtabb vagy.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 14, 2015 15:52:49 GMT 1
Puff neki, Froome rendesen helyrerak mindenkit. Olyat még senkitől nem láttam, hogy két kilométer alatt bő fél percet adjon a rajta kívüli jelenlegi legjobb hegyimenőnek.
|
|
|
Post by erik1013 on Jul 14, 2015 16:13:42 GMT 1
Hány szakaszt nyerhetett volna Sagan ha nem kell védeni Contadort ?
|
|
|
Post by snec on Jul 14, 2015 16:15:07 GMT 1
bírni fogja ezt akkor is, amikor egy nap 4 hegyet kell majd leküzdenie? Quintana szerintem nem rogyott meg, csak azt a tempót nem tudta lekövetni.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 14, 2015 16:22:35 GMT 1
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 14, 2015 21:52:42 GMT 1
Más szó nincs rá: rommá gyalázott mindenkit. Vagy ahogy BG mondta: "vannak nem normális dolgok" , hát igen. Quintanában látoom még, hogy hosszú távon ellenfél lehet, de 3 perc hátrányból?
|
|