|
Post by santaboleny on Jul 9, 2015 14:14:09 GMT 1
Egy hozzáértő ismerősöm mondotta: "Nibali és Conta képes taktikailag olyat lépni, amire senki sem számít. Quintana megy, ameddig tud. Froome forgatja a négyszögletes lánctányérját, mert gyenge mint a fos? ha marad vörös vérsejtje a verseny második felére, akár még haza is érhet. Nem lennék meglepve, ha Muret-Rodez, Rodez-Mende, Bourg de Péage-Gap szakaszok izgalmasra sikerülnének."
|
|
|
Post by gabesz19 on Jul 9, 2015 14:58:04 GMT 1
Egy hozzáértő ismerősöm mondotta: "Nibali és Conta képes taktikailag olyat lépni, amire senki sem számít. Quintana megy, ameddig tud. Froome forgatja a négyszögletes lánctányérját, mert gyenge mint a fos? ha marad vörös vérsejtje a verseny második felére, akár még haza is érhet. Nem lennék meglepve, ha Muret-Rodez, Rodez-Mende, Bourg de Péage-Gap szakaszok izgalmasra sikerülnének." A Gap-i befutó forgatta már fel az összetettet. Például 2011-ben, amikor esett is mellé.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 9, 2015 16:54:50 GMT 1
Tony Martin mit csinált? Nem tudom, hogy egyáltalán tovább tud-e menni holnap, de mindentől függetlenül egy büntetés sem lenne túlzás baleset okozásért... Kíváncsi leszek mit mond erre a zsűri.
|
|
|
Post by snec on Jul 9, 2015 16:57:58 GMT 1
nekiment a hátsó keréknek
|
|
|
Post by santaboleny on Jul 9, 2015 17:01:20 GMT 1
kizárt, hogy szándékosan lökdösődött volna! semmi oka nem volt rá. alighanem ráfutott az előtte tekerőre, utána meg teljesen elvesztette az egyensúlyát, nem?
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 9, 2015 17:20:49 GMT 1
Szerintem elvesztette az egyensúlyát, nem lehetett kikerülni az esést. Elég nagy pech ez a számára... Reméljük, Nibaliék közül senki sem sérült meg, Cápira elég komolyan rádőltek egy páran. Érdekes eddig ez a Tour, tényleg sosem lehet unatkozni, még egy viszonylag csöndes etap végén sem.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 9, 2015 17:21:36 GMT 1
kizárt, hogy szándékosan lökdösődött volna! semmi oka nem volt rá. alighanem ráfutott az előtte tekerőre, utána meg teljesen elvesztette az egyensúlyát, nem? én sem mondtam, hogy szándékos, de a figyelmetlenség is az ő felelőssége, ezért írtam, hogy szerintem büntetés is lehet(ne).
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 9, 2015 21:38:42 GMT 1
kizárt, hogy szándékosan lökdösődött volna! semmi oka nem volt rá. alighanem ráfutott az előtte tekerőre, utána meg teljesen elvesztette az egyensúlyát, nem? én sem mondtam, hogy szándékos, de a figyelmetlenség is az ő felelőssége, ezért írtam, hogy szerintem büntetés is lehet(ne). Mindenesetre Martin feladta, úgyhogy a fenti nagyjából tárgytalan.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 10, 2015 22:07:04 GMT 1
Paolini. Na ne már...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 10, 2015 22:43:08 GMT 1
És mindig a Touron...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 11, 2015 12:45:22 GMT 1
Mirol van szo? Nem lattam a tegnapit (sem).
|
|
|
Post by snec on Jul 11, 2015 13:04:17 GMT 1
állítólag kokain van, volt benne
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 11, 2015 15:12:25 GMT 1
Mirol van szo? Nem lattam a tegnapit (sem). buli volt...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 11, 2015 17:08:45 GMT 1
Mirol van szo? Nem lattam a tegnapit (sem). buli volt... Ahh, semmi meglepo. Elvegre bringas ...
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 12, 2015 18:38:37 GMT 1
Az első hét után:
Froome Contador +1:03 Quintana +1:59 Nibali +2:22
Nem volt ugyan még igazi hegy, de amilyen erősnek tűnt az első héten Froome és a csapata is, ez a verseny nagyon neki áll. A másik három nagy esélyes közül Contador nagyjából rendben van, de kérdés, hogy egy Giro után mit tud, a legtöbb potenciál még Quintanában lehet, akinek eddig nem nagyon volt olyan terep, ahol mutathatta volna magát, Nibali meg eddig csalódás, én megmondom őszintén előzetesen azt gondoltam, hogy az első hét neki fekszik majd a legjobban, ehhez képest már két perc fölött van a hátránya.
|
|