|
Post by sm. kiscsávó on Jul 21, 2015 17:27:19 GMT 1
Szerintem ez a tipikus "nekünk semmi sem jó", helyzet, bár azért néhány idiótából nem biztos, hogy érdemes "A szurkolókra" általánosítani... Szerintem csak versenyt akarnak latni. Nem zavarna oket egy Froome gyozelem ha ennyire nem dongolnek foldbe az egesz mezonyt. Ha minden szakaszon kihajtana magat 10 perc folotti elonnyel nyerhetne, de egyet jol megnyomott es aztan csak utazik. Mondjuk azóta nem is volt nagyon kemény hegy. Plusz nem tudjuk, hogy a helyi sajtóban miket írnak róla. (francba, akartam volna linkelni a két nappal ezelőtti Jalabert-es videót a témából, amit az ITV csinált, de az ASO levetette youtube-ról)
|
|
|
Post by snec on Jul 21, 2015 17:54:24 GMT 1
Jajaval mi bajuk?
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 21, 2015 17:54:35 GMT 1
Szerintem ez a tipikus "nekünk semmi sem jó", helyzet, bár azért néhány idiótából nem biztos, hogy érdemes "A szurkolókra" általánosítani... Szerintem csak versenyt akarnak latni. Nem zavarna oket egy Froome gyozelem ha ennyire nem dongolnek foldbe az egesz mezonyt. Ha minden szakaszon kihajtana magat 10 perc folotti elonnyel nyerhetne, de egyet jol megnyomott es aztan csak utazik. Erre mondom, hogy "nekünk", vagy még inkább "nekik" semmi sem jó... Tavaly azon volt mindenki kiakadva, hogy Nibali milyen könnyen nyert, mert Froome és Contador kiestek az elején, most itt vannak, látjuk a négy nagyot csatázni, de sokaknak így sem jó, mert nem elég szoros a verseny. Ha a károgókra hallgat az ASO, jövőre csinálhatnak egy olyan Tourt, amiben az első 19 szakaszon nincs a Mur de Huynél nagyobb hegy, a 20. etapra meg beraknak egy látványos hegyi befutót és akkor mindenki örülhet, a végéig izglmas a verseny. A háromhetes sajnos már csak olyan műfaj, hogy ha valaki kiemelkedik a mezőnyből, akkor sokszor már előre lehet látni a végét. Ezért viszont szvsz nem Froomeot kellene utálni... (egész szép védőbeszéd volt,pedig nem is vagyok Sky-fan ) Egyébként meg dopping szempontból szerinted mikor lenne hitelesebb, ha az összes hegyen rommá verné a többieket, vagy így?
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 21, 2015 18:06:43 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 21, 2015 18:39:47 GMT 1
Szerintem csak versenyt akarnak latni. Nem zavarna oket egy Froome gyozelem ha ennyire nem dongolnek foldbe az egesz mezonyt. Ha minden szakaszon kihajtana magat 10 perc folotti elonnyel nyerhetne, de egyet jol megnyomott es aztan csak utazik. Erre mondom, hogy "nekünk", vagy még inkább "nekik" semmi sem jó... Tavaly azon volt mindenki kiakadva, hogy Nibali milyen könnyen nyert, mert Froome és Contador kiestek az elején, most itt vannak, látjuk a négy nagyot csatázni, de sokaknak így sem jó, mert nem elég szoros a verseny. Ha a károgókra hallgat az ASO, jövőre csinálhatnak egy olyan Tourt, amiben az első 19 szakaszon nincs a Mur de Huynél nagyobb hegy, a 20. etapra meg beraknak egy látványos hegyi befutót és akkor mindenki örülhet, a végéig izglmas a verseny. A háromhetes sajnos már csak olyan műfaj, hogy ha valaki kiemelkedik a mezőnyből, akkor sokszor már előre lehet látni a végét. Ezért viszont szvsz nem Froomeot kellene utálni... (egész szép védőbeszéd volt,pedig nem is vagyok Sky-fan ) Egyébként meg dopping szempontból szerinted mikor lenne hitelesebb, ha az összes hegyen rommá verné a többieket, vagy így? Kerdesedre valaszolva szerintem nincs nagy kulonbseg, mert aki nyitott szemmel nezi az igy is latja, hogy romma tudna verni ha akarna. Tehat dopping szempontbol azonos a ket eset.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 22, 2015 14:02:20 GMT 1
Contador ezt megkuldte 75 km-rol. Erre kivancsi leszek.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Jul 22, 2015 14:10:00 GMT 1
Szegény Tejay... a 3. helyről kell feladnia a mezőny egyik legszimpatikusabb kerekesének. Remélem, lesz lehetősége még a következő években, és nyer ő Tourt.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 22, 2015 14:17:07 GMT 1
Csak nehogy az legyen a vége, hogy Froome megnézi őket az utolsó hegy lábánál, aztán legközelebb a befutóban látják.
Van Garderen kiszállásáért viszont kár.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 22, 2015 14:48:48 GMT 1
Csak nehogy az legyen a vége, hogy Froome megnézi őket az utolsó hegy lábánál, aztán legközelebb a befutóban látják. Siman benne van.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 22, 2015 15:01:53 GMT 1
Froome-ról mondott olyanokat, hogy gyanúsan jó, meg hogy "földöntúli" a teljesítménye, és ez a "földöntúli" volt anno a francia sajtóban az Armstrong-ellenes szövegek fő kifejezése. Miközben ugye Jalabertnek is volt pár éve pozitív EPO tesztje '98-as minta elővételéből, ami után nem vallotta be a doppingollást, aztán egy-két dolgot le is tagadott, amit Froome-mal kapcsolatban említett most, mikor az ITV-s riporter kérdőre vonta. (és hangfelvétel is van róla) Nagyon érdekes, kár, hogy levették.
|
|
|
Post by s.z.r. on Jul 22, 2015 16:18:53 GMT 1
Most Majkának nem tudtak volna véletlen szólni hogy áljon meg?...
|
|
|
Post by snec on Jul 22, 2015 16:37:54 GMT 1
Froome, mekkora pedálfordulatra képes?
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 22, 2015 16:49:46 GMT 1
Froome, mekkora pedálfordulatra képes?
|
|
|
Post by sztich on Jul 22, 2015 17:28:53 GMT 1
Szar van a palacsintában. Steve de Jongh felesége azt mondja, szóltak Majkának, hogy álljon meg.
"all the stad members told him to stop!!!! But he did not"-Renee Meijer
|
|
|
Post by sztich on Jul 22, 2015 17:29:39 GMT 1
Amúgy üdv. mindenkinek.
|
|