|
Post by dawyd728 on Jul 26, 2016 14:02:01 GMT 1
|
|
|
Post by dawyd728 on Jul 26, 2016 14:32:20 GMT 1
Semmi gond nem lenne, ha az oroszok kicsit is adnának a látszatra. Mindenki próbál valahol csalni, kiskaput keresni. A többiekhez képest középkori eszközökkel valósítják meg a doppingolást. Olimpiának, a sportágaknak a legszebb arcukat kell mutatni a nézők felé, és hirdetni a tiszta versenyt, a becsületes fair küzdelmet stbstb. Na az oroszok, legyen ellenük bármilyen hajtóvadászat, őket ez legkevésbé érdekli és mindenféle KGB-s eszközökkel érik el a céljukat, akkor ne csodálkozzunk. Lehet a medence partjáról a vízbe hugyozni és lehet a medencében észrevétlenül. Értem én, hogy az egyetemes sport megítélése forog kockán, ebbe szartak most bele a ruszkik. Na, de eközben egy többszörösen bukott Gatlin, vagy a gazember Tyihon vastag éremeséllyel utazhat Rióba. UPDATE: A kajak-kenuban is döntöttek, 5 orosz egységet töröltek, nagy név mind. Jelena Anjusina (K–2 500 m), Natalja Podolszkaja (K–1 200 m), Alekszandr Gyacsenko (K–2 200 m), Andrej Krajtor (C–1 200 m) és Alekszej Korovaskov (C–2 1000 m) Abban teljesen igazad van, h vannak más országok bukott, sőt többszörösen bukott versenyzői, akik nincsenek vegzálva. Plusz a kollektív bűnösség elvét én is utálom. Ettől még rossz és rossz lehetőség között lehetett választani. Én szerintem, ha 3 feltételnek (korábban tárgyaltuk) megfelel vki és nem volt korábban dopping ügye, illetve nem szerepel a neve a McLaren jelentésben, azoknak minden további nélkül joguk van indulni. A többi esetében sajnos nem tudok jobbat, mint az indulás megtagadása.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 26, 2016 19:32:47 GMT 1
Vásárhelyi Tamás visszatért az Eurosportra, vagy a Hosszabbításban ettől függetlenül vállal feladatot?
|
|
|
Post by dawyd728 on Jul 26, 2016 20:56:18 GMT 1
Vásárhelyi Tamás visszatért az Eurosportra, vagy a Hosszabbításban ettől függetlenül vállal feladatot? Nem tért vissza. Még eurosportosként kezdték hárman csinálni a dupla tripla podcast-et. Ő, Rév Dani és Varga Ákos.
|
|
|
Post by dawyd728 on Jul 26, 2016 23:12:17 GMT 1
Na Aján Tamást hallgattam. Legutóbbi két olimpián levett minták közül 113 lett az újravizsgálás során pozitív. Ezek 10 országra összpontosulnak. Szovjetunió utódállamai közül 8, plusz Törökország és Kína sportolói szolgáltatták a pozitív mintákat. Persze ebben benne van, az is, ki tudja minden mintát újravizsgáltak-e, illetve ha nem, akkor milyen arányban vizsgáltak bizonyos nemzetek sportolóit. Gondolok itt arra, h mi van akkor, ha a fent említett 10 ország összes súlyemelőjének olimpiai mintáját újravizsgáltak, és mondjuk a többi közül pedig csak minden 5.-et, 10.-et, 20.-at, 100.-at, vagy egyet sem.
Ettől függetlenül nem járunk nagyon messze a valóságtól, ha belátjuk a súlyemelés nagy nemzeteiben ez a 10 ország benne van. Sőt talán ők maguk jelentik az élmezőnyt. Ezek után az se véletlen, h sportolóik nagy része doppinggal ért el eredményeket.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 27, 2016 13:46:02 GMT 1
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 27, 2016 14:58:26 GMT 1
Most de könnyű lenne azt mondani, hogy egye meg a NOB, amit főzött, ha már a "fejlett országok" kezdenek kiesni a pikszisből rendezés ügyileg, ahogy egyre inkább csak a mellényzseb vastagsága számít a rendezők kiválasztásánál. De nem mondom, inkább a sportolók érdekében remélem, hogy legalább az olimpia környékén, erre a pár napra rend lesz.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 27, 2016 18:09:36 GMT 1
Siralmas. Zika vírus miatt lépnek vissza a sportolók, közbiztonság nulla, vizek tisztasága nulla, stadionok állapota nulla. Én nem is tudom hogyan tudták nekik adni ezt az olimpiát. Pénz ide vagy oda ezáltal csak saját magukat járatják le. Kik is voltak az ellenfeleik?
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jul 27, 2016 18:23:00 GMT 1
|
|
|
Post by dawyd728 on Jul 27, 2016 18:47:14 GMT 1
Siralmas. Zika vírus miatt lépnek vissza a sportolók, közbiztonság nulla, vizek tisztasága nulla, stadionok állapota nulla. Én nem is tudom hogyan tudták nekik adni ezt az olimpiát. Pénz ide vagy oda ezáltal csak saját magukat járatják le. Kik is voltak az ellenfeleik? Zika vírusról nagyon sok orvos elmondta már, csak a várandós nőkre és magzatukra veszélyes, illetve azokra nőkre és leendő magzatukra, akik a dél-amerikai utazást követő fél évben gyereket terveznek vállalni. Az a sportoló, aki a zika miatt mondja vissza, az nem is gondolta komolyan az indulást. Vagyis ez nem igaz, az olyanok, mint Anna Carin Olofsson, aki már terhesen állt világversenyen rajthoz, azok számára tényleg kibaszás.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 27, 2016 19:25:53 GMT 1
Akkor már tudom miért töröltem ki ezt az emlékezetemből. Madrid már annyi ideje pályázik rá és Nadal annyira megérdemelte volna, hogy karrierje során hazai olimpián vegyen részt.
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 29, 2016 13:31:18 GMT 1
Összeállt a magyar közvetítői csapat! comment.blog.hu/2016/07/29/ok_kozvetitenek_majd_riobolÍme, a lista: Hajdu B. István, Székely Dávid, Knézy Jenő, Újvári Máté, Mohay Bence, Vásárhelyi Tamás, Szekeres Péter, Varga Péter, Szabó Gábor, Horváth Mariann, Bartha Zoltán és Szőke Viktória. Nagyon örülök Mariann (vívás) és Gábor (atlétika) beválogatásának, csak azt sajnálom, hogy nem SzG - mondjuk Dávid oldalán - közvetíti az úszóversenyeket. Jó előre lehet tudni, hogy az alkalmatlan Jenci viszi csakúgy, mint a kajak-kenut. Aranyérmeink túlnyomó többségét, ha nem mindet ez az ürge fogja tolmácsolni. Hajdu B. viszi a vízilabdát, Vásárhelyi szerintem a tornát. De várom a tippeket!
|
|
|
Post by dawyd728 on Jul 29, 2016 16:53:09 GMT 1
Crazyvel csak trollkodik az MTVA. Az ember a szabályokkal sincs tisztában, cserébe még pökhendi is. Füles és Faragó hiányzik, de nagyon. Többi elmegy.
|
|
|
Post by adammalysza on Jul 29, 2016 19:25:29 GMT 1
Hol látjátok, hogy ki mit közvetít? Egyébként emlékeim szerint négy éve Jenő a közvetítés szempontból faék egyszerűségű kajak-kenut tűrhetően hozta, igaz, akkor DHP-n volt kiakadva mindenki...
|
|
|
Post by McDave985 on Jul 29, 2016 20:42:25 GMT 1
Hol látjátok, hogy ki mit közvetít? Egyébként emlékeim szerint négy éve Jenő a közvetítés szempontból faék egyszerűségű kajak-kenut tűrhetően hozta, igaz, akkor DHP-n volt kiakadva mindenki... Még nem publikus, egyedül Knézy szerepvállalása vehető biztosra, elvégre ezt széles mosollyal bejelentette a heti egyik olimpiai felvezetőben. Mentségére legyen mondva, maga is érezte azon helyzet faramuciságát, hogy édesapja 30 évvel a háta mögött közvetített 3 aranyat, politikai okokból rendre levették az éremaspiráns sportágakról olimpia idején (ő utalt erre a műsorban...), őt meg az a megtiszteltetés érte, hogy két sikersportágunkat közvetítheti. Más! Mint minden más doppingfertőzött sportágban, így súlyemelésben is hullottak az oroszok. A szövetség egyetlen ruszkit sem engedett indulni Rióban.
|
|