Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 9, 2016 18:59:07 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 9, 2016 19:00:36 GMT 1
Hát azért, hogy őszinte legyek a magyar úszók elég felemás formában vannak. Régebb azért a döntőkbe elég sokan bejutottak. Most eddig Katinka, Laci és ez a fiatal pillangós gyerek akiről most hallok először, de Phelps-t veri a döntősek. Sehol valamelyik Verrasztó vagy Gyurta vagy Kis Gergő vagy Jakabos, hogy csak a nagyobb neveket emlegessem.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 19:17:17 GMT 1
Hát azért, hogy őszinte legyek a magyar úszók elég felemás formában vannak. Régebb azért a döntőkbe elég sokan bejutottak. Most eddig Katinka, Laci és ez a fiatal pillangós gyerek akiről most hallok először, de Phelps-t veri a döntősek. Sehol valamelyik Verrasztó vagy Gyurta vagy Kis Gergő vagy Jakabos, hogy csak a nagyobb neveket emlegessem. Kis túlzással Katinka tartja az esernyőt a többiek feje fölé. Bár Laci aranyáért azért nagyon szorítok. (egyébként bármennyire is szeretjük az úszóinkat, azért valahol szerintem ez inkább reális, mintha mindenki űridőket úszna)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 9, 2016 19:56:38 GMT 1
Hát azért, hogy őszinte legyek a magyar úszók elég felemás formában vannak. Régebb azért a döntőkbe elég sokan bejutottak. Most eddig Katinka, Laci és ez a fiatal pillangós gyerek akiről most hallok először, de Phelps-t veri a döntősek. Sehol valamelyik Verrasztó vagy Gyurta vagy Kis Gergő vagy Jakabos, hogy csak a nagyobb neveket emlegessem. Kis túlzással Katinka tartja az esernyőt a többiek feje fölé. Bár Laci aranyáért azért nagyon szorítok. (egyébként bármennyire is szeretjük az úszóinkat, azért valahol szerintem ez inkább reális, mintha mindenki űridőket úszna) Nem kell űridőket úszni, de azért Jakabos Zsuzsitól egy döntőt azért várna az ember vagy épp Gyurtától.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 20:15:58 GMT 1
Ingyen jegy az első sorba?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 9, 2016 20:29:02 GMT 1
Ingyen jegy az első sorba? Nézőpont kérdése.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 21:09:10 GMT 1
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 9, 2016 21:22:45 GMT 1
Hát azért, hogy őszinte legyek a magyar úszók elég felemás formában vannak. Régebb azért a döntőkbe elég sokan bejutottak. Most eddig Katinka, Laci és ez a fiatal pillangós gyerek akiről most hallok először, de Phelps-t veri a döntősek. Sehol valamelyik Verrasztó vagy Gyurta vagy Kis Gergő vagy Jakabos, hogy csak a nagyobb neveket emlegessem. Katinka, Bogi, Kenderesire semmi panasz. Laci egyelőre kérdőjel, rossz előérzésem van. Liliána majd este kiderül, neki mindig is a 200 volt a száma, de jobban fest, mint mondjuk Laci. Kozma Dominik 2 éve előrébb tartott, de egy vállsérülés+operációból jön. Szerintem nagyon szépen úszott. 4x100-as gyorsváltó tagjai közül mindenki 49-en belül úszott országos csúcs is lett. Rájuk sincs panasz. Meg sorolhatnám, akik saját egyéni csúcsuk közelében úsztak. Akik csalódás jelentenek, az a két Verrasztó és Bernek. Ja és ugye most már Gyurta. Viszont ő az elmúlt éve alapján max annyiból csalódás, h nem jött össze a top16. Egyszerűen nem úszott 2:10-en belül már egy éve. Vagy pl én Ajnát nem sorolom csalódásnak. 14 évesen ne legyen már csalódás, h az előfutam során 1 sec-el rosszabb az egyéni csúcsánál. Szerintem az EB kommunikációja más optikába helyezte az úszóinkat. Átlag 5 éremről beszélt mindenki, abból Katka szerez 3-at. Katkán kívül még két érem akár még simán meg is lehet.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 22:02:26 GMT 1
Ááááááh...
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 22:07:02 GMT 1
Ennek az interjúnak mi értelme volt?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 9, 2016 22:13:30 GMT 1
41 évesen 14-10-ről olimpiai döntőt veszíteni, hát nem lehet egy kellemes érzés így befejezni a pályafutásodat. Látszott rajta, hogy azt hitte akkor, hogy megvan és csak könnyelműen be akarta vinni az utolsót. Nagyon nagy kár érte.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 10, 2016 2:36:34 GMT 1
Szép volt, Tomi! Le a kalappal előtte, nagyon szép ez a bronz. Sakai a semmiből majdnem megverte a nagyszájút (négy nyamvadt századon múlt), de sebaj, százon elkenik őt. Talán Laci lesz az, talán nem. Három és fél másodperccel maradt el májusi idejétől, amivel itt simán nyert volna. Ez nagyon-nagyon sok. Össze kell szednie magát és odaraknia mindent! Szurkolunk neked, Laci!!!
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 10, 2016 4:13:13 GMT 1
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 10, 2016 12:38:21 GMT 1
A női időfutam már megy a bringásoknál, esik az eső, remélem nem fog nagyon beleszólni az eredményekbe.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 10, 2016 12:41:40 GMT 1
A női időfutam már megy a bringásoknál, esik az eső, remélem nem fog nagyon beleszólni az eredményekbe. + szél is van.
|
|