|
Post by m0226 on Aug 9, 2016 3:48:03 GMT 1
Szép volt Katinka! Egyedül annyi aranyat nyer, mint amit összesen vártak az egész magyar csapattól! Kenderesit is dobogóra várom holnap, fantasztikusan úszott. Remélem Cseh Laci csak altat az 1:55-ös idővel.. 1:52 közepe kell az aranyhoz.
|
|
|
Post by m0226 on Aug 9, 2016 3:52:29 GMT 1
A nap poénja hajnali négykor, hogy Jenő azt hitte 90 méternél, hogy vége lesz a futamnak..
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 9, 2016 4:11:35 GMT 1
|
|
|
Post by snec on Aug 9, 2016 9:17:11 GMT 1
jópárszor visszanéztem és nem tudom, hogy nyert, mindenki előrébb volt, valami nagyon jól sikerült a becsúszás, mert -0,31s, 0,00s, 0,00s, 0,01s
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 11:22:54 GMT 1
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 9, 2016 11:29:42 GMT 1
www.m4sport.hu/2016/08/09/jefimova-sirasa-nem-hatotta-meg-az-uszovilagot/Pont az amerikaiak dumálnak, így a kokós Phelps és a gyanúsan a semmiből jövő King. Remélem, elkenik a szájukat a továbbiakban és néhány év múlva hasonlóan lebuknak majd. (Missy Franklin is a béka segge alatt van már...) Mindenesetre nagyon szurkolok Tominak és Lacinak, hogy megmutassák Mr. Doppingnak, nem kolbászból van a kerítés. Néha jobb lenne talán, ha csöndbe maradna "tiszta" 19-szeres olimpiai bajnokként.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 9, 2016 11:51:42 GMT 1
Szerintem ez nyilvánvaló volt mindig is. Minimális készülés. Amolyan lehozom rutinból is. Kár, h úszásban a biciklivel szemben még rutinja sincs. A stílusról meg nem is beszélve. Mai napig nem értem hogyan maradhatott fenn, mint kommentátor. Én még úgy közvetítése elől nem álltam fel, h nem volt bennem hiányérzet. Mind közül a legszarabb a sífutást közvetítette.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 9, 2016 12:32:49 GMT 1
A mai menet: www.nemzetisport.hu/rio-2016/az-olimpiai-program-es-a-magyar-indulok-augusztus-9-2514739Párbajtőrben a világbajnok Imre Gézában nagyon bízom, a másik két magyar a 16 közt összekerülhet, így egyikük szintén 8 közé juthat. Onnantól bármi elképzelhető, ezen fegyvernemben meg eleve. A legkecsegtetőbb számban lőnek a nők, nagyon jó lenne egy döntő, Csonkának 4 éve összejött. Csoknyai inkább iparos, itt nem várok eget rengetőt, de cáfoljon rám. Masszív a kínai csapat, de a lány egy árnyalattal azért esélyesebbek. Ideális lenne egy szép győzelem. Lacika enerváltnak tűnik, szerintem nincs csúcsformában. Tamás előtt le a kalappal, amiért kétszer beelőzte Phelpset, de az amerikai testhossznyi előny birtokában az utolsó 50-en teljesen kiengedett, Le Closból pedig sokat kivett a kamikáze 200 gyors. Reálisan 3-4. helyezés várható a magyaroktól. Katka meg brutális volt már megint. Szerencsére a női hátúszó mezőny némiképp felhígult, továbbá mind Seebohm, mind Franklin betlizett.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 9, 2016 12:38:27 GMT 1
Engem ami leginkább foglalkoztat, hogy fog Katinka 43 v 52 perc alatt egy min 2.07 eleje időből annyit regenerálódni, h tudjon 2:06 elejét vegyesen. De azért hajrá! Óriási lenne, ha döntőzne pillén és vegyesben aranyat nyerne. Csak halkan teszem hozzá, akkor benne van 5 egyéni arany is a pakliban.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 9, 2016 17:23:44 GMT 1
Engem ami leginkább foglalkoztat, hogy fog Katinka 43 v 52 perc alatt egy min 2.07 eleje időből annyit regenerálódni, h tudjon 2:06 elejét vegyesen. De azért hajrá! Óriási lenne, ha döntőzne pillén és vegyesben aranyat nyerne. Csak halkan teszem hozzá, akkor benne van 5 egyéni arany is a pakliban. Visszalép szerintem.
|
|
|
Post by snec on Aug 9, 2016 17:31:43 GMT 1
le is térdelhetne előtte. Sipit meg nem kellene bántani, senki még a közelébe se ért...
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 18:00:39 GMT 1
Szerintem ez nyilvánvaló volt mindig is. Minimális készülés. Amolyan lehozom rutinból is. Kár, h úszásban a biciklivel szemben még rutinja sincs. A stílusról meg nem is beszélve. Mai napig nem értem hogyan maradhatott fenn, mint kommentátor. Én még úgy közvetítése elől nem álltam fel, h nem volt bennem hiányérzet. Mind közül a legszarabb a sífutást közvetítette. Tudnék mesélni sztorikat síugrásról is, hogy mi ment ott, főleg a vége felé... Egyébként szerintem változott is a Touros időkhöz képest, nem előnyére.
|
|
|
Post by snec on Aug 9, 2016 18:23:40 GMT 1
Gyurta szépen elkúrta
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 9, 2016 18:31:28 GMT 1
Eltaktikázta magát, vagy nincs formában?
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 9, 2016 18:40:20 GMT 1
Tegye fel a kezét, akit Gyurta úszása meglepett.
Gyurta évközi versenyei után maxmax a döntő volt benne. Felkészülése során az országos bajnokságon úszott 2:10 végét. Azt leszámítva 12-n belül se nagyon volt. Ha olimpiai bajnok akarsz lenni, amit ugye 2:06 vége idővel lehet majd csak nyerni, akkor annál előrébb tartasz. Persze fájdalmas, h kiesett, de szerintem egy olimpiai bajnok esetében mindegy is, h most vagy hajnalban esett volna ki.
|
|