|
Post by adammalysza on Oct 18, 2015 11:48:43 GMT 1
Síugrás Tippverseny 2015-16Részletek később (a szezon Nov 21-én kezdődik majd Klingenthalban), de jó lenne látni, hogy nagyjából hány játékossal lehet számolni előzetesen...
|
|
|
Post by Laima on Oct 20, 2015 11:28:57 GMT 1
Jelen leszek, már amennyire tudok. De igyekszem.
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 10, 2015 22:11:26 GMT 1
Kereken 10 nap van még a szezonnyitóig, így összeszedtem a szabályokat:VersenynaptárA versenynyaptár pontosan megegyezik a FIS által kiadott hivatalos naptárral: www.fis-ski.com/mm/Document/documentlibrary/Skijumping/04/33/23/WC_Calendar_JP15-16_Men_Neutral.pdf Ezek alapján az idén a következő sorozatokban egyéniben avatunk győztest: 1. Világkupa 2. Négysáncverseny, Glühwein-Pokal *3. Csapat VK 4. Sírepülő VB (egyéni, csapatverseny) Csapatban * pedig: 1. Nemzetek kupája 2. Csapat VK 3. Sírepülő VB csapatverseny *Megfelelő számú résztvevő eseténSzabályok, pontozásAhogy eddig is, minden versenyen tippelünk az első 6 helyezettre, valamint ezeken kívül, a leghosszabb megállt ugrás hosszára, a leghosszabbat ugró versenyzőre (itt is a megállt ugrás számít), valamint a nap emberére. Ez alól kivételek: Csapatversenyek, ahol nap embere nincs, így erre természetesen nem tippelünk A sírepülő világbajnokság egyéni versenye, ahol az első 10 versenyzőre tippelünk Minden az első 6-ba (10-be) helyesen tippelt versenyző 1 pontot ér, amennyiben a helyezése is stimmel az +1 pont, a nap emberéért 2 pont, a leghosszabbat ugró versenyző eltalálásáért 1 pont jár. A leghosszabb ugrás távolságának pontos eltalálásáért nagysáncon és normálsáncon 1 pont, sírepülésben pedig 2 pont jár, emellett sírepülésben ha valaki +/- 0,5 métert téved, azért is jár még 1 pont. Példa Tipp/pontoz Eredmény: 1 Schlierenzauer (1) Stoch 2 Stoch (1) Jacobsen 3 Bardal (2) Bardal 4 Jacobsen (1) Kofler 5 Morgenstern (0) Schlierenzauer 6 Wellinger (2) Wellinger LH: 139 Schlerenzauer (1+1) 139 Schlierenzauer NE: Morgenstern (2) Morgenstern Összesen: 11 pont A tippek leadásának határideje mindig megegyezik a verseny kezdési időpontjával, amelyet igyekszem én is mindig előre kiírni a fórumra, ugyanakkor ez csak tájékoztató jellegű, minden esetben a verseny tényleges kezdési időpontja számít, amiről mindenki saját felelősségére tájékozódjon!Az adott fordulóban érvényes határidő előtt a tippeken tetszőleges (nem túl nagy ) számban lehet módosítani, de kérek mindenkit, hogy ha valaki változtat, új hozzászólásban legyen szíves az új tippel együtt jelezni és ne az eredetit módosítsa visszamenőleg.CsapatversenyHa összejövünk rá elegen (szerintem 4 teljes értékű = min. 2 fős csapat lenne a minimum, amivel érdemes nekivágni), akkor ahogy az elmúlt években úgy idén is rendezünk csapatversenyt is, az erre vonatkozó szabályok: A csapatok létszáma min 2, legfeljebb 5 fő lehet, amennyiben valamelyik nemzetnél ennél többen szeretnének indulni ott II., III. stb. csapatokat kell indítani. Csapatversenyek pontozása: A csapat pontszáma a csapattagok eredményének összege és egy létszámtól függő szorzótényező szorzataként adódik, ennek értéke 2 fős csapat esetén (3), 3 fős csapat esetén (2), 4 fős csapat esetén (1,5), 5 fős csapat esetén (1,2).
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 10, 2015 22:17:10 GMT 1
Indítok csapatlistát is:
Lengyelország: adammalysza
|
|
pepe
Kezdő
|
Post by pepe on Nov 10, 2015 23:38:37 GMT 1
Indítok csapatlistát is: Lengyelország: adammalysza Ausztria: pepe
|
|
|
Post by bendzsi98 on Nov 11, 2015 7:24:45 GMT 1
Indítok csapatlistát is: Lengyelország: adammalysza Ausztria: pepe Norvégia: bendzsi98
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 12, 2015 12:23:58 GMT 1
POL: adammalysza, rafanadal AUT: pepe NOR: bendzsi98
|
|
|
Post by Laima on Nov 14, 2015 11:12:36 GMT 1
Részemről egy nagy talány, hogy melyik csapatot erősítem. Szerdára mondok egy tutit.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2015 12:06:32 GMT 1
Én az ideit mégis kihagyom. Rájöttem, hogy nincs elég időm minden héten tippelni és akkor meg semmi értelme. Meg kedvem is kicsit elment tőle. Szóval a csapatok jelenleg: POL: adammalysza AUT: pepe NOR: bendzsi98
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 14, 2015 14:05:49 GMT 1
Én az ideit mégis kihagyom. Rájöttem, hogy nincs elég időm minden héten tippelni és akkor meg semmi értelme. Meg kedvem is kicsit elment tőle. Ez utóbbit mondjuk nem egészen értem... Bár ahogy most állunk, lehet, hogy az egészből nem is lesz semmi, kevesen vagyunk.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2015 15:36:50 GMT 1
Én az ideit mégis kihagyom. Rájöttem, hogy nincs elég időm minden héten tippelni és akkor meg semmi értelme. Meg kedvem is kicsit elment tőle. Ez utóbbit mondjuk nem egészen értem... Bár ahogy most állunk, lehet, hogy az egészből nem is lesz semmi, kevesen vagyunk. Annyi éve tippelek, hogy már nem érzem azt a nagy motivációt és szórakozást benne. Tavaly is sokszor már csak azért tippeltem, hogy legyen meg a heti tipp, de mivel nem volt időm utána nézni a dolgoknak és követni az eseményeket, így teljesen random és sikertelen tippek voltak. Ha az lenne, hogy követem az eseményeket rendszeresen és bele tudok szólni, akkor igen, de síugrásban ez nem így van, teljesen lemaradtam. Ezért akarok csak 1-2 dologban tippelni a továbbiakban, amelyeket tényleg követek. Ezek pedig az F1 és az alpesi sí lesznek.
|
|
|
Post by both5 on Nov 16, 2015 8:30:27 GMT 1
POL: adammalysza, both5 AUT: pepe NOR: bendzsi98
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Nov 16, 2015 9:09:59 GMT 1
POL: adammalysza, both5 AUT: pepe NOR: bendzsi98, Neil Robertson fan Halihó! Nem tudom már, hogy mikor tippeltem utoljára a síugrás topikban (nem mostanában volt, az tuti), de megpróbálok visszatérni erre az idényre. Ha az egész szezont nem is teljesítem, mert elfelejtem néha, azért a nagyobb versenyeken ott lennék mindenképpen. Ha lesz a csapatverseny, akkor a norvégokhoz csatlakoznék...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 16, 2015 10:18:35 GMT 1
En pedig maximum a negy sancra beszallok. Az pont a teli vakacioban lesz es lehet lesz idom ra. Meg meglatjuk.
|
|
|
Post by Lindi on Nov 16, 2015 16:04:44 GMT 1
POL: adammalysza, both5 AUT: pepe NOR: bendzsi98 GER: Lindi
|
|