|
Post by Norina on Nov 21, 2015 14:52:52 GMT 1
Kligental csapat: 1. Németország 2. Ausztria 3. Norvégia 4. Lengyelország 5. Szlovénia 6. Japán LH: Stoch 140m
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 21, 2015 15:21:45 GMT 1
KLINGENTHAL T.
Németország Szlovénia Ausztria Norvégia Japán Lengyelország
LH 143.5 P. Prevc
(ui. a sima Prevc nem jó, figyeljetek oda!)
|
|
|
Post by Žaneta on Nov 21, 2015 15:33:27 GMT 1
Köszi Laima, hogy beírtál!
Tipp mára:
1. Németország 2. Ausztria 3. Norvégia 4. Szlovénia 5. Japán 6. Lengyelország
Leghosszabb ugrás: Peter Prevc 141,5 m
|
|
|
Post by erik1013 on Nov 21, 2015 16:08:09 GMT 1
POL: adammalysza, both5, McDave985 AUT: pepe NOR: bendzsi98, Neil Robertson fan, Laima GER: Lindi, Norina FIN: anssi, erik1013 Ide beszálnek ha anssi megengedi Kligenthal csapat: 1. GER 2. NOR 3. SLO 4. AUT 5. POL 6. JPN LH: P. Prevc 139 m
|
|
|
Post by Laima on Nov 21, 2015 18:40:55 GMT 1
Köszi Laima, hogy beírtál! Ugyan nincs mit. Épp fenn voltam, mikor láttam.
|
|
pepe
Kezdő
|
Post by pepe on Nov 21, 2015 19:22:58 GMT 1
És akkor holnapra megkezdeném:
1. Freund 2. P. Prevc 3. Freitag 4. Kraft 5. Wellinger 6. D. Prevc LH: Freund 140.0 m NE: Freitag
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 21, 2015 20:21:57 GMT 1
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Nov 21, 2015 20:44:47 GMT 1
A lengyel csapatban is három fő van!!!! Both5 nem tippelt, de azért hárman vagytok lengyelek! Igaz, hogy mi többen tippeltünk most és jobb volt Sanyi, de attól még igazságtalan ez a szorzós dolog... Akkor inkább néznénk a két legjobbat, mint kerékpárban és azt szoroznánk kettővel.
|
|
|
Post by Žaneta on Nov 21, 2015 21:13:32 GMT 1
Finnország: pepe, Žaneta??
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 21, 2015 21:17:39 GMT 1
Finnország: pepe, Žaneta?? Észrevettem én is, pont most javítom. Betudom annak, hogy minden kezdet nehéz (és valóban, az első táblákat összehozni a legnagyobb horror, innen csak jobb lesz)
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 21, 2015 21:22:12 GMT 1
A lengyel csapatban is három fő van!!!! Both5 nem tippelt, de azért hárman vagytok lengyelek! Igaz, hogy mi többen tippeltünk most és jobb volt Sanyi, de attól még igazságtalan ez a szorzós dolog... Akkor inkább néznénk a két legjobbat, mint kerékpárban és azt szoroznánk kettővel. Hát, ez itt mindig így volt, nem véletlenül, hiszen az sem lenne egyáltalán igazságos, hogy ha mondjuk valaki két-három verseny után nem érne rá tippelni, akkor az egész szezont emberhátrányban versenyezzen végig egy csapat. Nyilván vannak ennek a rendszernek előnyei-hártrányai, ami szerintem mindenképp jó benne, hogy a kerékpárral ellentétben itt nem lehet csak a létszámfölényre építve győzni, és nem lesz nagyon egyenlőtlen a küzdelem, ha nem azonos létszámúak a csapatok.
|
|
|
Post by Žaneta on Nov 21, 2015 21:28:12 GMT 1
Finnország: pepe, Žaneta?? Észrevettem én is, pont most javítom. Betudom annak, hogy minden kezdet nehéz (és valóban, az első táblákat összehozni a legnagyobb horror, innen csak jobb lesz) Szerencse, hogy a pontszám stimmel, különben javíthatnád a többi táblázatot is..
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Nov 21, 2015 21:53:21 GMT 1
A lengyel csapatban is három fő van!!!! Both5 nem tippelt, de azért hárman vagytok lengyelek! Igaz, hogy mi többen tippeltünk most és jobb volt Sanyi, de attól még igazságtalan ez a szorzós dolog... Akkor inkább néznénk a két legjobbat, mint kerékpárban és azt szoroznánk kettővel. Hát, ez itt mindig így volt, nem véletlenül, hiszen az sem lenne egyáltalán igazságos, hogy ha mondjuk valaki két-három verseny után nem érne rá tippelni, akkor az egész szezont emberhátrányban versenyezzen végig egy csapat. Nyilván vannak ennek a rendszernek előnyei-hártrányai, ami szerintem mindenképp jó benne, hogy a kerékpárral ellentétben itt nem lehet csak a létszámfölényre építve győzni, és nem lesz nagyon egyenlőtlen a küzdelem, ha nem azonos létszámúak a csapatok. Elfogadom, jól van!
|
|
|
Post by Laima on Nov 21, 2015 22:03:58 GMT 1
Egy apró kérés Sanyihoz. Meglehetne oldani, hogy a táblázatokban az első helynek piros vagy valamilyen sötét szín a háttere? Nem mondom, hogy nem jó a mostani design (sőt azt mondanám tökély), de sajnos zavarja a rossz szememet.
|
|
|
Post by adammalysza on Nov 21, 2015 22:22:40 GMT 1
Egy apró kérés Sanyihoz. Meglehetne oldani, hogy a táblázatokban az első helynek piros vagy valamilyen sötét szín a háttere? Nem mondom, hogy nem jó a mostani design (sőt azt mondanám tökély), de sajnos zavarja a rossz szememet. Konkrétan melyik mezőre gondolsz? Mert elég sok színezés van benne...
|
|