|
Post by adammalysza on May 10, 2015 8:56:11 GMT 1
Egyéb sportok
|
|
|
Post by adammalysza on Jun 23, 2015 19:04:14 GMT 1
Mai hír, hogy a városházán elfogadták Budapest 2024-es olimpiai kandidálását, ami hát, hogy is mondjam...
Egyrészt a bennem élő 10 éves gyerek nagyon örülne neki, ha 1x lenne egy ilyen nálunk, másfelől viszont reálisan nézve őrültség az egész, hiszen nálunk nagyobbak is szívják a fogukat rendszerint az elszálló költségek miatt, (még ott is, ahol a korrupció nem olyan szinten a népi hagyomány része, mint nálunk). Abban meg, hogy a NOB költségcsökkentő programja ezt bármilyen szempontból is enyhítse, nem igazán hiszek.
Bár PR-szempontból amúgy nem rossz a pályázat (csak drága), csak aztán meg ne lepődjünk, ha rendezni kell... Vagy csak én látom ezt ilyen sötéten?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 23, 2015 21:08:45 GMT 1
Mai hír, hogy a városházán elfogadták Budapest 2024-es olimpiai kandidálását, ami hát, hogy is mondjam... Egyrészt a bennem élő 10 éves gyerek nagyon örülne neki, ha 1x lenne egy ilyen nálunk, másfelől viszont reálisan nézve őrültség az egész, hiszen nálunk nagyobbak is szívják a fogukat rendszerint az elszálló költségek miatt, (még ott is, ahol a korrupció nem olyan szinten a népi hagyomány része, mint nálunk). Abban meg, hogy a NOB költségcsökkentő programja ezt bármilyen szempontból is enyhítse, nem igazán hiszek. Bár PR-szempontból amúgy nem rossz a pályázat (csak drága), csak aztán meg ne lepődjünk, ha rendezni kell... Vagy csak én látom ezt ilyen sötéten? Szerintem akarmennyire is nyafog egy-egy orszag, hogy mennyire nem erte meg nekik penzugyileg, mindenkeppen megeri szervezni egy ilyet. Lehet azonnal nem terul meg, de gondolj bele, hogy 3 hetig mindenki a te orszagodat figyeli, megismeri, lehetoseg megmutatni magad a vilagnak es nem utolso sorban a dicsoseg es jo erzes, hogy kepesek voltatok ra. Szerintem megeri. Az mar mas kerdes, hogy szerintem eselytelen es meg hosszu ideig az is marad egy budapesti palyazat. Nincs olyan szinten Magyarorszag, hogy a kozeljovoben harcba tudjon szallni egy rendezesi jogert amikor rendre olyan orszagok es olyan varosok palyaznak, mint Parizs, Tokyo, Chicago vagy Madrid.
|
|
|
Post by f1mre on Jun 24, 2015 12:24:36 GMT 1
Mai hír, hogy a városházán elfogadták Budapest 2024-es olimpiai kandidálását, ami hát, hogy is mondjam... Egyrészt a bennem élő 10 éves gyerek nagyon örülne neki, ha 1x lenne egy ilyen nálunk, másfelől viszont reálisan nézve őrültség az egész, hiszen nálunk nagyobbak is szívják a fogukat rendszerint az elszálló költségek miatt, (még ott is, ahol a korrupció nem olyan szinten a népi hagyomány része, mint nálunk). Abban meg, hogy a NOB költségcsökkentő programja ezt bármilyen szempontból is enyhítse, nem igazán hiszek. Bár PR-szempontból amúgy nem rossz a pályázat (csak drága), csak aztán meg ne lepődjünk, ha rendezni kell... Vagy csak én látom ezt ilyen sötéten? Szerintem akarmennyire is nyafog egy-egy orszag, hogy mennyire nem erte meg nekik penzugyileg, mindenkeppen megeri szervezni egy ilyet. Lehet azonnal nem terul meg, de gondolj bele, hogy 3 hetig mindenki a te orszagodat figyeli, megismeri, lehetoseg megmutatni magad a vilagnak es nem utolso sorban a dicsoseg es jo erzes, hogy kepesek voltatok ra. Szerintem megeri. Kérdezzük meg erről Görögországot, vajon mennyiben járult hozzá csodálatos helyzetükhöz az olimpia? Elnézve a létesítményeik állapotát/kihasználtságát, segíteni biztos nem segített rajtuk. Görögországot eddig is ismerték, ezután is. Budapesttel kb ugyanez a helyzet. Van itt F1, lesz foci EB, vizes VB, minek még olimpia is?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 24, 2015 12:53:57 GMT 1
Szerintem akarmennyire is nyafog egy-egy orszag, hogy mennyire nem erte meg nekik penzugyileg, mindenkeppen megeri szervezni egy ilyet. Lehet azonnal nem terul meg, de gondolj bele, hogy 3 hetig mindenki a te orszagodat figyeli, megismeri, lehetoseg megmutatni magad a vilagnak es nem utolso sorban a dicsoseg es jo erzes, hogy kepesek voltatok ra. Szerintem megeri. Kérdezzük meg erről Görögországot, vajon mennyiben járult hozzá csodálatos helyzetükhöz az olimpia? Elnézve a létesítményeik állapotát/kihasználtságát, segíteni biztos nem segített rajtuk. Görögországot eddig is ismerték, ezután is. Budapesttel kb ugyanez a helyzet. Van itt F1, lesz foci EB, vizes VB, minek még olimpia is? Ez is egy allaspont es jogos is amit mondasz.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 19, 2015 20:51:49 GMT 1
Mukorcsolya rajongoknak egy kis izelito a tegnapi Kings On Ice eloadasrol Kolozsvarrol Plushenko, Edvin Marton, Johnny Weir, Kiira Korpi, Tomas Verner es sokan mason szerepleseben:
|
|
|
Post by McDave985 on Dec 20, 2015 16:39:12 GMT 1
Az újoncok hete az első forduló: kiütötték Huybrechtst, White-ot, Whitlockot, s az imént Andy Hamiltont. De nem sokon múlt, hogy a golyófejű gyagyás holland agya is felrobbanjon a német nerd ellen. Az ausztrál "Varázslóért" vérzik a szívem, nagy kedvencem, tavalyhoz képest megint elsők közt búcsúzik, pedig formája biztatónak tűnt. Így marad "Dino" (Winstanley), Barney, meg Peter Griffin, de ők sajnos gyönge szezont futnak.
|
|
|
Post by f1mre on Dec 23, 2015 21:01:53 GMT 1
Egyre idegesítőbb és unalmasabb, hogy évek óta minden egyes közvetítéskor az összes fasz kérdést beolvassák, megválaszolják. "miért nem szállhat ki 10-zel D5 helyett" "hány centiről dobnak" "kinek van a legnagyobb pénisze" és társai... Aztán jön a csodálatos nyereményjáték, a kérdés: "milyen színű a kék?"
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 23, 2015 22:36:26 GMT 1
Egyre idegesítőbb és unalmasabb, hogy évek óta minden egyes közvetítéskor az összes fasz kérdést beolvassák, megválaszolják. "miért nem szállhat ki 10-zel D5 helyett" "hány centiről dobnak" "kinek van a legnagyobb pénisze" és társai... Aztán jön a csodálatos nyereményjáték, a kérdés: "milyen színű a kék?" Én is hányok már ezektől az interaktív műsoroktól, de egyre több csatorna csinálja ezt, mert ilyenekből jön a pénz nekik. Mellesleg az idei vb-t hol közvetítik?
|
|
|
Post by McDave985 on Dec 24, 2015 0:22:27 GMT 1
Egyre idegesítőbb és unalmasabb, hogy évek óta minden egyes közvetítéskor az összes fasz kérdést beolvassák, megválaszolják. "miért nem szállhat ki 10-zel D5 helyett" "hány centiről dobnak" "kinek van a legnagyobb pénisze" és társai... Aztán jön a csodálatos nyereményjáték, a kérdés: "milyen színű a kék?" Én is hányok már ezektől az interaktív műsoroktól, de egyre több csatorna csinálja ezt, mert ilyenekből jön a pénz nekik. Mellesleg az idei vb-t hol közvetítik? SportTV-n. Sajnos Fülöp "180" László utoljára, jön helyette az idióta Gyulai. A szakkommentátorok kiválóak, ezért én speciel letojom, mit olvasnak be 10 másodperc időtartamban. Ha esetleg szívesen néznéd magyar kommentárral, privátban adhatok egy linket és hozzá egy kódot.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2015 11:17:00 GMT 1
Én is hányok már ezektől az interaktív műsoroktól, de egyre több csatorna csinálja ezt, mert ilyenekből jön a pénz nekik. Mellesleg az idei vb-t hol közvetítik? SportTV-n. Sajnos Fülöp "180" László utoljára, jön helyette az idióta Gyulai. A szakkommentátorok kiválóak, ezért én speciel letojom, mit olvasnak be 10 másodperc időtartamban. Ha esetleg szívesen néznéd magyar kommentárral, privátban adhatok egy linket és hozzá egy kódot. Ha már nem tv-ben fogom nézni, akkor angol streamet fogok nézni, de azért köszi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2015 20:16:48 GMT 1
Dec 19, 2015 20:51:49 GMT 1 rafanadal said: Mukorcsolya rajongoknak egy kis izelito a tegnapi Kings On Ice eloadasrol Kolozsvarrol Plushenko, Edvin Marton, Johnny Weir, Kiira Korpi, Tomas Verner es sokan mason szerepleseben: ... Köszönöm! Nem gondoltam volna, még az életben látom Plusit ugrani! Pont a művészbejáró mellett ültem. 3 méterre volt tőlem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2015 23:15:32 GMT 1
És 135-ről kiszáll a 3-3-ért. Komoly meccset tol Barney és van Gerwen.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2015 23:16:59 GMT 1
Válasznak meg a 7. első legjében Barney 101-ről. Az igen.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2015 23:20:33 GMT 1
10 nyilassal visszahoz egyet MvG, azt a hétszázát milyen színvonal van itt.
|
|