Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 29, 2015 23:22:38 GMT 1
És az első számú világelső favoritnak lőttek! Azt a rohadt mekkora színvonal volt itt.
|
|
|
Post by f1mre on Dec 30, 2015 9:58:53 GMT 1
Jól hallottam, hogy Gyulai valami ilyesmit mondott? "De kár, hogy nem a korábbi fordulókban jönnek össze ilyen párosítások, de ez a sorsolás szeszélye." Szóval ő összepárosítaná az összes esélyest az első 2 körben? Nem szeretném tudni, hogy kerülhetett kommentátori székbe...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 30, 2015 11:04:33 GMT 1
Jól hallottam, hogy Gyulai valami ilyesmit mondott? "De kár, hogy nem a korábbi fordulókban jönnek össze ilyen párosítások, de ez a sorsolás szeszélye." Szóval ő összepárosítaná az összes esélyest az első 2 körben? Nem szeretném tudni, hogy kerülhetett kommentátori székbe... Én sky-on néztem szóval ebben nem tudlak kisegíteni, de logikusan nem későbbit kellett volna mondani vagy nem arra gondolt? Vagyis hogy túl korán találkoztak, ez nem 3. fordulóhoz méltó meccs volt hanem ott elődöntő vagy döntő környékére.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 30, 2015 11:36:26 GMT 1
Érdekesség: MvG tegnapi 105-ös átlaga a valaha volt legnagyobb átlag amivel kikaptak a vb-n. Azért ez is sokat elárul a színvonalról ami azon a meccsen volt.
|
|
|
Post by McDave985 on Dec 30, 2015 13:43:09 GMT 1
Srácok, ez nagyon durva volt!
Én simára vártam a meccset, mondjuk 4:1, max. 4:2 Gerwennek. Erre fel Barney megint felszívta magát a fiatal trónkövetelő ellen. A gyökérnek egyszer tudtam szurkolni: amikor az utolsó kezdésénél majdnem megdobta a 9 nyilast. Pazarul dobta Barney a tömeget és a kiszállókkal sem gyűlt meg a baja, e tekintetben talán hozta Gerwen szintjét. A végén azok a 140-esek sokat értek. Folyt. köv. Smith ellen!
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Dec 30, 2015 13:59:41 GMT 1
És az első számú világelső favoritnak lőttek! Azt a rohadt mekkora színvonal volt itt.Sky-on ha jól rémlik azt mondták meccs után, hogy a valaha volt legmagasabb átlag volt egy vesztestől.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 30, 2015 16:21:18 GMT 1
És az első számú világelső favoritnak lőttek! Azt a rohadt mekkora színvonal volt itt.Sky-on ha jól rémlik azt mondták meccs után, hogy a valaha volt legmagasabb átlag volt egy vesztestől. Pont alatta írtam.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 30, 2015 21:39:59 GMT 1
Wright-Chisnall valaki? Most kapcsolódtam be döntő szett 3-3-nál, pont Wright 127-es kiszállójára. Úgy hallom ez is drámai meccs.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 30, 2015 21:41:25 GMT 1
Azt a rohadt, Chisnall visszakontrázik egy 130-al, hogy életben maradjon.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Dec 30, 2015 21:50:34 GMT 1
És az első számú világelső favoritnak lőttek! Azt a rohadt mekkora színvonal volt itt.Sky-on ha jól rémlik azt mondták meccs után, hogy a valaha volt legmagasabb átlag volt egy vesztestől. Vak vagyok, bocs
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 1, 2016 23:30:20 GMT 1
Barney jól belejött ezekbe a döntő szettes meccsekbe. Első kör óta sima meccse nem volt.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2016 21:39:11 GMT 1
Ez után a 161-es Barney kiszálló után Lewis arca nagyon komoly volt. Épp csak meg nem kérdezte tőle, hogy "megbasztál, te erről hogy szálltál ki"?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2016 22:40:27 GMT 1
Kár, hogy 5-0-nál ébredt fel Barney, addig nagyon lapos volt. Pedig Lewis adott esélyeket a sok dupla hibájával. Innen azért már nem hiszem, hogy meg tudná fordítani akármennyire is belejött.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2016 23:19:55 GMT 1
Azt a hétszázát!!! Anderson megdobta a 9 nyilast az elődöntő első szettjének befejezéseként.
|
|
|
Post by f1mre on Jan 22, 2016 18:20:41 GMT 1
Tudja valamelyikotok, hogy a darts vb szuneteiben jatszott zenenek mi a cime? Nem a Chase the sunra gondolok, hanem a SkySportsos bejatszasok alafestojere, amiben trombita(szeruseg) is van.
|
|