|
Post by snec on May 18, 2015 18:40:44 GMT 1
ő volt a harmadik, vissza is vetettek a teljesítményből ezek után
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 18, 2015 22:49:44 GMT 1
ő volt a harmadik, vissza is vetettek a teljesítményből ezek után Castronevesé még a legelső volt. Mondjuk ez szerencsére csak látványos volt a repülés miatt, ma Hinchcliffe balesete sokkal durvább volt, az ő autójában a kanyar közepén eltört a felfüggesztés és ment keményen a falnak, a combját műteni is kell.
|
|
|
Post by snec on May 19, 2015 18:39:47 GMT 1
azt néztem is gifbe. Ott látszódik is, hogy gáz volt, esélye sem volt semmit csinálni, max. elengedni a kormányt. Jó anyagból vannak ezek a kocsik
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 20, 2015 0:44:51 GMT 1
Lengőkar befúródott és átment a lábán Szerencsére a helyszínen gyorsan és szakszerűen kiszabadították, úgyhogy nem veszített sok vért.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 24, 2015 10:36:24 GMT 1
A pénteki és szombati GP2 versenyeken nem volt sok extra (egyedül talán az első verseny közepi VSC volt érdekes, amiből amúgy 3 volt a 2 verseny alatt), ma viszont már többet kell dolgozniuk a pályamunkásoknak, Porsche Supercup alatt szalagkorlátot kellett cserélni emiatt (de ahogy néztem nem adták a versenyt). FR3.5-ben több ütközés, baleset volt, köztük egy elég nagy. (ezt se adják, de erre találtam streamet). youtube videó a balesetrőlSzerk. Rowland verseny elején defektet kapott, piros zászló miatt ugye eltűnt a hátránya (meg kapott egy új gumit), elég keményen előzi azóta a mezőny hátulját
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 24, 2015 10:49:27 GMT 1
Szerk. Rowland verseny elején defektet kapott, piros zászló miatt ugye eltűnt a hátránya (meg kapott egy új gumit), elég keményen előzi azóta a mezőny hátulját Még az uszodánál is előzött
|
|
|
Post by gondi97 on May 24, 2015 18:46:29 GMT 1
Pénteken csekkoltam a motogp-t. Marquez kimentette magát 6. helyről, Lorenzo ismét jó formában. Dovi mindig hozza a dobogókat Jerezt leszámítva, de kb. ugyanazt érzem vele kapcsolatban mint Vettellel az F1-ben. Itt nem szurkolok annyira senkinek, de egy Rossi címnek tudnék örülnék.
Nem volt túl izgi verseny, de ez priceless.
Na mindegy, írjátok be, hogy Marquez Iannone frutyubra, telóm nyomorult és nem rakja be.
|
|
|
Post by !Birkuc Nagymester on May 24, 2015 21:40:18 GMT 1
15 év különbséggel felérni a csúcsra rekordszagú, és Montoya innentől végképp favorit a bajnoki címért is
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 24, 2015 22:11:34 GMT 1
15 év különbséggel felérni a csúcsra rekordszagú, és Montoya innentől végképp favorit a bajnoki címért is És ráadásul a korai kocc miatt át kellett másznia az egész mezőnyön (bár eleve elég hátulról indult), nagyon kemény volt.
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on May 24, 2015 22:14:10 GMT 1
Pénteken csekkoltam a motogp-t. Marquez kimentette magát 6. helyről, Lorenzo ismét jó formában. Dovi mindig hozza a dobogókat Jerezt leszámítva, de kb. ugyanazt érzem vele kapcsolatban mint Vettellel az F1-ben. Itt nem szurkolok annyira senkinek, de egy Rossi címnek tudnék örülnék. Nem volt túl izgi verseny, de ez priceless. Na mindegy, írjátok be, hogy Marquez Iannone frutyubra, telóm nyomorult és nem rakja be. Végre valaki, mindenkitől olyanokat olvastam-hallottam egész héten, hogy micsoda remek verseny volt, csupa izgalommal, bezzeg az F1, de hogy itt mekkorát mentek stb., pedig semmi érdemi nem volt azon az előzésen kívül.
|
|
|
Post by !Birkuc Nagymester on May 25, 2015 6:39:18 GMT 1
őrült is neki :
|
|
|
Post by !Birkuc Nagymester on May 30, 2015 23:32:10 GMT 1
és még 7 futam is vezet...
|
|
|
Post by gondi97 on Jun 7, 2015 16:56:56 GMT 1
Norbi egy 7. és 3. helyet hozott Moszkvából. Lopez nullázott a második futamon, de Muller is csak 6. lett, igaz az elsőt nyerte az argentin előtt.
|
|
|
Post by gondi97 on Jun 7, 2015 17:07:29 GMT 1
|
|
|
Post by snec on Jun 7, 2015 20:53:30 GMT 1
|
|