|
Post by adammalysza on Dec 24, 2017 13:09:45 GMT 1
2018. február 9-25.
|
|
|
Post by McDave985 on Dec 25, 2017 18:33:11 GMT 1
Várom, de rettentően nehéz lesz összeegyeztetni a napirendemmel a versenyeket. Még az engem kifejezetten érdeklőket is.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 25, 2017 22:22:26 GMT 1
Várom, de rettentően nehéz lesz összeegyeztetni a napirendemmel a versenyeket. Még az engem kifejezetten érdeklőket is. Ugyan ez a helyzet velem is. Sokszor a téli olimpia érdekesebbé válik számomra, mint a nyári, de jövőre nem tudom hogyan fogom követni. Remélem azért a hokit és az alpesi sít legalább fogom tudni.
|
|
|
Post by f1mre on Dec 26, 2017 16:57:15 GMT 1
Playeren On demand esténként? Nekem ez a tervem. Igyekszem elkerülni a spoilereket.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 26, 2017 17:01:50 GMT 1
Playeren On demand esténként? Nekem ez a tervem. Igyekszem elkerülni a spoilereket. Ez is egy jó ötlet. Mondjuk jó lenne ha sikerülne valahogy nyelvet váltsak, mert román IP-vel csak román kommentárt tudtam elérni a Roland Garros alatt és azok a síhez nem nagyon értenek. Jobban örülnék az angolnak.
|
|
|
Post by McDave985 on Dec 26, 2017 19:03:53 GMT 1
Várom, de rettentően nehéz lesz összeegyeztetni a napirendemmel a versenyeket. Még az engem kifejezetten érdeklőket is. Ugyan ez a helyzet velem is. Sokszor a téli olimpia érdekesebbé válik számomra, mint a nyári, de jövőre nem tudom hogyan fogom követni. Remélem azért a hokit és az alpesi sít legalább fogom tudni. Egyfutamos számokban hajnali 3 órai kezdés. Szlalom és óriás 2:15-től, illetve 5:45-től. Magyarán tanítás előtt mindent meg fogok tudni nézni. Na, de ami utána fog következni... Szocsit végignéztem, végigblogoltam tanítás mellett. Emlékszem, nyolcadikban minden követ megmozgattam annak érdekében, hogy Edit lesiklásának idejére kerüljön a témazáró. Aztán nagyot néztek a gyerekek, amint elkezdődött Edit futama: interaktív tábla hangfala ON, Szabó Gábor ON, én meg ott ugrándoztam. S még a TZ is jól sikerült.
|
|
|
Post by f1mre on Dec 26, 2017 19:49:27 GMT 1
Playeren On demand esténként? Nekem ez a tervem. Igyekszem elkerülni a spoilereket. Ez is egy jó ötlet. Mondjuk jó lenne ha sikerülne valahogy nyelvet váltsak, mert román IP-vel csak román kommentárt tudtam elérni a Roland Garros alatt és azok a síhez nem nagyon értenek. Jobban örülnék az angolnak. Én tudtam kommentárt váltani angolra múlt hónapban, mikor kipróbáltam a playert.
|
|
|
Post by dawyd728 on Jan 28, 2018 9:57:21 GMT 1
|
|
|
Post by m0226 on Feb 22, 2018 21:21:21 GMT 1
Világszenzáció! Óriási gratula a srácoknak! Köszönjük az ÉLMÉNYT!
|
|