|
Post by McDave985 on Aug 7, 2016 13:21:56 GMT 1
Emese parádés, amolyan Áron-i napot fogott ki. Volt itt minden. Elsimította az egykori világbajnok észtet, nyögvenyelős asszón legyűrte a koreait, agyonverte a nap meglepetésemberét, a japánt. A passzív francián is túllépett, majd az elődöntőben a szakadék széléről visszatért, ennek hála pszichológiai fölénybe került olasz 2x vb-t múlta fel, komoly hátrányból. Felemelő pillanatok! Katinkára meg szavak sincsenek, még ha igazából mindez várható is volt tőle. Egészen elképesztő, hihetetlen! Mondanám, hogy ma kicsit nyugodtabb nap köszönt ránk, de azért lesz kiért szurkolnunk. Női légpisztolyban két potens magyar induló, egyikük talán elérheti a döntőt. Teniszben kétszeresen is érdekeltek leszünk, rafa megérzései tán beválnak, így Kvitová is verhetőnek bizonyul. Pingpongban mindhárman asztalhoz állnak, de reálisan csak Póta kerülhet tovább, a 3. fordulóba. (Másik kettő eleve a 2. fordulót játssza csak.) Tornászlányunk is bemutatkozik. Késő este Bacska bunyózik nagy francia mumusával. Úszásban egy sor előfutamban leszünk érdekeltek, Katka, Bogi és Ajna is rajtkőre áll. Ezúttal talán a fiúk is mutatnak valamit. Nagy-nagy kár, hogy kézilabdában nem vagyunk érdekeltek, ez egy picikét elvesz az olimpiából...
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Aug 7, 2016 13:28:38 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 13:42:51 GMT 1
Ennyit a női páros esélyeseiről. Tegnap a németek és legfőképp Garcia és Mladenovic is kikaptak az első körben. Már most látszik, hogy kaotikus egy torna lesz ez.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 7, 2016 13:49:43 GMT 1
Ennyit a női páros esélyeseiről. Tegnap a németek és legfőképp Garcia és Mladenovic is kikaptak az első körben. Már most látszik, hogy kaotikus egy torna lesz ez. Hátha megcsíphetők a ruszkik is a 2. körben. Persze ehhez előbb a románokon kellene átugrani.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 13:53:04 GMT 1
Hát úgy néz ki nekem M4Sport ezen az olimpián nem fog menni. Képtelen vagyok elindítani egy videót is.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 14:07:44 GMT 1
Próbáld meg a BBC-t! Először kell a proxmate.me/ . Itt egy emailt megadsz. Bejövő üzenetben linkre katt és aktiválod. 14 napig használod. Másodszor a BBC honlapján kiválasztod a sportágat, ami érdekel itt: www.bbc.co.uk/sport/olympics/rio-2016/schedule Én a tegnapi vívásra mentem és katt a watch again:..., élő adásnál értelemszerűen watch live:... vagy vmi ilyesmire. Majd ez fogad: Itt élő vagy visszanézett adásnál is csak a PLAY gombra kell nyomni. Utána pedig nézed itt:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 14:58:06 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 15:34:21 GMT 1
Próbáld meg a BBC-t! Először kell a proxmate.me/ . Itt egy emailt megadsz. Bejövő üzenetben linkre katt és aktiválod. 14 napig használod. Másodszor a BBC honlapján kiválasztod a sportágat, ami érdekel itt: www.bbc.co.uk/sport/olympics/rio-2016/schedule Én a tegnapi vívásra mentem és katt a watch again:..., élő adásnál értelemszerűen watch live:... vagy vmi ilyesmire. Majd ez fogad: Itt élő vagy visszanézett adásnál is csak a PLAY gombra kell nyomni. Utána pedig nézed itt: Köszi. Ez a vívás döntő nem volt semmi. Nagyon nagy csata volt. Kellett az a trükkös csapás csuklóra 13-12-nél.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2016 15:48:16 GMT 1
Nem tudjátok miért csak a centeren teniszeznek és a többi pálya mellett azt írja, hogy delayed? Esik netán és ezeknek van egy fedhető centerjük?
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 15:57:29 GMT 1
Nem tudjátok miért csak a centeren teniszeznek és a többi pálya mellett azt írja, hogy delayed? Esik netán és ezeknek van egy fedhető centerjük? Passz. Evezés program nagy szél miatt mai elmarad. Talán a szél itt is probléma.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 17:57:24 GMT 1
Doma formája biztató a vegyes váltó előtt. Az a fránya vállsérülése nem lett volna, még döntős esélye is lenne mindkét számban. Na sebaj, szép volt!
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 7, 2016 18:30:20 GMT 1
Doma formája biztató a vegyes váltó előtt. Az a fránya vállsérülése nem lett volna, még döntős esélye is lenne mindkét számban. Na sebaj, szép volt! A döntőhöz meg kellene döntenie Cseh Laci országos rekordját. Eddig Annát emelném még ki. Szorgos munkával kezdi felküzdeni magát, most pici egyéni csúcs, 200-on akár középdöntőzhet is. Ez képességeit figyelembe véve remek eredmény lenne.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 19:08:07 GMT 1
Bogiból én nem nézem ki az érmet. 4:01 kell majd hozzá. Egyéni csúcs meglehet, de az csak pontszerzésre elég. Remélem Ajna okosan belátta, h a futamában győzni kellett volna minimum(btw az se lett volna elég) és ezért engedett ki a végén, mert az elérhetetlen volt. Ha két lány mai úszását nézem, nem lesz harc az éremért a váltóban. Sőt. Inkább küzdeni kell a pontokért is.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 19:25:29 GMT 1
Doma formája biztató a vegyes váltó előtt. Az a fránya vállsérülése nem lett volna, még döntős esélye is lenne mindkét számban. Na sebaj, szép volt! A döntőhöz meg kellene döntenie Cseh Laci országos rekordját. Eddig Annát emelném még ki. Szorgos munkával kezdi felküzdeni magát, most pici egyéni csúcs, 200-on akár középdöntőzhet is. Ez képességeit figyelembe véve remek eredmény lenne. A '14-es berlini eb-n olyan formája volt, ami 100-on és 200-on is döntős reményekkel kecsegtetett Riora. Nekem a vegyes váltóban úszott 47:08 repülőrajttal volt az a pillanat, amikor elhittem a vegyes váltóval éremért és a 4x200-al pontért utazhat a magyar csapat majd ide Rioba. A 4x200-ból Cseh kiesett, mert a pillén kívül nem foglalkozik már mással, Doma megsérült, maradt Bernek és talán Kis Gergő. Na ez 2 év alatt oda csökkent, h Doma örül, ha utoléri a két évvel ezelőtti önmagát, ezért pl. valószerűtlen az egyéni döntő. Laci csak pillangózik. Bernek formán kívül. A vegyes váltóban inkább csak 5-7 van benne.
|
|
|
Post by dawyd728 on Aug 7, 2016 19:56:57 GMT 1
Bődületes nagyot esett egy holland lány lefelé az utolsó hegyről. Élen haladva..
|
|