Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 5, 2016 12:48:31 GMT 1
Pocsék a sorsolás sajnos... Babos Timi kezd Kvitovával, párosban a románok talán verhetők. Ökölvívóknál Harcsa mumusát kapta, Bacskait egy győztes kör után a világbajnok kubai várja. Vívóknál Szász Emese rögtön megkapta a 2013-as világbajnok észtet, férfi párbajtőrben magyar rangadó lehet a 8 közé jutásért. Kardban normális ágat kaptak a mieink, de hát kiemelt mindkettő, így várható volt. Cselgáncsban sem ismétlődött meg sajnos a londoni álomsorsolás. Japán és regnáló világbajnok szinte mindegyik ágán, az esélyeseinknél kivétel nélkül ez van. Abigél és Karakas Hedvig csúnyán belehúzott. Babos szerintem nyerhet. Nagyon jó formában van idén, Kvitova pedig nem régi önmaga már több, mint egy éve. A páros pedig sima. Ez a gyengébbik román páros akik csak el vannak indítva, mert van kvóta, de közük nincs a pároshoz. Mindkettő egyéni játékos.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 5, 2016 14:09:47 GMT 1
Pocsék a sorsolás sajnos... Babos Timi kezd Kvitovával, párosban a románok talán verhetők. Ökölvívóknál Harcsa mumusát kapta, Bacskait egy győztes kör után a világbajnok kubai várja. Vívóknál Szász Emese rögtön megkapta a 2013-as világbajnok észtet, férfi párbajtőrben magyar rangadó lehet a 8 közé jutásért. Kardban normális ágat kaptak a mieink, de hát kiemelt mindkettő, így várható volt. Cselgáncsban sem ismétlődött meg sajnos a londoni álomsorsolás. Japán és regnáló világbajnok szinte mindegyik ágán, az esélyeseinknél kivétel nélkül ez van. Abigél és Karakas Hedvig csúnyán belehúzott. Babos szerintem nyerhet. Nagyon jó formában van idén, Kvitova pedig nem régi önmaga már több, mint egy éve. A páros pedig sima. Ez a gyengébbik román páros akik csak el vannak indítva, mert van kvóta, de közük nincs a pároshoz. Mindkettő egyéni játékos. 1. A borítás melyikőjüknek kedvez inkább? 2. Jani Rékával hirtelen összeállva döntőig vitték egy kisebb WTA-tornán. Kicsit talán összecsiszolódtak, a londoni Szávay-Babos párnál biztosan többet mutathatnak. Amilyen parádés páros játékossá nőtte ki magát Timi (külföldi oldalakon olvastam ilyen minősítéseket róla), rákérdeznék, milyen esélyeik lehetnek, ha párja is felvenné a fonalat? A Williams-nővéreken kívül akad még olyan páros, akik rendszeresen összeállnak tornákon?
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 5, 2016 23:54:43 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 11:26:02 GMT 1
Babos szerintem nyerhet. Nagyon jó formában van idén, Kvitova pedig nem régi önmaga már több, mint egy éve. A páros pedig sima. Ez a gyengébbik román páros akik csak el vannak indítva, mert van kvóta, de közük nincs a pároshoz. Mindkettő egyéni játékos. 1. A borítás melyikőjüknek kedvez inkább? 2. Jani Rékával hirtelen összeállva döntőig vitték egy kisebb WTA-tornán. Kicsit talán összecsiszolódtak, a londoni Szávay-Babos párnál biztosan többet mutathatnak. Amilyen parádés páros játékossá nőtte ki magát Timi (külföldi oldalakon olvastam ilyen minősítéseket róla), rákérdeznék, milyen esélyeik lehetnek, ha párja is felvenné a fonalat? A Williams-nővéreken kívül akad még olyan páros, akik rendszeresen összeállnak tornákon? A borítás talán senkinek, de mivel Babos messze jobb a másik 3-nál így "should make the difference" egy ilyen meccsen. A páros torna sokkal erősebb, mint gondolod. Itt olyan csapatok vannak akik rendszeresen együtt játszanak párosban, sokak egyéniben nem is játszanak már. Csak úgy átfutva a mezőnyön Williamsék első ellenfele rögtön egy jó páros, Strycova egyértelműen páros játékos és Safarova is szokott játszani. Aztán ott van Errani és Vinci akik a Hingis-Mirza dominancia előtt világelsők is voltak majdnem egy évig párosban. Az ausztráloktól a két Rodionova szokott együtt játszani elég jó eredményekkel. Az oroszoktól Makarova és Vesnina rendszeresen GS esélyesek, habár ha jól tudom még döntőnél tovább sosem jutottak, de évek óta ott vannak. (Érdekesség, hogy mindketten egyéni játékosnak indultak, mindketten voltak top 10-esek aztán a páros jobban bejött nekik.) A svájciaknál teljesen mindegy ki Hingis társa, ha Hingissel játszol esélyes vagy párosban és azért Bacsinszky se gyenge játékos, habár párost nem szokott játszani. A gyengébben rangsorolt spanyol páros Medina Garrigues és Parra Santonja évek óta együtt párosoznak csak itt most valami hülye kiemelési rendszer miatt a kiemeltek az egyéni eredményeik alapján is sorba vannak téve ezért sokszor egy nem kiemelt csapat jobb papíron párosban, mint egy kiemelt. Pont ilyen a spanyolok esete ahol a második csapatuk erősebb, mint a két egyéni top 10-esből összerakott és negyedik kiemelt Muguruza - Suarez Navarro páros akik szinte sosem párosoznak. Az amcsiktól is Vandeweghe és Mattek-Sands szoktak együtt játszani, Mattek-Sands pedig nyert már GS-eket vegyes párosban valamelyik Bryan tesóval. A románok erősebb párosa Niculescu és Begu most álltak újra össze, de jók mindketten párosban és régebb játszottak is együtt párszor szép eredményekkel. A két Taipei-i lány favoritok minden GS tornán, voltak döntősök azt hiszem Wimbledonban. Hlavackova és Hradecka is nyertek már komolyabb tornákat párosban. A németek Groenefeld - Siegemund párosa meglepetéscsapat lehet, mert mindketten nagyon jók párosban, csak nem együtt szoktak játszani. Végezetül a franciák Garcia-Mladenovic duója azt hiszem pont idén nyert Roland Garrost. Összegzésképp vannak komoly csapatok párosban, lényegében a top 10 vagy együtt vagy külön más csapatokban, de itt van. Babosék esélyeiről beszélve szerintem az első kört nyerniük kellene, aztán Makarova és Vesnina lemossa őket és az elődöntőig meg sem állnak.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 6, 2016 12:09:32 GMT 1
Nagyon magyaros nappal kezdünk... Vívás: Szász Emese: rossz sorsolás, rögtön elsőre vb-érmest kapott. Sportlövészet: légpuska és légpisztoly, 1-1 magyar indulóval Cselgáncs: Csernoviczky Éva: aránylag jófajta sorsolás, de a 2. körtől kezdve 50-50%-os meccsek következnek. Vízilabda: magyar-szerb rangadó Asztalitenisz: mindhárom magyar elkezdi, Póta Gina 2. fordulóval nyit. Talán sikerülhet a triplázás. Torna: Hídvégi Vid selejtez Evezés: előfutamban indul minden magyar egység Úszás: 18 körül előfutamok, hajnali 3 után döntők. Katinka esélyei ismertek, rajta kívül Verrasztó-gyerek és Bernek döntőzhet, Szilágyi Lilu középdöntőzhet. Részletes napirend:
www.nemzetisport.hu/rio-2016/az-olimpiai-program-es-a-magyar-indulok-augusztus-6-2514579
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 6, 2016 13:41:56 GMT 1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 13:55:11 GMT 1
Geokódolt vagy mi a franc baja van, hogy nekem egyiket se tölti be?
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 6, 2016 13:56:19 GMT 1
Geokódolt vagy mi a franc baja van, hogy nekem egyiket se tölti be? elég valószínű, hogy geokódolt.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 13:57:03 GMT 1
Geokódolt vagy mi a franc baja van, hogy nekem egyiket se tölti be? elég valószínű, hogy geokódolt. Nem írja ki, hogy az, de arra tudok gondolni, mert minden verzióra ugyan azt a not found errort adja.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 14:20:42 GMT 1
4 gólos előnyből csak döntetlenre futotta a szerbek ellen vízilabdában. Kezdésnek azért nem rossz ahhoz képest mennyire őket tartják a favoritoknak.
|
|
|
Post by McDave985 on Aug 6, 2016 15:20:07 GMT 1
Nekem valami drivert töltöget, nem hozza be! Tipp?
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 6, 2016 15:39:42 GMT 1
Nekem valami drivert töltöget, nem hozza be! Tipp? Google Chrome alatt simán ment, nem kellett semmit csinálnom.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 16:01:04 GMT 1
Valaki meg tudja mondani, hogy nagyjából mikorra várható a férfi mezőnyverseny célja?
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 6, 2016 16:06:00 GMT 1
Valaki meg tudja mondani, hogy nagyjából mikorra várható a férfi mezőnyverseny célja? 134 km van még, az úgy még 3 óra (bár én már előbb odakapcsolnék)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 6, 2016 16:13:22 GMT 1
Valaki meg tudja mondani, hogy nagyjából mikorra várható a férfi mezőnyverseny célja? 134 km van még, az úgy még 3 óra (bár én már előbb odakapcsolnék) Az utolsó órára akarok nagyjából.
|
|