|
Post by adammalysza on Aug 13, 2015 12:16:33 GMT 1
A "tojáslabda" híveinek
|
|
|
Post by samuray51 on Aug 13, 2015 14:29:48 GMT 1
hátha valaki olvassa is.. ki mit gondol a deflate-gate-ről?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 13, 2015 15:32:32 GMT 1
hátha valaki olvassa is.. ki mit gondol a deflate-gate-ről? Hiszek benne, hogy tenyleg megtortent
|
|
|
Post by f1mre on Aug 14, 2015 17:01:43 GMT 1
Egy csapat hazai pályán szétveri a másik csapatot főcsoportdöntőben, majd kiderül, hogy le voltak eresztve a hazai csapat labdái. Az a valószínűtlenebb, hogy nem szándékos csalás volt.
|
|
|
Post by samuray51 on Aug 17, 2015 10:13:49 GMT 1
oks, én ugye elfogult vagyok... dee amit nem értek az a bűntetés. Eléggé nevetségesnek érzem. Most vagy legyen rendes kivizsgálás/tágyralás/ítélet vagy ne Goodell játszon ítélet végrehajtót... Nekem nagyon fura, hogy egy ekkora üzeleti vállalkozásnál ilyen fehér/szürke területek vannak..
|
|
|
Post by f1mre on Aug 17, 2015 18:17:44 GMT 1
Mi a büntetés? Én annyit olvastam, hogy Brady 3 meccs. Ha csaltak, akkor lehetne olyan, hogy pl. 0-5-ről indulnak a csoportjukban. Vagy 0-10-ről.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 17, 2015 18:18:51 GMT 1
Mi a büntetés? Én annyit olvastam, hogy Brady 3 meccs. Ha csaltak, akkor lehetne olyan, hogy pl. 0-5-ről indulnak a csoportjukban. Vagy 0-10-ről. Vagy nem indulnak.
|
|
|
Post by samuray51 on Aug 19, 2015 10:54:52 GMT 1
Mi a büntetés? Én annyit olvastam, hogy Brady 3 meccs. Ha csaltak, akkor lehetne olyan, hogy pl. 0-5-ről indulnak a csoportjukban. Vagy 0-10-ről. 4meccses eltiltás kapott a főkomisszártól és úgy, hogy nem ismert be semmit, ma van még egy meghallgatás, amiben az az ajánlat áll a Pats és Brady előtt, hogyha elismerik, akkor csak egy meccsre fogja eltiltani Goodell... mindenki azt mondja, hogy nincs bizonyíték és nincsen tárgyalás, egy privát nyomozó volt össz-vissz az a baj, hogy érintettnek érzem magam ezért nem tudok objektív lenni, de ha ez tényleg ennyire komoly (márpedig az komoly, annyit foglalkoznak vele a szakírók is), akkor miért nem lehet egy független bíróságnák átadni az egészet? Ehelyett csak fellebezést próbálnak meg összehozni bíróságon, ahol tulképp az nfl kommisszársága kerül terítékre, nem csak ez az eset.
|
|
|
Post by f1mre on Aug 19, 2015 14:22:42 GMT 1
Mi a büntetés? Én annyit olvastam, hogy Brady 3 meccs. Ha csaltak, akkor lehetne olyan, hogy pl. 0-5-ről indulnak a csoportjukban. Vagy 0-10-ről. Vagy nem indulnak. Az túl sok mindent borítana, nagyon rontaná az NFL megítélését, mi lesz a másik 3 csoportbeli csapattal, stb... 2007-ben is ki kellett volna zárni a francba a két McLarent, mégse tették.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 19, 2015 14:42:23 GMT 1
Az túl sok mindent borítana, nagyon rontaná az NFL megítélését, mi lesz a másik 3 csoportbeli csapattal, stb... 2007-ben is ki kellett volna zárni a francba a két McLarent, mégse tették. Most csak általánosságokban beszélek, de mindenhol drasztikusan kellene fellépni a csalás ellen, mert egyre inkább megengedik maguknak a versenyzők, csapatok, játékosok stb. minden sportban. Ha lenne egy sportág ami példát statuál talán mindenki elindulna ezen az útvonalon.
|
|
|
Post by f1mre on Aug 20, 2015 6:58:05 GMT 1
Úgyis a pénz dönt...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 3, 2015 18:17:51 GMT 1
Csak meguszta Brady ...
|
|
|
Post by samuray51 on Sept 8, 2015 9:59:52 GMT 1
csütörtök Pittsburgh - New England
vasárnap Miami - Washington (19.00) Indianapolis - Buffalo Cleveland - N.Y. Jets Kansas City - Houston Carolina - Jacksonville Seattle - St. Louis Green Bay - Chicago Detroit - San Diego (22.05) New Orleans - Carolina Baltimore - Denver Cincinnati - Oakland Tennessee - Tampa Bay N.Y. Giants - Dallas
hétfő Philadelphia - Atlanta Minnesota - San Francisco
AFC - po NFC - po
|
|
|
Post by samuray51 on Sept 8, 2015 10:00:19 GMT 1
nem muszáj, nem kötelező, csak most volt kis időm és ha van/lesz rá kedv akkor miért ne?
|
|