|
Post by adammalysza on May 10, 2015 8:49:51 GMT 1
Kosár topik
|
|
|
Post by gondi97 on May 10, 2015 18:29:17 GMT 1
Múltkor Rose nem tudom hogy hozta össze az utolsó triplát emberről, egy méterrel a vonal mögül, 30%-os triplázóként. Most a 4. meccset muszáj elhozni idegenben, mert 3-1-ről szinte semmi esély nem marad.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 13, 2015 20:09:28 GMT 1
Múltkor Rose nem tudom hogy hozta össze az utolsó triplát emberről, egy méterrel a vonal mögül, 30%-os triplázóként. Most a 4. meccset muszáj elhozni idegenben, mert 3-1-ről szinte semmi esély nem marad. Sajnos elvitettek kettot is, pedig jol esne James kiesese. A konferencia dontot valoszinuleg ennek a parharcnak a nyertese fogja nyerni, mert masik oldalon mindket csapat elegge zoldfulu meg a PO-hoz, szoval most kellene kiessenek.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2015 9:33:08 GMT 1
Kezd helyreallni a vilag rendje. GSW es Atlanta elonyben.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 15, 2015 18:55:40 GMT 1
Ajjajjajj mit muvelt a Clippers. Szerintem a 19 pontos elonynel elhittek, hogy megvan. Szepen visszajott a Rockets es ezzel most naluk a palya es a lelektani elony is a 7. meccsre. Ezt nagyon elbasztak Los Angelesben. A masik agon pedig sajnos bekovetkezett amitol tartottam: tovabbjutott a Cavs es mivel mindenkepp tapasztalatlan csapat lesz az ellenfeluk a konferencia dontoben igy valoszinuleg a nagy donto is meglesz nekik.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2015 8:04:35 GMT 1
Ugy van! GSW es Atlanta focsoport dontos. Remelem a Clippers is beall a sorba. Szivesen megneznek egy GSW-Clippers nyugati dontot.
|
|
|
Post by gondi97 on May 17, 2015 18:25:15 GMT 1
Ajjajjajj mit muvelt a Clippers. Szerintem a 19 pontos elonynel elhittek, hogy megvan. Szepen visszajott a Rockets es ezzel most naluk a palya es a lelektani elony is a 7. meccsre. Ezt nagyon elbasztak Los Angelesben. A masik agon pedig sajnos bekovetkezett amitol tartottam: tovabbjutott a Cavs es mivel mindenkepp tapasztalatlan csapat lesz az ellenfeluk a konferencia dontoben igy valoszinuleg a nagy donto is meglesz nekik. Valamiért azt érzem hogy így is továbbjutnak, de lehet csak azért, mert nehezen hiszem el, hogy 3x megverjék a Clipperst zsinórban. Én azért örülök neki hogy továbbment a Cavs, LeBronnak látszólag bérelt helye van a döntőben. Persze nem lesz könnyű, erős ez az Atlanta, de ha Irving lába újra életre kel akkor nehéz dolguk lesz, főleg ha nem lesz olyan erős a védekezés Jamesen, és a dobóformája is feljavul. Kezdetnek az első két meccs valamelyikét idegenből el kell hozni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2015 18:52:51 GMT 1
Ajjajjajj mit muvelt a Clippers. Szerintem a 19 pontos elonynel elhittek, hogy megvan. Szepen visszajott a Rockets es ezzel most naluk a palya es a lelektani elony is a 7. meccsre. Ezt nagyon elbasztak Los Angelesben. A masik agon pedig sajnos bekovetkezett amitol tartottam: tovabbjutott a Cavs es mivel mindenkepp tapasztalatlan csapat lesz az ellenfeluk a konferencia dontoben igy valoszinuleg a nagy donto is meglesz nekik. Valamiért azt érzem hogy így is továbbjutnak, de lehet csak azért, mert nehezen hiszem el, hogy 3x megverjék a Clipperst zsinórban. Én azért örülök neki hogy továbbment a Cavs, LeBronnak látszólag bérelt helye van a döntőben. Persze nem lesz könnyű, erős ez az Atlanta, de ha Irving lába újra életre kel akkor nehéz dolguk lesz, főleg ha nem lesz olyan erős a védekezés Jamesen, és a dobóformája is feljavul. Kezdetnek az első két meccs valamelyikét idegenből el kell hozni. Semmi tapasztalata az Atlantanak az ilyen meccsekhez. Egy jatekost nem tudsz mondani toluk aki ennyire messzire jutott volna valaha a bajnoksagban. Rutinbol lehozzak ezt Jamesek sajnos.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2015 20:47:40 GMT 1
Na vegre megcsinalta a Real Madrid! Harmadjara harom szezon alatt mar nem veszitik el a dontot kenyelmes elonybol. Es ami igazan kulonleges az a hazai palya Florentino Perez es a kiralyi csalad elott.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2015 20:51:16 GMT 1
Amugy elnezve ezt a dontot tovabbra is siralmas szinten van az europai kosarlabda az NBA-hez kepest. Ezt a meccset most frissen egy NBA meccset kovetoen neztem volna meg azt mondom, hogy ezek valami amatorok az utcarol.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 18, 2015 8:35:23 GMT 1
Kar a Clippers kieseseert. GSW-Clipperst akartam latni. Mondjuk a GSW-Houston is egesz jonak igerkezik.
|
|
|
Post by gondi97 on May 18, 2015 18:25:20 GMT 1
Amugy elnezve ezt a dontot tovabbra is siralmas szinten van az europai kosarlabda az NBA-hez kepest. Ezt a meccset most frissen egy NBA meccset kovetoen neztem volna meg azt mondom, hogy ezek valami amatorok az utcarol. Clippersért kár, de azért gratula a Houstonnak. Szerintem a Clippers nehezebb ellenfél lett volna a GSW-nek.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 20, 2015 8:19:45 GMT 1
Jo kis csorte lesz ez a GSW-Houston. Harden kozel a tripla-duplahoz, de Curry 34 pontja ezt is legyozi. Kerdes Howard terde mennyire befolyasolja ezt a parharcot.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 22, 2015 8:52:01 GMT 1
2-0 GSW! Harden megint majdnem tripla-dupla, de ezuttal a veget elegge elszurta, pedig megvolt az eselyuk megnyerni.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2015 8:59:28 GMT 1
3-0 GSW! Eddig a meccsek legalabb szorosak voltak, de ma szarravertek Hardeneket. Harden semmit nem csinalt, kozben Curry 40 pont 7/9 harmasbol. Ez a parharc itt eldolt.
|
|