|
Post by McDave985 on Jun 6, 2015 12:23:12 GMT 1
Mit szoltok a nagy FIFA botranyhoz? Elvileg a nemet vb, az orosz es a katari is le volt fizetve + az irek szovetsege amikor a franciak kezezessel jutottak ki a vb-re, hogy ne legyen fellebbezes. Eddig is sejtettem, hogy sok sumaksag zajlik ott, de hogy ennyi pofam leszakad. És a legdurvább sztori ami az egész botrány alatt kiderült, hogy még CR előtt állítólag Irina Sejkkel volt kalandja Blatternek. Jó, lehet nem a legdurvább... De, mégiscsak az. Mindig is tudtam! CR7, a cicafiú.
|
|
|
Post by gondi97 on Jun 6, 2015 12:24:37 GMT 1
Azért Nikolics mekkora gólt rúgott.
|
|
|
Post by McDave985 on Jun 6, 2015 12:27:26 GMT 1
A tegnapi válogatott meccsről címszavakban:
- Halovány, motiválatlan, szünidő előtt álló litván válogatott volt ellenfelünk - Rafinált, okos, gyönyörű gólok - néhol a litván kapus közreműködésével, de ez itt mellékes - Védelmünk ingatag lábakon állt - Második félidőre leeresztettünk, sőt a gólzáport megelőzően sem voltunk topon, de tudvalevőleg profi szintű, kemény erőnléti felkészülést vezetett Pali mester, ez ennek is betudható - Németh Krisz nem illik játékrendszerünkbe, Szalait pedig ideje lenne jegelni
Lényeg a lényeg:
BÉRCSAFEJAD!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 6, 2015 21:47:05 GMT 1
Csak engem hagyott tulsagosan hidegen vagy tenyleg egy fos donto volt ez ahol alig par pillanatig lehetett azt erezni, hogy lehet a Juventusnak keresnivaloja?
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Jun 6, 2015 21:50:15 GMT 1
Csak engem hagyott tulsagosan hidegen vagy tenyleg egy fos donto volt ez ahol alig par pillanatig lehetett azt erezni, hogy lehet a Juventusnak keresnivaloja? Nem, de szvsz gyakorlatilag ott kezdődött, hogy ennyire gyengék voltak idén a csapatok Európa-szerte, hogy még így is megérdemelt volt a helyük. A Barcelona teljesítménye se volt annyira nagy, csak ezzel is simán a legjobbak voltak a szezonban.
|
|
|
Post by snec on Jun 6, 2015 21:54:09 GMT 1
Csak engem hagyott tulsagosan hidegen vagy tenyleg egy fos donto volt ez ahol alig par pillanatig lehetett azt erezni, hogy lehet a Juventusnak keresnivaloja? hát nem a legjobb döntő volt, de ennél szarabbat is láttunk már. Milan-Juve 0:0
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 7, 2015 14:16:25 GMT 1
Csak engem hagyott tulsagosan hidegen vagy tenyleg egy fos donto volt ez ahol alig par pillanatig lehetett azt erezni, hogy lehet a Juventusnak keresnivaloja? hát nem a legjobb döntő volt, de ennél szarabbat is láttunk már. Milan-Juve 0:0 En azt szerencsere nem lattam.
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:12:13 GMT 1
Post by adammalysza on Jun 13, 2015 20:12:13 GMT 1
EB-selejtezők valaki? Ha jól számolom ez volt a 2. meccsünk, amit teljes egészében végignéztem ebből a selejtező sorozatból (az első még a rosszemlékű északír volt, azóta mindig volt valami ), de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem nagyon emlékszem olyan magyar csapatra, ami ennyire össze lett volna rakva. Igaz ugyan, hogy cserébe semmi látványosat nem produkálnak srácok, de amilyen szerencsénk van ezzel a csoporttal még a végén összejön így is legalább a pótselejtező. Mondjuk, hogy ott mit csinálnánk ezzel a semmilyen focival azt nem tudom, de most talán mindegy is, előbb jussunk el oda.
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:17:37 GMT 1
Post by adammalysza on Jun 13, 2015 20:17:37 GMT 1
Ja és bár nem szokásom dicsérni az MTV-t, de végre kerítettek egy kommentátort, akitől nem mászik két perc után falra az ember.
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:22:02 GMT 1
Post by snec on Jun 13, 2015 20:22:02 GMT 1
Ja és bár nem szokásom dicsérni az MTV-t, de végre kerítettek egy kommentátort, akitől nem mászik két perc után falra az ember. Némó, svéd csapat... Feldobta a meccset
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Futball
Jun 13, 2015 20:22:47 GMT 1
Post by Deleted on Jun 13, 2015 20:22:47 GMT 1
Szerintem akar a 2. helyere is lehet esely. Ki kellene ma szurkolni a roman gyozelmet es az nagyot segitene nekunk. A gorogoktol mar nem hiszem, hogy tartani kellene. 11 pontunk van + Feroer kotelezo 3, azzal mar 14 es onnan meg 1-2 csak becsordul valahogy es a gorogok maximum 17 pontig juthatnak ha minden meccsuket nyerik, de azert az meg egy feleledo gorog valogatottol is sok lenne. Szerintem 16 eleg kell legyen ellenuk. Az eszak-irek ellen pedig nyerni kellene a ki-ki meccset es akkor van esely a 2. helyre. Romanokkal nem hiszem, hogy van mit szamolni, mert nagy az elonyuk es jobbak is. Az eszak-irek tulteljesitenek es toluk azert lehet szamitani arra, hogy visszaesnek.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Futball
Jun 13, 2015 20:23:41 GMT 1
Post by Deleted on Jun 13, 2015 20:23:41 GMT 1
Mire leirtam a gorogok hatranyba is kerultek a Feroer-szigetek ellen, szoval lassan mar matematikailag is kiszallnak a csatabol.
Visszaterve a csoportra szerintem realis cel lehet a 2. hely es minimum elvaras a 3. ami azert valljuk be csak remenyt adna, de sok realitasa a potselejtezos tovabbjutasnak nem lenne.
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:27:40 GMT 1
Post by adammalysza on Jun 13, 2015 20:27:40 GMT 1
Ja és bár nem szokásom dicsérni az MTV-t, de végre kerítettek egy kommentátort, akitől nem mászik két perc után falra az ember. Némó, svéd csapat... Feldobta a meccset kellett az
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:31:49 GMT 1
Post by sm. kiscsávó on Jun 13, 2015 20:31:49 GMT 1
Szerintem akar a 2. helyere is lehet esely. Ki kellene ma szurkolni a roman gyozelmet es az nagyot segitene nekunk. A gorogoktol mar nem hiszem, hogy tartani kellene. 11 pontunk van + Feroer kotelezo 3, azzal mar 14 es onnan meg 1-2 csak becsordul valahogy es a gorogok maximum 17 pontig juthatnak ha minden meccsuket nyerik, de azert az meg egy feleledo gorog valogatottol is sok lenne. Szerintem 16 eleg kell legyen ellenuk. Az eszak-irek ellen pedig nyerni kellene a ki-ki meccset es akkor van esely a 2. helyre. Romanokkal nem hiszem, hogy van mit szamolni, mert nagy az elonyuk es jobbak is. Az eszak-irek tulteljesitenek es toluk azert lehet szamitani arra, hogy visszaesnek. Én inkább az észak-ír győzelmet szurkolnám ki
|
|
|
Futball
Jun 13, 2015 20:32:09 GMT 1
Post by adammalysza on Jun 13, 2015 20:32:09 GMT 1
Mire leirtam a gorogok hatranyba is kerultek a Feroer-szigetek ellen, szoval lassan mar matematikailag is kiszallnak a csatabol. Visszaterve a csoportra szerintem realis cel lehet a 2. hely es minimum elvaras a 3. ami azert valljuk be csak remenyt adna, de sok realitasa a potselejtezos tovabbjutasnak nem lenne. Várjuk azért ezt még meg, de ha megint pontot buknának a görögök, akkor gyakorlatilag tényleg meglenne az első három.
|
|