|
Post by neilrobertsonfan on Mar 21, 2017 20:48:53 GMT 1
Ezt nem hiszem el, az utolsó pillanatban változtattam meg a Sky Movistar sorrendet Pedig lehetett volna egy teli tippem.... Taníts, Mester!
|
|
olilone
Kezdő
shut up legs
|
Post by olilone on Mar 21, 2017 21:53:54 GMT 1
3. szakasz:- Alejandro Valverde
- Geraint Thomas
- Dan Martin
- Adam Yates
- Romain Bardet
|
|
|
Post by paltam93 on Mar 21, 2017 22:03:40 GMT 1
3. szakasz:
1.Contador 2.Martin 3.Froome 4.Valverde 5.Majka
|
|
|
Post by flzoli on Mar 21, 2017 22:54:17 GMT 1
Ezt nem hiszem el, az utolsó pillanatban változtattam meg a Sky Movistar sorrendet Pedig lehetett volna egy teli tippem.... Taníts, Mester! Első lépésben be kell vallanod bűneidet*, és feloldozást kell kérned (*Dante Pokla, nyolcadik kör, apró betűs rész a Sky csapat tagságról) Csakis tiszta és friss elmébe szabad a tudás magvait elhinteni
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Mar 21, 2017 23:03:16 GMT 1
Első lépésben be kell vallanod bűneidet*, és feloldozást kell kérned (*Dante Pokla, nyolcadik kör, apró betűs rész a Sky csapat tagságról) Csakis tiszta és friss elmébe szabad a tudás magvait elhinteni Soha! Akkor még az árulók körébe is bekerülnék!
|
|
|
Post by flzoli on Mar 21, 2017 23:34:39 GMT 1
\\\
Alejandro Valverde Alberto Contador Dan Martin Chris Froome Ilnur Zakarin
|
|
|
Post by Lindi on Mar 22, 2017 8:32:20 GMT 1
1. Contador 2. Valverde 3. A. Yates 4. Majka 5. Fuglsang
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Mar 22, 2017 9:21:07 GMT 1
3. szakasz DMartin Contador Talansky Valverde Froome
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Mar 22, 2017 9:36:16 GMT 1
3. szakasz:
Valverde Contador D. Martin Froome Thomas
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2017 9:42:04 GMT 1
3: 1. Valverde 2. D. Martin 3. Contador 4. Froome 5. Thomas
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Mar 22, 2017 12:06:52 GMT 1
3. szakasz: 1.Contador 2.Martin 3.Froome 4.Valverde 5.Majka Gondolom Dan Martinra gondolsz... Van egy francia Martin is A Wantyból, úgyhogy azért nem bánnám, hogyha a D betűt odabiggyesztenéd máskor. Köszi!
|
|
|
Post by paltam93 on Mar 22, 2017 13:32:17 GMT 1
3. szakasz: 1.Contador 2.Martin 3.Froome 4.Valverde 5.Majka Gondolom Dan Martinra gondolsz... Van egy francia Martin is A Wantyból, úgyhogy azért nem bánnám, hogyha a D betűt odabiggyesztenéd máskor. Köszi! Elnézést, valóban figyelmen kívül hagytam, túlzottan óvatlanná tett, hogy Tony nincs a mezőnyben... Amúgy, a tegnapi győzelmet a szervezők elvették a Movistartól, így a BMC lett az első. Ilyen esetekre van valamilyen precedens jog a tippjátékot illetően? (Azt gondolom, Bouhanni már gondoskodott erről korábban.)
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Mar 22, 2017 13:40:15 GMT 1
Gondolom Dan Martinra gondolsz... Van egy francia Martin is A Wantyból, úgyhogy azért nem bánnám, hogyha a D betűt odabiggyesztenéd máskor. Köszi! Elnézést, valóban figyelmen kívül hagytam, túlzottan óvatlanná tett, hogy Tony nincs a mezőnyben... Amúgy, a tegnapi győzelmet a szervezők elvették a Movistartól, így a BMC lett az első. Ilyen esetekre van valamilyen precedens jog a tippjátékot illetően? (Azt gondolom, Bouhanni már gondoskodott erről korábban.) Azta, jó hogy szólsz! Akkor megnézem, mi lesz a helyzet, úgy!
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Mar 22, 2017 14:08:05 GMT 1
Pf. On Tuesday evening UCI race officials at the race decided that the French version of the rule concerning pushing in team time trials only punishes individual riders, while the English version of the rule indicated that the whole team should be punished.
After studying the case, the Commissaire's Panel came to conclusion that the whole team should be punished.
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Mar 22, 2017 14:16:14 GMT 1
2. szakasz /Movistar büntetés utáni állás/
Lényegi változás (sajnos) az élen nem történt tippversenyünk állásában, viszont pár ember helyezése változott.
|
|