|
Post by adammalysza on Aug 14, 2016 15:01:06 GMT 1
Egy csapatlistát érdemes lenne írni megint, csak hogy lássuk, hányan leszünk.
Movistar: adammalysza
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 15:04:44 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Aug 14, 2016 15:40:43 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal, Neil Robertson fan
|
|
|
Post by flzoli on Aug 14, 2016 20:26:02 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, flzoli Meggyóntam bűneimet, és rájöttem, hogy igazából a szívem mindig is a Sky csapatnév morze kódját dobogja
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 20:27:34 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, flzoli Meggyóntam bűneimet, és rájöttem, hogy igazából a szívem mindig is a Sky csapatnév morze kódját dobogja Rájöttél te is, hogy a győzelemhez egyetlen út vezet.
|
|
|
Post by flzoli on Aug 14, 2016 20:28:15 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, flzoli Meggyóntam bűneimet, és rájöttem, hogy igazából a szívem mindig is a Sky csapatnév morze kódját dobogja Hopp elnéztem az emojit, azt hittem ez sírós, zsebkendőbe fújós, nem öklendezős.... Vajh mért, került ez egy sorba a csapatnévvel..... Hülye PC-k, hogy nem PC-k
|
|
|
Post by flzoli on Aug 14, 2016 20:31:33 GMT 1
Movistar: adammalysza Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, flzoli Meggyóntam bűneimet, és rájöttem, hogy igazából a szívem mindig is a Sky csapatnév morze kódját dobogja Rájöttél te is, hogy a győzelemhez egyetlen út vezet. Mindig is hithű Sky-os voltam, csak a gonosz megkísértett és vakon tartott
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 20:32:59 GMT 1
Remélem azért tudod, hogy nálunk komoly felvételi van. Nem engedhetjük meg magunknak minden jött-ment felvételét és ezáltal a csapat felhígítását. Mit tudsz felhozni a magad érdekében?
|
|
|
Post by flzoli on Aug 14, 2016 20:45:55 GMT 1
Remélem azért tudod, hogy nálunk komoly felvételi van. Nem engedhetjük meg magunknak minden jött-ment felvételét és ezáltal a csapat felhígítását. Mit tudsz felhozni a magad érdekében? Hm.... Gondolkozok (Hú már +1 pont) El tudok számolni 21 szakaszig, nem csak 1-ig (ja igen, ez lehet itt hátrány) -1 pontIttam már teát +1 pontMindig is a legerősebb, leggazdagabb tuti befutóknak szurkoltam, pusztuljon a gyenge alapon +1 ponttudom, hogy a 3 több mint a 2, pláne az 1-nél a 4 +1 pontnem tudok arcoskodni a semmire -1 pontFederer jobb mint Nadal szerintem -1 pontInkább a fogyatékos pocok mint Nils Holgersson -1 pontbandzsa sem vagyok, ha jól látom -1 pontHopp, ha jól látom sajnos elbuktam a szigorú felvételin, így Movistar-os kell maradjak
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 14, 2016 21:20:36 GMT 1
Tudtam én, hogy csak kémkedni jössz hozzánk. Ezért is vannak ilyen szigorú felvételijeink. Nagyon kell nektek a csapatunk titka.
|
|
|
Post by bendzsi98 on Aug 14, 2016 22:43:38 GMT 1
Movistar: adammalysza, flzoli Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, bendzsi98
Pfffff... DJERUNK TEAM SKY!
|
|
|
Post by s.z.r. on Aug 15, 2016 5:48:55 GMT 1
Movistar: adammalysza, flzoli Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, bendzsi98 Tinkoff:s.z.r.,
|
|
olilone
Kezdő
shut up legs
|
Post by olilone on Aug 17, 2016 21:30:27 GMT 1
Movistar: adammalysza, flzoli Sky: rafanadal, Neil Robertson fan, bendzsi98 Tinkoff:s.z.r., olilone csatlakoznek
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 19, 2016 9:26:29 GMT 1
Vuelta 16
Összetett: Contador, Froome, Quintana, Valverde, Chaves
Pontverseny: Valverde, Contador, Froome, Matthews, Meersman
KOM: Contador, Froome, Atapuma, Quintana, Chaves
Csapatverseny: Sky, Movistar, BMC, Astana, Tinkoff
|
|
|