|
Post by s.z.r. on Jun 19, 2016 6:14:32 GMT 1
9 Costa,Izagirre I,Barguil,Albasini,Sagan
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Jun 19, 2016 8:28:03 GMT 1
9. szakasz
M. A. López van Garderen Barguil Talansky Benoot
|
|
|
Post by erik1013 on Jun 19, 2016 8:30:05 GMT 1
9. szakasz:
1. R. Costa 2. T. Benoot 3. N. Berhane 4. J. Pantano 5. V. Kiryienka
|
|
|
Post by adammalysza on Jun 19, 2016 9:19:24 GMT 1
Nekem mindenesetre lenne a Tourra egy szabálymódosítási javaslatom (csak, hogy a csapatversenynek értelme is legyen), hogy a legjobb 2 tipp helyett a síugrás mintájára eurutod.freeforums.net/thread/37/tippelde?page=1 az átlagpontszám számítson a szakaszokon. Mert egyébként a létszámfölényt kihasználva akár közepes egyéni teljesítménnyel is lehet simán nyerni, ahogy láttuk már a múltban többször is. Meggondolandó. Én eddig úgy voltam a tippversenyekkel, hogy minden verseny a saját sportága szabályaival játszik. Míg síugrásban egy csapatversenyen átlagot számolnak, addig bringában a csapatversenyben a legjobb idők számítanak egy szakaszról. És ezt most nem azért mondom, hogy előnyt kovácsoljak belőle, csak szerintem eddig minden tippversenyünknek ez volt az alapja. Akkor inkább próbáljunk meg kevesebb, de 3 személyes csapatokat összehozni, hogy valóban kiegyenlített legyen a verseny és maradjon meg az, hogy egy szakaszról így a két legjobb eredmény számít bele a csapatversenybe. Ha ismersz olyan módszert, ami egyrészt mindenkinek elfogadható, másrészt amivel ezek a hármas csapatok biztosan összehozhatók, akkor legyen így. Az én gondom ezzel az, hogy miután teljesen tetszőleges, hogy ki kivel áll össze, bár jól nézne ki, de ez rendszerint nem így szokott kialakulni.
|
|
|
Post by santaboleny on Jun 19, 2016 9:22:45 GMT 1
9. szakasz:
1. Benoot, 2. Pantano, 3. I. Izagirre, 4. Van Garderen, 5. Barguil.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2016 13:06:14 GMT 1
Meggondolandó. Én eddig úgy voltam a tippversenyekkel, hogy minden verseny a saját sportága szabályaival játszik. Míg síugrásban egy csapatversenyen átlagot számolnak, addig bringában a csapatversenyben a legjobb idők számítanak egy szakaszról. És ezt most nem azért mondom, hogy előnyt kovácsoljak belőle, csak szerintem eddig minden tippversenyünknek ez volt az alapja. Akkor inkább próbáljunk meg kevesebb, de 3 személyes csapatokat összehozni, hogy valóban kiegyenlített legyen a verseny és maradjon meg az, hogy egy szakaszról így a két legjobb eredmény számít bele a csapatversenybe. Ha ismersz olyan módszert, ami egyrészt mindenkinek elfogadható, másrészt amivel ezek a hármas csapatok biztosan összehozhatók, akkor legyen így. Az én gondom ezzel az, hogy miután teljesen tetszőleges, hogy ki kivel áll össze, bár jól nézne ki, de ez rendszerint nem így szokott kialakulni. Ki kell tenni egy listát, hogy 3 fős csapatokat szeretnénk és aszerint rendeződjenek az emberek.
|
|
|
Post by adammalysza on Jun 19, 2016 17:15:00 GMT 1
|
|