|
Post by adammalysza on Sept 13, 2015 15:39:12 GMT 1
Új: 21 D van Poppel, Degenkolb, Sbaragli, van der Sande, Impey Tudsz valamit Druckerről, hogy változtattál? Nem, csak hallgattam egy megérzésre.
|
|
|
Post by adammalysza on Sept 13, 2015 20:23:50 GMT 1
|
|
|
Post by neilrobertsonfan on Sept 13, 2015 20:30:58 GMT 1
Hurrá! Hurrá! Ez az! LEGNAGYOBB SIKEREM, AMIÓTA TIPPELEK!!! Szép volt a csapatverseny is csapattársak! Egyértelmű volt már régóta. Grat Bendzsi! Jó ellenfél, jó csapattárs voltál!
|
|
|
Post by sm. kiscsávó on Sept 13, 2015 21:37:56 GMT 1
Tegnap is volt hiba a Cyclingnewson, Koshevoy helyett Richezét írták be minden táblába (Richeze helyére meg Oliveirát, úgyhogy ő kétszer is szerepelt). Remélem ez nem lesz általános jelenség, mert én már nagyon megszoktam, hogy onnan nézzem az eredménylistát, eddig mondjuk nem nagyon volt gond vele. Sajnos végig voltak bajok... Néha ugyanilyen hibák előfordultak, ma pl. Meintjes helyére egyik csapattársát írták be az összetett top 10-be, Joaquim Rodriguezt napokig "Joaquin"-nak írták, meg a legjobb volt, hogy tegnap Rodriguez mögötti 8 versenyzőnek +1 másodpercet írtak be hátránynak (szóval hozzá helyesen 1:17-et írtak, Majkának 1:18-at, Quintanának 1:19-et stb.). Kár, pedig én is őket használom legszívesebben...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 14, 2015 11:52:59 GMT 1
Bocsi fiuk, a hetvegen nem kerultem internet ele, de a csapat igy is egyertelmu volt. Ekkora elonnyel azt hiszem meg nem nyert csapat. Gratulalok az egyeni es az egynaposok gyozteseinek is.
|
|