|
Post by Žaneta on Aug 7, 2015 22:27:24 GMT 1
A svájciak egész jók voltak ma, de azért Deschwanden megtanulhatna már két jót ugrani
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 8, 2015 0:08:03 GMT 1
De a legfigyelemreméltóbb mégiscsak a díjazás volt (már csak azért is, mert a versenyen majdhogynem be lehetett aludni, olyan sima német győzelmet hozott).
|
|
|
Síugrás
Aug 14, 2015 19:02:20 GMT 1
Post by potty on Aug 14, 2015 19:02:20 GMT 1
Helló mindenkinek! Rendszeres olvasója voltam az eredeti fórumnak, gondoltam ide is regisztrálok! Tudtok valamit arról hogy miért felvételről mennek az Sgp versenyei? Legalább is nehány! Wislában ott voltunk és itthon a család mondta hogy a kvalit sem adták le! Aztán magam is tapasztaltam! Na és a kommentálás... :/
|
|
|
Síugrás
Aug 14, 2015 20:41:30 GMT 1
Post by adammalysza on Aug 14, 2015 20:41:30 GMT 1
Helló mindenkinek! Rendszeres olvasója voltam az eredeti fórumnak, gondoltam ide is regisztrálok! Tudtok valamit arról hogy miért felvételről mennek az Sgp versenyei? Legalább is nehány! Wislában ott voltunk és itthon a család mondta hogy a kvalit sem adták le! Aztán magam is tapasztaltam! Na és a kommentálás... :/ Nem tudom, csak gyanítom, hogy a Bundesliga/Ekstraklasa közvetítések miatt nem látjuk élőben a síugrást, volt már rá példa nem egyszer, azt sajnos el kell fogadnunk, hogy kedvenc sportágunk nyári változata nem élvez olyan prioritást a csatornánál, mint télen (gondolom a kvali közvetítések is ezért maradnak el).
|
|
|
Síugrás
Aug 15, 2015 19:50:45 GMT 1
via mobile
Post by potty on Aug 15, 2015 19:50:45 GMT 1
Helló mindenkinek! Rendszeres olvasója voltam az eredeti fórumnak, gondoltam ide is regisztrálok! Tudtok valamit arról hogy miért felvételről mennek az Sgp versenyei? Legalább is nehány! Wislában ott voltunk és itthon a család mondta hogy a kvalit sem adták le! Aztán magam is tapasztaltam! Na és a kommentálás... :/ Nem tudom, csak gyanítom, hogy a Bundesliga/Ekstraklasa közvetítések miatt nem látjuk élőben a síugrást, volt már rá példa nem egyszer, azt sajnos el kell fogadnunk, hogy kedvenc sportágunk nyári változata nem élvez olyan prioritást a csatornánál, mint télen (gondolom a kvali közvetítések is ezért maradnak el). Igen, emlékszem hogy volt ilyen máskor is de most különösen „elhanyagoltnak„ érzem. Persze lehet csak én vagyok így vele! Régebben sokkal nagyobb figyelmet kapott.
|
|
|
Post by adammalysza on Aug 16, 2015 9:51:16 GMT 1
Nem tudom, csak gyanítom, hogy a Bundesliga/Ekstraklasa közvetítések miatt nem látjuk élőben a síugrást, volt már rá példa nem egyszer, azt sajnos el kell fogadnunk, hogy kedvenc sportágunk nyári változata nem élvez olyan prioritást a csatornánál, mint télen (gondolom a kvali közvetítések is ezért maradnak el). Igen, emlékszem hogy volt ilyen máskor is de most különösen „elhanyagoltnak„ érzem. Persze lehet csak én vagyok így vele! Régebben sokkal nagyobb figyelmet kapott. Mondjuk - főleg most, hogy így reggel belenéztem a magyar közvetítésbe - egy normális kommentár nekem is hiányzik, sajnos Tamás (meg Székely Dávid, de még az amúgy sokak által nem kedvelt Knézy Jenő) után nagyon üres ez a poszt. Úgy tűnik a jurónál is próbálgatják az embereket, csak sajnos azt a sportágra való rálátást, ami az előbb említetteknél többé-kevésbé megvolt nem lehet két nap alatt összeszedni, ezért hát marad a korábbi eredmények felolvasása. (Amúgy a jobb a békesség elvén én inkább nem is nézem magyarul.)
|
|
|
Síugrás
Aug 17, 2015 17:55:58 GMT 1
Post by Lindi on Aug 17, 2015 17:55:58 GMT 1
Igen, emlékszem hogy volt ilyen máskor is de most különösen „elhanyagoltnak„ érzem. Persze lehet csak én vagyok így vele! Régebben sokkal nagyobb figyelmet kapott. Mondjuk - főleg most, hogy így reggel belenéztem a magyar közvetítésbe - egy normális kommentár nekem is hiányzik, sajnos Tamás (meg Székely Dávid, de még az amúgy sokak által nem kedvelt Knézy Jenő) után nagyon üres ez a poszt. Úgy tűnik a jurónál is próbálgatják az embereket, csak sajnos azt a sportágra való rálátást, ami az előbb említetteknél többé-kevésbé megvolt nem lehet két nap alatt összeszedni, ezért hát marad a korábbi eredmények felolvasása. (Amúgy a jobb a békesség elvén én inkább nem is nézem magyarul.) Hm... nem tudom, ki, hogy van vele, de én nagyon nem szeretnék télre, női síugró kommentátort! Buzás Gábor eleve közvetít északi összetettet, maradhatna ő. Néha felváltva Németh Gerivel (mintha őt is hallottam volna valamelyik nyári versenyen).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 19, 2015 9:56:24 GMT 1
|
|
|
Síugrás
Aug 19, 2015 21:34:28 GMT 1
Post by adammalysza on Aug 19, 2015 21:34:28 GMT 1
Planica
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Síugrás
Aug 20, 2015 12:26:45 GMT 1
Post by Deleted on Aug 20, 2015 12:26:45 GMT 1
Planica Telibe!
|
|
|
Síugrás
Sept 19, 2015 13:58:49 GMT 1
Post by Laima on Sept 19, 2015 13:58:49 GMT 1
Most találtam, és sírok a nevetéstől. Van valakinek egy zsebkendője a számomra?
|
|
|
Síugrás
Sept 21, 2015 18:55:02 GMT 1
Post by Žaneta on Sept 21, 2015 18:55:02 GMT 1
Ez nagyon jó kis összeállítás, a képek/videók nagy részét még nem is láttam. Bardal hegedülésénél hangosan felnevettem, pedig azt ismertem
|
|
|
Síugrás
Sept 22, 2015 11:57:33 GMT 1
Post by Laima on Sept 22, 2015 11:57:33 GMT 1
Ez nagyon jó kis összeállítás, a képek/videók nagy részét még nem is láttam. Bardal hegedülésénél hangosan felnevettem, pedig azt ismertem Ott én is. De nekem Tom Hilde nevetése tett be. Azt hiszem, hogy van második rész is.
|
|
|
Síugrás
Sept 24, 2015 10:04:14 GMT 1
Post by adammalysza on Sept 24, 2015 10:04:14 GMT 1
Úgy fest, a hétvégén Hinzenbachban láthatunk végre egy rendes versenyt is, ha már maga a GP, mint sorozat lassan érdektelenségbe fullad, legalább ennyi legyen. Itt az előzetes nevezési lista, aki számít, kb. rajta van www.schiclub.at/sommer-gp/nennungen/
|
|
|
Síugrás
Sept 24, 2015 19:05:01 GMT 1
Post by Laima on Sept 24, 2015 19:05:01 GMT 1
Alig hiszek a szemeimnek. Ez most komoly?
|
|